Şimdi Ara

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
122.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv

(En Son Oy Tarihi: 23.9.2023)
Giriş
  • Melih Abi Harbiden Gezmek İçin Alıcanda Bu Araçlar Nasıl Yakar.Mesela Tam Depoyla Nereye Kadar Gidebilirim
  • valla abim bunun motorunu bilmiyorum ama çin malı ya kendileri gibi motoruda kasmıslardır ondan fazla yakmaz 750ytl ile istediğin yere gidersin fazla yakmaz bunlar örneğin izmirden çanakkaleye gidip tekrar geri izmire gelirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

valla abim bunun motorunu bilmiyorum ama çin malı ya kendileri gibi motoruda kasmıslardır ondan fazla yakmaz 750ytl ile istediğin yere gidersin fazla yakmaz bunlar örneğin izmirden çanakkaleye gidip tekrar geri izmire gelirsin

yoook işte onu yapamıyorlar, Allah iki iyiliği bir arada vermez,motoru yapamıyorlar işte,chery midir nedir bir markaları var burayada gelecek 2,4 lt motor koymuşlar 0-100 hızlanması 14 saniye civarı
  • abim sen en iyisi man'a geri dön yaramaz bu arabva sana hayır etmez
  • meli üstad ilyushin arkadaşın verdiği resimlere bakmışsındır mutlaka. Bir sürü otobüs vardı. İçlerinde dizayn olarak hiç görmediğim türden otobüslere rastladım. Sence o otobüslerin içi de dışı gibi kaliteli midir? Motoru falan? Ayrıca Neoplan ayarında otobüsler gördüm. Tabi dışına bakarak söyledim. Dış görünüş olarak daha iyiler bile var. Neden onları da getirmiyor bizimkiler? Sonuçta Neoplan kadar pahalı olanları çok azdır herhalde.
  • ahmetcan dostum ilhushin arkadasımızın verdiği resimleri inceledim resimlerde benim otobüscü gözüyle tavsiye ettiğim iyi aractır kullanabilir 3arac diye sectiğim otobüsler sunlar:
    1-)barbı(italya)genesis HDH 420bg volvo motor
    2-)ırızar 420bg scania motor
    3-)volvo 9900

benim önerdiğim araclar bunlar gerisifazla işe yaramaz narin araclar çünkü...

bu otobüsleri türkiyede neden kullanmıyoruz neredeyse hepsi neoplandan ucuzdur avrupada otobüs üreticilerin(mercedes-setra-man-neoplan) beli türkiyedir bunlar türkiye yollarına uygun arac üretirler o resimdeki gördüğümüz aracları türkiye yollarında kullanmamız cok zor olur. bizde su anlayıs vardır birde ne kadar pahalı okadar iyidir...
  • quote:

ahmetcan dostum ilhushin arkadasımızın verdiği resimleri inceledim resimlerde benim otobüscü gözüyle tavsiye ettiğim iyi aractır kullanabilir 3arac diye sectiğim otobüsler sunlar:
    1-)barbı(italya)genesis HDH 420bg volvo motor
    2-)ırızar 420bg scania motor
    3-)volvo 9900

benim önerdiğim araclar bunlar gerisifazla işe yaramaz narin araclar çünkü...

bu otobüsleri türkiyede neden kullanmıyoruz neredeyse hepsi neoplandan ucuzdur avrupada otobüs üreticilerin(mercedes-setra-man-neoplan) beli türkiyedir bunlar türkiye yollarına uygun arac üretirler o resimdeki gördüğümüz aracları türkiye yollarında kullanmamız cok zor olur. bizde su anlayıs vardır birde ne kadar pahalı okadar iyidir...

ilaveten malum sebep;parçası bulunmaz,bulunsa çok pahalıdır,ön cam çatlar bir ayda gelir,yani servis ve bakım zorluğu....

• yani çok haklısın dostum servis yok bakımı nereden yaptırıcaksın en önemli sebebler yedek parca zorluğu tamamen katılıyorum
  • quote:

yani çok haklısın dostum servis yok bakımı nereden yaptırıcaksın en önemli sebebler yedek parca zorluğu tamamen katılıyorum

şimdi bende baktım onlarada alıştığımızdanmıdır nedir bizimkiler daha güzel yaa onlar oyuncak gibi geldi
  • gözlerimiz alışmıs ya birde bizimkiler dev gibi görüntülerşi vardır yani otobüs vasfına uyan bir görüntüleri var
  • En konforlusu Boeing 747 biniyon hoop iniyon ohh :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Russian

En konforlusu Boeing 747 biniyon hoop iniyon ohh :D

o ney,onudamı mercedes yapıyaor
  • marka=neoplan
    sırket=ulusoy
  • neoplanın çok beğenen var.ama ben setracıyım

arkadaşlar ankaraya gidicem.neoplan starliner a binme imkanı yok.ankara seferlerinin hiçbirinde starliner yokulusoyda eski starlinerlarla gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 2 Temmuz 2007; 18:07:44 >
  • fortuna diyorum
  • setra-çayırağasında nasip oldu binmek süpper bir araç belkide bu sözlerim neoplan starlinere binmememden kaynaklanıyor
  • şimdi neoplan desem yarın otogara giremem yüzkarası aracın setra sen neoplan yazdın diye ondan setra diyorummm
  • Travego
  • quote:

şimdi neoplan desem yarın otogara giremem yüzkarası aracın setra sen neoplan yazdın diye ondan setra diyorummm

• ya otobüs konusunu cidden canlandırdık.en büyük pay melih abidegiriyorum birsürü konuya cevap verilmiş.bu şekilde devam
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.