Şimdi Ara

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
122.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv

(En Son Oy Tarihi: 23.9.2023)
Giriş
  • arkadaşlar ama bunların arasına starliner i koymayı unutmuşsunuz tourisma yı da koyun da tam olsun bu arada ikisi ayrı otobüs biri man biri mercedes
  • quote:

Orjinalden alıntı: misfort_une

arkadaşlar ama bunların arasına starliner i koymayı unutmuşsunuz tourisma yı da koyun da tam olsun bu arada ikisi ayrı otobüs biri man biri mercedes

dostum neoplan derken starliner demek istedik
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

quote:

Orjinalden alıntı: axi shey

herhalde bunsan sonra anadolu firmasının düşündüğü multimedya çıkacak daha ilerisini düşünemiyorum

cidden bir devrim olucakvaran ilk adımı attı ama gerisi gelmemişti.umarımda buda ona benzemez

arkadaşlar bu arada Varan elindeki multimediaları satacak.Araçlar şu anda Ankara-Marmaris hattında çalışıyor.Yaz sezonunun sonunda araçlar satılacakmış.sanırım özellikle mersin ve adana firmaları baya ilgiliymiş araçlarla.

• neoplan başkadır
  • otobüs firmaları yeni otobüs çıkararırken neden bu kadar ara veriyorlar acaba
  • arkadaşalr ben 24 yaşındayım 9 senedir otobüste çalıştım kendi otobüsümde ve 0403 ten vazgeçmedim vazgeçmicem ve sonunda yeni firmaaçtık hepinizibekleriz
    firmamızın otobüsleri:setra,trevego,0403ve neoplandır
    inanınki otobüscülerin en beğendiği otobüs ise setra ,0403ve terevego dur öbür otobüsler boş
  • quote:

Orjinalden alıntı: uçar turizm

arkadaşalr ben 24 yaşındayım 9 senedir otobüste çalıştım kendi otobüsümde ve 0403 ten vazgeçmedim vazgeçmicem ve sonunda yeni firmaaçtık hepinizibekleriz
    firmamızın otobüsleri:setra,trevego,0403ve neoplandır
    inanınki otobüscülerin en beğendiği otobüs ise setra ,0403ve terevego dur öbür otobüsler boş

Şu Travego'nun ismini bi doğru yazarsan ben de firmana gelecem.
  • bence de setra

ama yanımda şu 0403 lerin ayrı bir yeri var
    efsane otobüs olması lazım şu 0403 lerin
  • ben ce de setra görüntüsü de bi başka ya
  • NEOPLAN MEZARLIK GİBİ YA
  • ee zaman geçtikçe herşey eskilere gidiyor kimisi hurdalıkta çürümeye yüz tutmuş yılın asırı geride kalırmış..
    mesala 0302 ler hala taş gibi belki 20 sene olmuş ama hala tık demeden çalışıyorlar birde kasalarını falan değiştiriyorlar ondan sonra al sana yeni 0302 bir tane metroda gördüm 0302 kasa yeni ama içi rezalet.. ama olsun körük seside bambaşkadır mesala durduruken birde stop ederken
    hıısssss diye ses çıkarırdı..
    şimdikiler setra,travego vs.. otobüsler var ondan sonra belki 10-15 sene sonra sorcaklar bizlere hangi otobüsler vardı diye bizde diycez travego 15-17,setra,neoplan starliner iki,tourliner,fortuna vs.. bunlarda tabi önceki durumlara gülerler çünkü bizler 20 yaşımızda olsak hadi değişmiyor bizler o zaman yaşlanacağız bizden sonraki çıkan gençler gelişmiş teknoloji ile başlayacağı için gülmeleri normaldir..
  • kardeşler ben foruma yeni geldim ve ilk mesajımı buraya yazıyorum en iyi (ler)

Marka:1. Mercedez - Benz
  • arka arkaya mesaj yazıcam ama özür diliyorum

Marka:1. Mercedez - Benz
    2.Man
    3.Neoplan ve
    4.Setra
    Model: 1.Travego 17 3 Akslı
    2.Mega Fortuna
    3.Starliner ve
    4. 417 SHD 3 Akslı
    Şirket: 1.Süha Turizm
    2.KamilKoç
    3.Metro
    4.Kent
    5.PamukKale

Benim seçimim böyle sizinki nasıl ?
  • Konfor ve köyü yol şartlarında en iisi tabii ki Mercedes Benz. 2008 Starliner ile 5 defa seyahat ettim Ankara-Gaziantep arası 9 saatlik mesafeydi gittiğim yol. Bu yol gayet güzeldir gidenler bilir. Araç otoyol ve düz arabası, gitsin bakalım o araç Ankara Hakkari arasında da gör bakalım 1 seneki sonra aracın halini. Konfor olarak mercedes ve setradan fazla bir farkını göremedim, hatta araç bozuk yola girince çok titriyor bir kere ve de keskin virajlara çok rahat giremezsin o araçla. Aracın pahalı olmasının sebebi estetiği ve iç dizaynı. Travegoyu malettiğin fiyata maledemezsin o aracı. Aracın sadece tuttuğum özelliği gece ışıklandırma modu ve de yolcu güvenliğinin öncelikle düşününülmüş olması. Aracın hızlanması ve ani frenlemelerde de yolcunun çok fazla hissetmemesini de unutmamak lazım tabii ki.

Favorim Setra 417 HDH (3 aks) , Travego 17 HDH (3 aks), neoplan starliner

Çift aks setra, travego ve fortuna 3 aksları kadar rahat değil ayrıca. Temsa da maalesef eskilerinde olduğu gibi diamondda da rampa sorununu hala çözememiş. İveconun araçları gibi rampaya gelince hissedilir derecede araç çekişten düşüyor. Ayrıca tasarımı da neoplandan esinlenmiş. Bence prensesin süspansiyonu bile çok çok daha iyiydi diamonddan. Beşik gibiydi araç insanı mest ediyordu.

• Mercedes-Benz...
  • Bi de birşey dikkatimi çekti... Setra 22% (37)

Neoplan 41% (70)

Fortuna 11% (20)

Travego 10% (18)

Safir 1% (2)

Temsa Diamond 1% (3)

O403 10% (17)

bu araçların bazıları marka bazıları model... Lütfen anlayan arkadaşlar konu açsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR_4O3

Bi de birşey dikkatimi çekti... Setra 22% (37)

Neoplan 41% (70)

Fortuna 11% (20)

Travego 10% (18)

Safir 1% (2)

Temsa Diamond 1% (3)

O403 10% (17)

bu araçların bazıları marka bazıları model... Lütfen anlayan arkadaşlar konu açsın...

kardeşim ukelalık yapma.herkes senin gibi otobüsler konusunda bilgili değil demekki.insanların bildiği tarzda açılmış bir ankettir.çoğu insan daha starliner tourliner megaliner gibi ayıramıyor neoplanları.umarım anlamışsındır çok zeki kardeşim

biz konudan anlamayanlar toplanmışız burda güzelde muhabbet çevirmişiz.sen aramıza katılıp seviyemizi yükseltme olurmu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 20 Haziran 2008; 14:36:30 >

• TABİKİDE MERCEDES-BENZ TRAVEGO
  • arkadaslar cok dogru soylemıs 302 nın yerı ayrı o gercek bır efsane bızımde 88 -90 arası o302S vardı aydın truzım 09 nf 015 plakalı. hep mavi kusaklı maratonlar bıtırdı bızı . nazıllı - edirne calısırdık hey gidi günler.
    O302S in anısına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasberny -- 20 Haziran 2008; 20:27:34 >

• Kardeşim 403ü TRavegoyu bilen arkadaş diğerlerini de bilir... Senin anlamanda bişey mi var!!! Konu başlığımarka sen model de koyuyorsun...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.