Şimdi Ara

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
554
Cevap
0
Favori
122.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv

(En Son Oy Tarihi: 23.9.2023)
Giriş
  • uzun yolda travego 403 setra ve neoplanla seyehat ettim konfor açısından en kralı setra(royal class) tır bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR_4O3

Emre Dün Senin Araba Yıkanıyodu.. Ben Çıktım O Girdi..

bıcı bıcı yaptırsın muavin ne işi var.onur ama akşam yine kirlendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emRe15422 -- 8 Şubat 2010; 16:04:21 >

• neoplan işaretledim.
  • Starliner yeni bir dönem başlattı otobüsçülükte. Travego koltukları kazık gibi. Mercedes firması buna bir yol bulmazsa çok yolcu kaybeder. Konforlu koltuk açısından starliner 2 en başta gelir. Bunu marka olarak ayırmak yanlış. En iti otobüs motoru diye sorarsanız mercedes sonra man derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: IVECO

quote:

Orijinalden alıntı: cyrelman

Starliner yeni bir dönem başlattı otobüsçülükte. Travego koltukları kazık gibi. Mercedes firması buna bir yol bulmazsa çok yolcu kaybeder. Konforlu koltuk açısından starliner 2 en başta gelir. Bunu marka olarak ayırmak yanlış. En iti otobüs motoru diye sorarsanız mercedes sonra man derim..

Starliner'in tek kötü tarafı camlarının renkli olması değilmi...Yolculuğu anlayamıyorsunuz...

Ne alakası var. Gece yolculuğunda zaten neyi görüyorsunuzki.

Gündüzde zaten yollar ve şehirler görüküyor.

Amacınız ne.

• quote:

Starliner yeni bir dönem başlattı otobüsçülükte. Travego koltukları kazık gibi. Mercedes firması buna bir yol bulmazsa çok yolcu kaybeder. Konforlu koltuk açısından starliner 2 en başta gelir. Bunu marka olarak ayırmak yanlış. En iti otobüs motoru diye sorarsanız mercedes sonra man derim..

2008 modellerden sonra petline koltuk Oldu Travegolarda.Setra nın koltuklarıyla aynı yani.Setra yı Konforlu buluyosan Travego yu da konforlu bulman lazım.Yoksa sen bu işten anlamayosundur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreasker

quote:

2008 modellerden sonra petline koltuk Oldu Travegolarda.Setra nın koltuklarıyla aynı yani.Setra yı Konforlu buluyosan Travego yu da konforlu bulman lazım.Yoksa sen bu işten anlamayosundur...

Sizi tanımıyorum ama mesajımı okumadığınız çok açık. ben setra ile değil starliner ile kıyasladım. 2008 ini falan bilmem. Ben 2006 dan bahsediyorum. yenilrde beklki düzeltmişlerdir. Ayrıca siz babanızın paçasından tutarken biz 302 lerle cirit atıyorduk uzun yollarda...

Ya SEL... neden getirdin beni bu siteye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyrelman -- 10 Şubat 2010; 14:55:38 >

• quote:

quote:

quote:

Sizi tanımıyorum ama mesajımı okumadığınız çok açık. ben setra ile değil starliner ile kıyasladım. 2008 ini falan bilmem. Ben 2006 dan bahsediyorum. yenilrde beklki düzeltmişlerdir. Ayrıca siz babanızın paçasından tutarken biz 302 lerle cirit atıyorduk uzun yollarda...

Ya SEL... neden getirdin beni bu siteye...

hayır ben sizin mesajınızı tam olarak okudum.

. Travego koltukları kazık gibi. Mercedes firması buna bir yol bulmazsa çok yolcu kaybeder.

setrayla aynı fabrikada üretiliyo sonuçta.Koltuklarının rahat olmadıgını düşünmüyorum.

Ayrıca siz babanızın paçasından tutarken biz 302 lerle cirit atıyorduk uzun yollarda...

Konuyla alakasız şeyler yazmayalım.lütfen otobüsçüyseniz resimlerini paylaşın varsa aracınız bana da kapak yapın...

• Tamam güzel kardeşim. Sen akşam bu topiki takip et. Sana birbirinden güzel otobüs resimleri göstereceğim.

Artık kapak modelini sen seçersin...
  • quote:

Tamam güzel kardeşim. Sen akşam bu topiki takip et. Sana birbirinden güzel otobüs resimleri göstereceğim.

Artık kapak modelini sen seçersin...

Ben kapak sevmem kardeş...En Kötü Çelik Jant olur.oda fabrika çıkışlı olcak

• quote:

lütfen otobüsçüyseniz resimlerini paylaşın varsa aracınız bana da kapak yapın...

Şimdi resimleri yüklüyorum. Otobüsler şuan faal değil. ALLAH' a şükür kurtulduk.. Kendi resmimin olduğu çok fazla resim var ama yüklemek istemiyorum.
    SENE 1995 Resimdeki muavin benim..1972 model 302

SENE 1995 83 model kuru hava 302.

SENE 2000-2009 88 model V8

Sene 2004-2009 89 model 92 görünümlü V8

Bunlarda sana kapak olsun.

Daralınca bunla açarsın, hava alırsın biraz..

Hadi iyi akşamlar.

• neyse güzel resimler...v8 ayrı güzell...
  • Vayy.. Muzaffer Abi Uzun Zamandır Görünmüyorsun.. Sanırım Arabalarıda Satmıssın.. Hayırlısı Olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR_4O3

Vayy.. Muzaffer Abi Uzun Zamandır Görünmüyorsun.. Sanırım Arabalarıda Satmıssın.. Hayırlısı Olsun..

Bıraktım otobüsleri onurcum. Akvaryumlarla uğraşıyorum şimdi. Otobüsler şu an bizde hala ama nerdeler bi allah biliyor...:)

Kim var bizimkilerden buralarda...
  • Sanalotogar kapandıktan sonra kimseden hayır haber alınamadı..
  • biraz da biz paylaşalım foto

• güzel bi travego....onur senin araba bugün otogardaki trafik polisi burösunun yanındaydı....

setra başlıklarımız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emRe15422 -- 13 Şubat 2010; 18:48:11 >

• Arkadaşlar Setra 417 yi tek geçerim çok rahat otobüs.Bu travego diyen arkadaşlar herhalde setraya binmemiş.Travegonun kotukları güzel bel ve sırt ağrısı yapar setranın koltuk diz mesafesi hem geniştir hem sırtınız koltuğa tam uyum sağlar.Kısaca setra 417 nin üstüne otobüs tanımam aga.
  • Evet Normalde O Metronun oldugu yere çekiyoduk ama dün aradılar otogara düzenleme mi ne yapcaklarmıs bizde asagı çektik..
  • şu anda nilüferin starliner aracının içindeyim

wireless sağolsun...

araç 10 numara bence...koltuklar felan.çokta sarsmıyor adamı...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.