Şimdi Ara

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
122.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv

(En Son Oy Tarihi: 23.9.2023)
Giriş

Orjinalden alıntı: meli-417

yok be dostum nerde göbekk daha o göbek olması için çok çalışmam gerek 65kiloyuz boyda 1.88 hatta bu konuda çok komik bir mazim var
    ocak ayındaydık izmirden denizliye gidiyorduk benim arkamdaki koltuğada yaslı bir amca ile yaslı bir teyze oturuyor aydın otobanındayım ayaklarım artık kasıldı tabi otobanda ya fren kullanmıyoruz roterdarda var hem tek ayağımı gaza verdim öteki ayagımı yan konsola dayadım dikizdende arkamdaki teyzelen amcanın bana yaptıkları yorum hem duyuyorum hemde görüyorum yorum suydu bakın:(aynen konusulan şiveyi yazıyorum)

yaşlı teyze:memettt galk lennn şöfürr dek atagla kullanıveriyor otobüsü
    (tabi yaslı tabi uyuyor hiç tınlamıyor)
    yaşlı amca: boşverrr lennnn sanane senmisin sagibi
    (yaslı teyze tabi mızmızlasıyor dede hiç tınlamıyor yine)
    yaslı teyze:galk dedim lennn adam dek ayag gullanıveriyo gosgoca otobüsü
    yaslı amca:yat gızzz mavinder oo
    (yaslı teyze bana bu sefer döndü)
    yaslı teyze:sen gaç yaşındasın bakem...
    ben:25 teyze dedim
    yaslı teyze:gancıklaramı yapıvereon bu haregetlerii
    ben:yok teyze estafurulllah
    yaslı teyze:bu goca tegerlikli araba(otobüsden bahsediyor) gimin bakam...
    ben:benim teyze
    yaslı teyze:höytt terbiyesiz senin yasın gaçta koca tekerlikli araba alacan...
    (yaslı amca uyanmıs bir vaziyette)
    yaslı amca:sanene koca garı sanane vergi memurumusun sanane
    tabi bu arada bütün yolcular toplandı kavgayı izliyor
    yaslı teyze :yat sen zıbar yerinde iniverecem şimdi ben
    bu arada bir feryat teyze indirin beni inicem be diye yanastım tabi ben teyzelen amca ayaklandı inicekler amca diyom ceza yeriz amca bana bir çıkıstı sus sen karısma seni şikayet edicem arac sahibi kimse amca diyom benim aracın sahibi sus yalan söyleme bana yedek şöförde sesten uyandı bizim yedek şöförde sizin bahsettiğiniz tipten göbekli filan hiltondan cıktı ne oluyor melih dedi dedim otobüs benim olduğuna inanmıyor amca yedek söföre bir basladı böyle acamileri koyyorsun otobüsün basına yazık para baksana sıskaya bundan adam filan olmaz dedi tabi ben yerlerin dibindeyim amca sus diyom karısma sen diyo öyle komi,k bir anım vardı göbekli olamamdan

acil abur-cubura başla yoksa polisler bile inanmayacak senin şöför olduğuna

• valla öyle dostum ya çoçuk zannedicekler allah korusun
  • bu konu başlığında hep en konforlu otobüs tartışıldı peki başta @meli-417 olmak üzere tüm dostlar;

en güvenli,en seri,en hızlı otobüs hangisi şu anki mevcutlar içinde?
  • dostum en güvenlisi setradır ama hızlı ve seri olarak dersek neoplandır
  • quote:

dostum en güvenlisi setradır ama hızlı ve seri olarak dersek neoplandır

temsa diamond larda ataları kadar hızlımı?
  • temsa diamond lar fazla tutulmadığı için kimse önermez önermeme sebebide arac dayanıklı değil ondan temsa diamondu önermiyorum
  • 19 Mayıs günü gece 12 arabasıyla Ankara'dan Konyaya gelecektim ve şansıma Neoplan geldi.O otobüse bindikten sonra travego nedir unuttum.Bence Mercedes kendini biraz daha geliştirmeli.Neoplanda koltuklar arası mesafe iyi ayarlanmış ve koltukları insan yapısına uygun.Setraya hiç binmedim ama inşallah bir gün bineceğim.Hele o xenon farları yok mu oof of.

Meli417 abi anlaşılan bu işte bayağı bi iyisin.Çocukluktan gelen bir tecrüben var acaba hiç Konya'ya gelir misin?Pamukkale'nin Konya yazıhanesi olduğunu biliyorum ama buraya hiç otobüs getiriyor mu açıkçası bilmiyorum.Senle tanışmak isterim

Ancak Mercedesden gelen tısst tısst sesini hiç bir otobüs veremiyor.Küçükken o sesi dinlemek için otogara inip akşam babamlardan az mı dayak yerdim be

• alanya-ankara 11:30 aracı konyaya uğruyor xenon farları travegodada mevcuttu sanırım çünkü aynı fabrika ürünleri olduğu için ikisindede xenon far mevcud
  • ben sabit hat değilim yani konyaya sefer verirlerse gelirim birgün inş. sende antalyaya izmire geldiğinde beklerim görüşmek üzere...
  • Antalya'ya gelirim de İzmir zor abi.İnşallah görüşmek dileğiyle haberleşiriz zaten
  • Neoplan'ın yanına yanaşamazlar bile
  • nişandan sonra seferlere ben baslıcam ozaman antalyada olursan görüşürüz
  • quote:

nişandan sonra seferlere ben baslıcam ozaman antalyada olursan görüşürüz

dostum birgün izmir otogarına girdiğinde bir bakacaksın kalabalık bir gurup seni bekliyor,meğer forumdan senle tanışmak isteyenlermiş
  • buyursunlar gesinler dostum basımın üstünde yerleri var otobüs sürmek byük ve pahalı bir zevktir allah bana bunları vermiş 3-5 günlük ölümlü dünyada siz dostlarımı kırarmıyım hiç sizlerde bu duyguyu tadın zaten benim yanımda calısıcak olan 2 muavin onlar kendilerini biliyorlar boş zamanlarda direksiyonun basına koyucam öğrensinler yetişsinler yani zaten sen ayrısın izire geldiğinde veya ben istanbula geldiğimde sözüm söz sürdürcem

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emerald Dolphin -- 24 Haziran 2007; 21:34:12 >

• yeni otobüsün hattıda sabit değil yani ist. gelme olanağı artıyor
  • Abi peki sen niye sabit hattı seçmedin?
  • sabit hat oldumu yazları iyidir kışları para yoktur kısın otobüscülükte istanbul ankara deli para kazandırıyor yazın ise antalya-bodrum sabit olduğunda bunlardan birini beyenmek zorundasın ama sabit değilsen otobüsünde yenise yazın bodrum antalya kısın ise istanbul ankara onun için secmedim
  • Hımm anladım abi.Otobüsçülük çok zor ya.Bazen ankaraya giderken otobüsle giderim en ön sıradan biletimi alır muavinle şoförlerin konuşmasını dinlerim hep

Hatta bi ara şoför tek dingilli travegoların rampada çift dingilli olan travegolara göre geride kaldığını sölemişti muavine.Şaşırmıştım
  • quote:

yeni otobüsün hattıda sabit değil yani ist. gelme olanağı artıyor

bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.