Şimdi Ara

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
122.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv

(En Son Oy Tarihi: 23.9.2023)
Giriş
  • otobüsle ilginc bir animda benim olmustu:
    1994 de Kanberogluyla Daricadan Trabzona gidiyordum, arka koltukta
    oturuyordum, en arkasindada soförlerin birisi uyuyordu....
    Muavin gece yarisi uyuyan soförü kaldirdi ve dediki : Kaptan,
    ABS lambasi yaniyor, ne is, ne yapalim ?
    Kaptan önce muavini azarladi ( uykumun icine ettin ) ve ekledi:
    önceden ABS mi vardi otobüslerde lan, ,...ve Muavini yanindan kovdu

• benim arac setradan önce 2dingilli travegodu arkadaslar arasında konusuyorduk öyle bir sohbet gecmişti 3akslıların motor daha güçlümüş ondan dolayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

benim arac setradan önce 2dingilli travegodu arkadaslar arasında konusuyorduk öyle bir sohbet gecmişti 3akslıların motor daha güçlümüş ondan dolayı

iki akslıların duruşu bile güdük be...
  • iki akslı travegolar çok garip durur tek artı tarafı 3akslıyı misal 10 yıl kullanırsa 2akslıyı 20sene gözüyumuk kullanırsın

• Gerçekten tek dingilli travego çok değişik duruyor sanki o şasiye zorla oturtulmuş gibi
  • Mercedes Benz 3 Dingil Travego İstiyoruz...
  • senimi kırcaz....

• Neoplan Starliner'a sadece bir kere binebildim. Sadece binebildim yolculuk yapma fırsatım olmadı Eskişehir'deyken garajda tahminen Sakarya VİB'den 5-6 sıra ötedeydi Anadolu'ya ait Starliner. İstanbul-Ankara yolunda yanımızdan çok geçmişti değişik firmaların Starliner'ları ama yakından görme fırsatım olmamıştı. İzin isteyerek içinde doya doya tur attım Ne yapalım giderken görme fırsatım olmadı ama böylesi de idare eder dedim. Sonuçta koltuklar giderken su yatağına dönüşmüyor konforunu gördüm. Samimiyetle söylüyorum şu ana kadar Setra 417 ile bir kez gidiş yapmış ve bunun dışında 403'ten başka hiçbir otobüse binme fırsatı olmamış biri olarak Neoplan'ın içinin bana uçak gibi geldiğini söylemeliyim. Gitmeme gerek kalmadı zaten. O zamanlar kameralı cep telefonum yoktu. Yeni edinebildim. Keşke olsaydı da o zaman şöyle doya doya pozların çekebilseydin. Bu arada otobüs merakım fazla sanıyordum ve otobüsler hakkında bir şeyler bildiğimi düşünüyordum. Meğerse ben sadece uzaktan ilgileniyormuşum

• içinde ah kalmasın diye sana starlinerin iiç görüntüsü

• Neoplan hayallerimin otobüsü.Bir de setraya binince inşallah daha iyi yorumlar yapabileceğim ama neoplan travegoya gerçekten fark atar.Şu duruşa asalete bakar mısınız
  • meli üstad bu verdiklerin bende var ben resimler açılırken garajlarda falan çektiğin ya da orada burada rastgelmiş resimleri verdin sanıyordum hayal kırıklığı yaşadım şaka bir yana böyle resimlerin varsa harika olur
  • neoplan ucak kabin standartalarına benzer bir şekilde üretilmiştir yolcuya ucak havası versin diye üst bagaj kapaklrı vardır
  • SeTrA
  • bu bölümde birde zonda resimleri vardı görmüşmüydünüz,çinliler starlineri kopyalamışlar
  • buyrun işte burda

bir jant kapağı ve üst cam sileceği farklı diye bu kadar para verilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emerald Dolphin -- 26 Haziran 2007; 8:00:14 >

• vavvv tıpa tıp aynısı yaaaa çinliler bunu filen kopyalamıslar bir bizim murat 124ü kopyalayamadılar ama sonucta adı üstünde cin malı uzak kalsın izmirden antalyaya gittiğimde bu aracla allah göstermesin elimde sadece 8teker kalır
  • quote:

vavvv tıpa tıp aynısı yaaaa çinliler bunu filen kopyalamıslar bir bizim murat 124ü kopyalayamadılar ama sonucta adı üstünde cin malı uzak kalsın izmirden antalyaya gittiğimde bu aracla allah göstermesin elimde sadece 8teker kalır

aynı paraya ikitane hatta üç tane alırsın değişik değişik kullan neolacak sanki
  • valla ya biri parcalandımı diğerini kullan ama bizde marka takıntısı vardır ya bilirsiniz
  • quote:

valla ya biri parcalandımı diğerini kullan ama bizde marka takıntısı vardır ya bilirsiniz

ismi sakat zaten ''zonda''
    çıkma bir neoplan yazısı bulup taktır abicim
  • bu aracı alcan ama keyif ,için alıcaksın sadece sen gezmen için ama nerede parcalanırsa orada bırakıp kaçacaksın
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.