çift dingilli arac hiçbirzaman güvenli olmamıstır ve ayriyetten herzaman zarardır benimde 3akslı otobüs ama 2akslı otobüs herzaman daha iyidir 3aksın vergisi-yakıtı-gideri çok fazladır ve arac en fazla benim vereceğim süre 7sene yani anlıcağın 7sene sonra arac ölüdür3akslı kullanma amaçları nedendir ben kendimden örnek vereyim izmirden antalyaya aşırı derecede yolcu gitmektedir ve buda 2akslı otobüs yetiştirememektedir ondan 3akslı otobüs kullanıyorum
feraser senin soruna cvb vereyim sayıca mercedes man dan daha cok nedeni ise man türkiyede otobüs piyasasında tutulamadı fazla sonra neoplanla birleşince eh biraz biraz işleri açılmaya basladı setra-mercedes ile man da neoplanla ortaktır ve otobüs piyasasında mercedes ve setra ortaklığını secen otobüs işleteni çoktr nedeni ise mercedestir yani mercedese olan güvendir buda man ile neoplanın işlerini bozmaktadır suanda starliner almak isteyen biri 800.000ytl vermek zorunda yani bu aracı alacak adam biraz şüphe duyarım büyük şirketler alır yani onlara bir sözüm yok ama normal benim gibi otobüs işletenler biraz zor alır
Safir'de fena değil fakat sadece 2 oy almış
kamil koç istanbul ankara arası starliner ları kaldırmış
rap-üstadı:
kaldırma nedeni sezon açıldı antalya-bodrum yolcusu genellikle ucakla gider kamil koçta yolcuyu kaçırmamak için starlinerleri antalya ve bodrum hattına koydu maksat yolcuyu ucak firmalarına kaptırmasın iyi otobüsle gitsinler
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
rap-üstadı:
kaldırma nedeni sezon açıldı antalya-bodrum yolcusu genellikle ucakla gider kamil koçta yolcuyu kaçırmamak için starlinerleri antalya ve bodrum hattına koydu maksat yolcuyu ucak firmalarına kaptırmasın iyi otobüsle gitsinler
tamda tahminim gibisaol bilgiller için kaptanaslında istanbul ankara arasınada en iyi otobüslerini koyarlardı.bu sefer durum değişmiş demekki.şimdi biz starliner a binemeyecekmiyiz
Setra derim özellikle de Varan ın Setra ları ne ararsanız var,rahat desen rahat,hizmet desen kaliteli Ama Kamil Koç un bir tarafı tek koltuklu Man Fortunalarıda güzel
quote:
Orjinalden alıntı: LordOfEldorado
Setra derim özellikle de Varan ın Setra ları ne ararsanız var,rahat desen rahat,hizmet desen kaliteli Ama Kamil Koç un bir tarafı tek koltuklu Man Fortunalarıda güzel
kamil koç unki adı üstünde rahat hat bir de onlar fortuna değil dostum lions coach ama dediğin gibi gayet güzel
quote:
Orjinalden alıntı: _ anaconda _
quote:
Orjinalden alıntı: LordOfEldorado
kamil koç unki adı üstünde rahat hat bir de onlar fortuna değil dostum lions coach ama dediğin gibi gayet güzel
aklımda fortuna diye kalmış teşekkürler düzeltme için
3ay boyunca büyük firmalarda yazlık bölgelere hariç baska bir yere gidicekseniz 403-fortuna-diamond türü otobüslere mahkumsunuZ SEZon açıldığından 3ay boyunca starliner-setralara veda edin ve ayrıca safire bile düşebilirsiniz çünkü metro firması kiraladı safir haberiniz olsun
quote:
3ay boyunca büyük firmalarda yazlık bölgelere hariç baska bir yere gidicekseniz 403-fortuna-diamond türü otobüslere mahkumsunuZ SEZon açıldığından 3ay boyunca starliner-setralara veda edin ve ayrıca safire bile düşebilirsiniz çünkü metro firması kiraladı safir haberiniz olsun
bu akşam çocukları datçaya gönderdim metro turizmle travegoydu
metronun bagaj anlayışı çok kötübir keresinde kocaman 2 makinayı bagaja almışlardı.herşeyi ezdilerzaten dolmuş mantığıyla ilerliyor
sayın mavim 1974 datca yazlık bir yer olduğu için dediğim gibi iyi otobüsleri yazlık bölgelere verirler muğla-antalya gibi bölegelere yani yazlık sezonun bol olduğu yerlerde starliner- setra-travegodan baska otobüs vermiyorlar eğer 403 gibi arac buulursanız bilinki o arac torpilli aractır
rap-üstad metronun bavul yerleştirme anlayışı ben kendimi bildiğimden beri hep böyle ağır bagajdan da para alıyorlar ya onun için böyle
travegolar hariç birçok otobüse binmişliğim var. aralarında en konforlusu neoplan daha sonra setralar. neoplanların tek sorunu bagajlarının küçük olması bence. içeride oturma pozisyonu koltuklar vs.. si gayet başarılı özellikle de kapaklı yük rafları güvenlik için düşünülmüş gayet iyi birşey.
quote:
sayın mavim 1974 datca yazlık bir yer olduğu için dediğim gibi iyi otobüsleri yazlık bölgelere verirler muğla-antalya gibi bölegelere yani yazlık sezonun bol olduğu yerlerde starliner- setra-travegodan baska otobüs vermiyorlar eğer 403 gibi arac buulursanız bilinki o arac torpilli aractır
aslında önce pamukkaleye baktım dostum nede olsa senin firman ama yer yoktu,kamil koça baktım yer yoktu,üçüncü tercihim metroydu onda buldukı,sağ salim gitmişler şükürler olsun ki ama 15 saat sürmüş yol
dün dikkat ettimde otogarda travego setra ve man fırtınası esiyor,bir tane diamond gördüm fena bişey değil, 403 ler ve safirler gariban arabası gibi kalmış aybastı itimat,özdeveli seyahat yada fındıkkale gibi firmalarda var,metronun servisini gene gördüm dün s2000 hemde mega lakin bişey dikkatimi çekti,
ben öteden beri amortisörlerden çıkan sese hastayım,mercedesten başkası yalan be,o araba giderken sanki orkestradan muhteşem bir eser dinler gibiyim,manlarda temsalarda falan yok o ses
mavim 1974 dostum izmire işin düşerse muhakkak bekliyorum seni misafirim ol seninle izmir antalya izmir seferini gerceklestirirz
safir ve 4o3lern artık havaları gecti artık uygun kredi sistemi otobüs işletenleri 0arac almaya itmiştir mercedesin o sesine kim hasta olmazki okadar sahaneki tısss tısss oturup saatlerce dinlemek isterim...
herhalde 303 lerden beri o ses var tıss tıss
evet ama okadar güzelki o sesin hastası bir çok insan var otogarlarda o sesi duymak için
kaptan bu temsa diamond konusuna ne diyorsun.çok şık duran bir otobüs.ama pek tercih edilmedi.acaba pek tanıtım yapılmadı bundan olabilirmi???