Şimdi Ara

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
122.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv

(En Son Oy Tarihi: 23.9.2023)
Giriş

Orijinalden alıntı: robotica

Merhaba arkadaşlar, konunun yeri mi bilmiyorum ama bir kaç sorum olacak

1 - Otobüslerdeki ekranlar ve diğer elektrikli cihazlar için gereken enerji aküden mi sağlanıyor? Eğer aküdense o akü nasıl bitmiyor

2 - Ulusoy'un çift katlı otobüslerinde priz sistemi var, prizlere enerjiyi sağlayan nedir?

3 - Otobüs uydu anten sistemleri var, aynı anda 5-6 farklı kanalı birden nasıl gösteriyor?

Teşekkürler cevaplara...

Sanırım gözden kaçmış:) Merak ediyorum hâlen

• quote:

Orijinalden alıntı: Emerald Dolphin

bir yolculuğu konforlu hale getiren birazda firmalar ve yolculardır

Biraz değil, yarı yarıya.
  • Anketi cevapladım yalnız şu dikkatimi çekti.Kassbohrer Setra otobüsün motoru Mercedes Benz tarafından yapılıyor.Kasası Setra tarafından.Aynı şekilde Neoplanın motorunu da Man Bussing firması yapıyor.Kasası Neoplan.Mitsubishi firması da Man Bussing ile anlaşmış ve motorlarını Man yapacakmış bazı otobüslerin.Travego Mercedes Benz'in ülkemizde çıkardığı en yeni otobüs modeli olmakla beraber bence çok ağır ivmelenen,çift dingilli uzun tipinin denge sorunu olduğunu düşündüğüm pek de konforlu olmayan beklentinin altında kaldığına inandığım bir otobüs.Setra gerçekten en konforlu en rahat otobüs gibi geliyor bana.Man Fortuna görünüş dizayn olarak pek göze hoş gelmese de uzun yollarda,karda,buzda,güçlü motoruyla çok iyi otobüs.Rampası gayet iyi.Ancak 2.elinin pek iyi olmadığını biliyorum.Neoplan eski ayarında değil konfor azaldı diye düşünüyorum.O403 1995 yılında çıktığında çok merakla karşılanmıştı ancak artık eski önemini kaybetse de bence güzel bir otobüs.Kategoriye almadığınız O404 var.O403den 20 cm alçak olan O404 daha seriydi ve rapması daha iyiydi.bence gelmiş geçmiş en konforlu otobüs Mercedes Benzin O303 V8 otobüsüdür.Bir efsanedir.1987de ilk çıktığında arka tarafında camlıydı.Sonra sac yaptılar.Türkiye yollarına en uyum sağlayan gelmiş geçmiş en iyi otobüstür.Kaptanlar kamyon gibi otobüs derler.Serilik derseniz serilik,dayanılılık derseniz dayanıklılık.Kazasız,konforlu zevkli seyahatlar dilerim.

• Yerli malı TEMSA diamond ... Bayılıyorum TEMSA'lara
  • merhaba arkadaslar benim bi sorum vardi yardimci olursaniz cok sevinirim..

ben 100000 euro pesinatla kalani kredi bir travego cift dingilli 2007 veya 2008 almayi dusunuyorum.bu konuda ne dersiniz?bide otobusu aldiktan sonra turkiye de en kazancli firma veya bolge neresidir?ben izmir antalya gibi dusunuyodum ama.bilen abilerim eger bana fikir verirseniz memnun olurum.bi de aylik yaklasik olarak geliri ne olur?
  • Oyum Neoplan'a ama Setra nasıl Fortuna dan fazla oy almış anlamış değilim.
  • Şimdiki otobüslerin çoğu konforlu, bunlardan birisi de Tourısmo
    (Resim alıntıdır)

• Standart travegolar bence safirlerden bile rahatsız en iyi neoplan ya da setralar bmw da bir otobüs çıkartsa güzel olurdu.
  • SİZLERE BİR YAKIŞIKLI DAHA..

• Otobüslerde konfor O302 lerle başlamıştır.

• @efendi3564: Neoplan araçları 2003den önce sadece motorları man dı.ancak 2003den sonra man neoplanı satın alarak tamamını kendi üretmeye basladı.Aslında Man ve Neoplan karışımı bir çok model var ama türkiyeye verilmiyor.Bu kısa notu düştükten sonra konforun yanında en gelişmiş güvenlik donanınımdan dolayı tabiki neoplan :)
  • arkadaşlar 403 , man fortuna , man mega fortuna , travego 15 , travego 17 ve neoplanda çalıştım gerek yolcu açısından gerekse personel açısından en rahatı neoplan
  • KANBEROĞLU'nun logosu

• Bence Travego
  • beyler otobüscü forumdaslarim 6nci ayda belli bir modeldeki otobüslere hurda indirimi gelicekmis duydunuz mu hic ?
    araclari devlet kilosunu 1.5 liradan alacakmis.

haberi olan paylasabilirse sevinirim.
  • O302 SÜPER S ve SÜPERMAN (Bir dönemin taçsız kralları)

• Setra ve Neoplan.Travego pek te rahat değil.
  • BAK ŞUNA

• (RESİM ALINTIDIR)
    travego

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail Yavuz -- 20 Mayıs 2010; 16:21:00 >
  • Hep aynı firma ile gitmek mecburiyetinde olduğumuz için senelerce Mercedes'e bindik. En sonunda güzel bir Mercedes Travego almışlar, çok beğendim. Oyum Travego'ya.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.