Şimdi Ara

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
122.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv

(En Son Oy Tarihi: 23.9.2023)
Giriş
  • bu gördüğünüz mercedes-benz 0 404 dd modelidir genelde yabancı ülkelerde turist gezdirmek amaclı kullanırlar türkiyede 1 veya 2tane olması lazım yani bu aracı tükiye yollarında görmemiş olmanızda haklısınız resimdeki gördüğünüz vib dir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

bu gördüğünüz mercedes-benz 0 404 dd modelidir genelde yabancı ülkelerde turist gezdirmek amaclı kullanırlar türkiyede 1 veya 2tane olması lazım yani bu aracı tükiye yollarında görmemiş olmanızda haklısınız resimdeki gördüğünüz vib dir...

aaa bu bursa kasa değil yani öylemi,hakikaten plakaya falanda bakmakta aklıma gelmedi
  • bu gördüğünüz bursa kasa değil mercedesin üretimini gercekleştirdiği bir model ama dünyada sayılı okadar cok yok türkiyedede 1veya2tane olması gerek fotodaki yabancı plaka türkiyeye almanyadan turist getiren yabancı bir turizm firmasına aittir üstteki gördüğünüz 403 bursa kasadır...
  • arka farları mercedesin bir otomobil modelinin aynısı
  • ek marmaris seferi dönüşü bizim muavin otogardan çıktığımda cekmiş
    http://img406.imageshack.us/img406/7254/setra3rw8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meli-417 -- 9 Haziran 2007; 19:20:00 >
  • quote:

dostum Allah kaza bela vermesin araban çok güzel
    istanbul seferi yaparsan haberim olsun iki lafın belini kırarız

• tabiki dostum izmire antalyaya işin düşerse beklerim bak buuyur gel herzaman kapım açıktır....
  • bindiklerimin arasında en çok hoşuma gideni man fortunaydı
  • fortuna en güzel türkiyede rahat hat olarak kamil koç kullanıyor fırsatım olmustu seyahat etmiştim aracın konforu starlıner gibi ama yinede benim otobüsümden vazgecmeyin canım yolcu kaybetmeyelim
  • Meli-417 Kardeş Otobüsün Harika Allah Kaza Bela Vermesin....Hayırlı Seferler.

Fortuna Gerçekten Çok Kaliteli Ve Güzel Bir Otobüs Olduğunu Düşünüyorum.Zaten Konunun Başındada Tercihim Man Fortuna - Mega Fortuna.
  • sağolasın faivelley allah kimseye kaza bela vermesin fortuna güzel aractır severim fortunayı ama bir kere bana hainlik yaptı aydın otobanındaydım aydın yönüne gidiyordum bilirsiniz otobüsler kendi arasında yolcu kaybetmemek için yarış ederler yani kapışırlar bende fortuna ile kapışmıstım aydın otogara ilk varan yolcuyu toplardı tabi ilk basta ben solladım onu arayı açtım fortunanın şöförü hırs yapmış aydın otogarda ben bütün yolcuyu aldım fortuna 5dk sonra yanaştı hatta firmayıda vermek istemiyorum ama doğu firmasıdı muavinle şöförü benim aracın arka lastiklereçivili tahtayı döşemişlertek çivi işimi bitirdi aydından bana gelen yolcularda ona gitti biletleri kestirmemişlerdi o günden beri fortunalan aramız iyi değilhatta aydınlılar bilir otogarda kavga filan çıkarmıstım otobüsümü kapatmıştı trafik ondan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meli-417 -- 10 Haziran 2007; 0:09:19 >

• Dün bir Travego ile seyahat ettim. Koltuklarını hiç beğenmedim. Öncelikle araç zaten yüksek, siz de koltukta havada kalıyorsunuz. Şöyle rahatça gömüleyim yok. Ek olarak, koltukların baş mesafesi kısa: koltuk omzunuzda bitiyor (uzun boylu değilim, herkes aynı durumda idi), ani bir frende boyun arkaya, boşluğa gittiğinde boynunuzu kaybetmeniz mümkün. Ayrıca bu kadar pahalı bir aracın yolcu koltuklarında emniyet kemeri olmamasını yadırgadım. Bu otobüs şarampole yuvarlansa yolcular içeride çorbaya döner. Belki avrupa versiyonlarında bu şikayetlerimi gideren koltuklar vardır ama bizdeki firmalar aracı en alt donanımdan alıyorlar galiba!
  • senin bindiğin arac yerli üretim travego çünkü yerli üretim travegolarda 1-2-3-4- ve orta kapının baslangıcındaki koltuklarda vardır emliyet kemeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meli-417 -- 10 Haziran 2007; 14:50:24 >
  • quote:

ek marmaris seferi dönüşü bizim muavin otogardan çıktığımda cekmiş

bence en konforlu otobüse sahipsinkazasız belasız kullanman dileğiyle
  • allah kimseye kaza bela vermesin setradan sasmıcan suanki otobüs piyasasında....
  • NEOPLAN STARLINER
  • quote:

Orjinalden alıntı: legion90

Sen şindi 302 nin ses yalıtımının Travego dan daha mı iyi olduğunu söylüyorsun?

Kusura bakma biraz geç oldu ama öyle birşey idda etmedim ama kötü yolda Travego içeriye daha çok ses alıyor. Travego'nun farkı otobanda belli oluyor. Uzun otoban da sadece Ankara-İstanbul arası ile Adana ile Pozantı arasında var yanlış bilmiyorsam.
  • Şu çift dingilli 403 lere de değineceğim Ankara'da bir yer bu araçları yasadışı yapıyordu(Normal 403 lere ikinci dingili takıyordu) orada bayağı bi görmüştüm. Aslında daha mantıklı çift dingil olayı çünkü çift dingil daha güvenlidir, daha rahattır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: adu040

quote:

Orjinalden alıntı: legion90

Sen şindi 302 nin ses yalıtımının Travego dan daha mı iyi olduğunu söylüyorsun?

Kusura bakma biraz geç oldu ama öyle birşey idda etmedim ama kötü yolda Travego içeriye daha çok ses alıyor. Travego'nun farkı otobanda belli oluyor. Uzun otoban da sadece Ankara-İstanbul arası ile Adana ile Pozantı arasında var yanlış bilmiyorsam.

ilaveten araba devrini bulana kadar kağnıya benzer bir ses çıkarıyor
  • bir kaç sene önce hemen hemen sıfır bir fortuna'ya binmiştim ve çok memnun kalmıştım. galiba koltuk aralıkları mercedeslerden biraz daha geniş, bir de söylediğim gibi çok yeniydi daha perdeleri bile açılmamıştı..o zamandan beri ne zaman şehirlerarası yolculuk yapsam, man 'mı diye sorarım. ama galiba sayıca mercedeslerin gerisinde kalıyorlar...yani bence MAN..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.