Şimdi Ara

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
122.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv

(En Son Oy Tarihi: 23.9.2023)
Giriş
  • OnuR_403 arkadaş haklı. Neden sinirleniyorsunuz. Hatalı bir anket olmuş işte. Başlığa göre şöyle olmalıydı.

1. Mercedes
    2. Setra
    3. Man
    4. Neoplan
    5. Mitsubishi

En konforlu otobüs modelleri dendiği zaman da şöyle olmalıydı.

1. Mercedes O403
    2. Mercedes Travego
    3. Mercedes Tourismo
    4. Neoplan Starliner
    5. Neoplan Tourliner
    6. Mitsubishi Diamond
    7. Mitsubishi Safir
    8....................
    9....................

Sıralanıp gidecekti. Arkadaş gayet yumuşak uyarmış. Suç mu yani.
  • ortamı germeyelim arkadaslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

quote:

Orjinalden alıntı: BX4TC

Belediyenin yeni MAN otobüslerinin konforunu değişmem. CNG' li modellerinde motor stop ettiği halde amortisörler yaylanıyor. Belki de zamanla sertleşmeyi önlemek için böyle oluyordur ama çok rahat bir otobüs.
    MAN atakta. Mercedes' i geçebilir.

daha çok şehirlerarası taşımacılık yapılan otobüsleri tartıştığımız için şehiriçi olanları ankete katmadık. Bilginize...

bende hep merak etmişimdir , neden belediye otobüslerimiz setra değil

Almanyada Setra sehirici uzun mesafe otobusleri, mercedesler ve MANlar var cogunlukla.

sehirlerarasi otobuslerde bence de en iyisi Setra.

• setra bencede en rahatları. en rahatsızlarıda 403. bu rahatsızlık otobusun suspansıyonundan dolayı degılde koltuklarından dolayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: topaz42

OnuR_403 arkadaş haklı. Neden sinirleniyorsunuz. Hatalı bir anket olmuş işte. Başlığa göre şöyle olmalıydı.

1. Mercedes
    2. Setra
    3. Man
    4. Neoplan
    5. Mitsubishi

En konforlu otobüs modelleri dendiği zaman da şöyle olmalıydı.

1. Mercedes O403
    2. Mercedes Travego
    3. Mercedes Tourismo
    4. Neoplan Starliner
    5. Neoplan Tourliner
    6. Mitsubishi Diamond
    7. Mitsubishi Safir
    8....................
    9....................

Sıralanıp gidecekti. Arkadaş gayet yumuşak uyarmış. Suç mu yani.

bak dostum zaten otobüslerle ilgilenen arkadaşların sayısı çok az.ilgilenenlerde bu konuda çok bilgili değil.sürekli otogarda olan biri olarak ordaki insanların ağzında dolaşan şekilde anketi açtım.herkes herkesi uyarabilir.ama ukelalık yapmadan.bu konunun hangi amaçla hangi düşünceyle açıldığını öğrenmeden yargılamak ve bir kanıya varmak saçmalıktan öte değildir.sana yumuşak gelen o uyarı benim için saygı çerçevesi dışında.

ve ayrıca ben orda neden öyle açıldığını tekrar anlatmışken okuma zahmetinde bulunmayıp açıklama getirmeye çalışmışsınız.olsun ben tekrar açıkladım.daha fazla sorunda uzamasın bu konuda uyarısı olan varsa özel mesaj atarak iletsin.mesaj kirliliğine ortak olmak istemiyorum.muhabbete devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 22 Haziran 2008; 2:12:39 >

• EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv

bir resimle konuyu hortlatmak istiyorum. çok karizmatik.
  • Siz asıl SETRA'yı görün asıl karizma onda..Bazen köprüden geçerken görüyorum.Çok şık otobüs..
    Çok konforlu, yolculuk çok zevkli oluyor..

Herkese tavsiye ederim..
  • konfor ve karizma konusunda setradan ötesi yalan

belki kızacaksınız ama çoğu sektör mensubu travegoyu konfor yönünden 403 ün gerisinde görmekte

starliner II konforludur ama asla setra kadar olamaz ayrıca camlar koyu olunca yolculuğun pek tadı olmuyor

otobüs şoförleri de safirleri kullanması en rahat otobüs olarak görmekte ama yolcular için keşmekeş..süspansiyonu 403 e göre iyi olsa da çok dar klima yeterince randımanlı değil
  • yok ya uzun yol da travego yu tek geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsilat makbuzu

konfor ve karizma konusunda setradan ötesi yalan

belki kızacaksınız ama çoğu sektör mensubu travegoyu konfor yönünden 403 ün gerisinde görmekte

starliner II konforludur ama asla setra kadar olamaz ayrıca camlar koyu olunca yolculuğun pek tadı olmuyor

otobüs şoförleri de safirleri kullanması en rahat otobüs olarak görmekte ama yolcular için keşmekeş..süspansiyonu 403 e göre iyi olsa da çok dar klima yeterince randımanlı değil

Çok güzel özetlemişsiniz. Starliner gerçekten konforlu ama camlar yüzünden bende yolculuktan birşey anlamamıştım.

Setra'nın 3 veya 2 numarasında oturup yolu izlemek kadar keyifli bir şey yok.Birde kahveniz oldumu tek kelimeyle süper

• travego bence
  • Bence bunu Marka olarak sınıflandırmak yanlıs.

Konfor derken şöföre göre mi yoksa yolcuya göre mi?

Yolcuya göre dersen yeni nesil araçlarda koltuklar aynı yani zaten bunları değiştirebiliyorsunda..

Eğer şöför bazında alırsak yorumsuzum çünkü hiç otobüs kullanmadım.

Ama Mercedes derim ben yollarda gördüğümüz kadarı ile Mercedes 0 serisi ve şimdi de Travego Tourismo lar Türkiye yollarında en çok tutulan modeller..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreasker

yok ya uzun yol da travego yu tek geçerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: piskopat19

quote:

• quote:

quote:

quote:

• travegolar cok ses cikariyo kafasinin icinde insanin sanzuman ötüyo sanki bazen,o yüzden neoplan diyorum en son bindigim man'da da ses olayi fazla yoktu ayda iki kere uzun yol gider gelirim 12 -13 saat bogaz köprüsünü gecmenden uyurum allahdan ucaga binmis gibi oluyorum indigimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

travegolar cok ses cikariyo kafasinin icinde insanin sanzuman ötüyo sanki bazen,o yüzden neoplan diyorum en son bindigim man'da da ses olayi fazla yoktu ayda iki kere uzun yol gider gelirim 12 -13 saat bogaz köprüsünü gecmenden uyurum allahdan ucaga binmis gibi oluyorum indigimde

valla bizim için yedek parça ucuzlugu daha onemlı oldugu için...valla benim kafamın içinde hiç çıkarmıo nedense.
  • quote:

travegolar cok ses cikariyo kafasinin icinde insanin sanzuman ötüyo sanki bazen,o yüzden neoplan diyorum en son bindigim man'da da ses olayi fazla yoktu ayda iki kere uzun yol gider gelirim 12 -13 saat bogaz köprüsünü gecmenden uyurum allahdan ucaga binmis gibi oluyorum indigimde

neoplanın tourlıner den bahsedıyosan ben orta kapının orda gıttım orta kapının ordaya kadar gelıyor motor sesi starlıner den bahsedıyorsan orasını bılemem ama ama benım ve bır çok arkadasların gorusu mercedes dır..
  • quote:

quote:

neoplanın tourlıner den bahsedıyosan ben orta kapının orda gıttım orta kapının ordaya kadar gelıyor motor sesi starlıner den bahsedıyorsan orasını bılemem ama ama benım ve bır çok arkadasların gorusu mercedes dır..

Forever Travego...Forever MB

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv

• Emre Dün Senin Araba Yıkanıyodu.. Ben Çıktım O Girdi..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.