Şimdi Ara

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
122.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv

(En Son Oy Tarihi: 23.9.2023)
Giriş
  • sorma rap-üstad bukara otobüs sever varki inan seve seve cvb veriyorum arkadaslara burada çok iyi dostluk var
  • yarın bilet almaya gidicem.beylikdüzündede oturmama rağmen otogara gitmeyi düşünüyorumsanki boğaz gezintisi gebi geliyor banakendim gibi otobüs severleri gördükçe mutlu oluyorum.çünkü kendimi garip hissetmeye başlamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 7 Temmuz 2007; 15:57:37 >
  • Bizde Otobüsten Daha Önce Gelen Tren Sevgimiz Var....Hatta Makinist Olmayı Düşünüyorum.Ama Otobüs Sevgisinin Yeri Ayrı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

yarın bilet almaya gidicem.beylikdüzündede oturmama rağmen otogara gitmeyi düşünüyorumsanki boğaz gezintisi gebi geliyor banakendim gibi otobüs severleri gördükçe mutlu oluyorum.çünkü kendimi garip hissetmeye başlamıştım

Ben de öyle hissediyordum bi aralar ama tek değilmişim

• biletleri varan deluxe den alıcam.bol bol iç resim çekiyim.ankaraya ulaştığım an foruma koyucam.hep otobüslerin dış resimlerini koyduk.artık iç fotolara geçelim

• EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv

biraz varandan setra resimleri

• üstü açık olan iyiymişya keşke hepsi öle olsa insan daralıyor...
  • quote:

biletleri varan deluxe den alıcam.bol bol iç resim çekiyim.ankaraya ulaştığım an foruma koyucam.hep otobüslerin dış resimlerini koyduk.artık iç fotolara geçelim

haydi bakalım @rap
    kendi çektiğin resimler olsun

bir kaç setra resmi daha ama alıntı

iki tanede starliner fotosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 9 Temmuz 2007; 18:41:06 >
  • bu starlinerin tipi ne cins böyle be sanki kafasına basılmış tırtıl gibi
  • çok haklısın dostum annesinle babası ayrı starlinerin suanda babası diamondun modelini cizdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

çok haklısın dostum annesinle babası ayrı starlinerin suanda babası diamondun modelini cizdi

bu herifin elinden kağıdı kalemi almak lazım ozaman benim oğlum bile daha güzel çizer

• tam destek arkandayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meli-417 -- 10 Temmuz 2007; 11:13:19 >

• bence muhteşem bir tasarımı var.ama içi o kadar sıcak bir ortam değilçok yüksek bir tavana sahip.gece dışarısı resmen gözükmüyor.içtende film çekmişler herhalde
  • Şuan Memleketteyim Man SR 240 Gördüm...Harika Bir Makina 1980 Civarları Bir Alet ...Gayet Güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 10 Temmuz 2007; 20:17:12 >
  • rap_üstad selam bence vanholl (yanlıs yazmıs olabilirim) inceledinmi bence incele rampada bunu gecebilen yok bildiğim kadarı ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: @vonalı

rap_üstad selam bence vanholl (yanlıs yazmıs olabilirim) inceledinmi bence incele rampada bunu gecebilen yok bildiğim kadarı ile

selam soner , aradım internette ama pek bilgi bulamadım.herhalde sölediğin model SCANIA vanholl

yarın varan deluxe iç fotolarını çekicem.4:30 da ankaraya yolcusuyumdaperşembe günü parylaşımlarımı yaparım

• o markayı türkiye ye mermerler getiriyor hatta otobüs firması var newport hatta ben o otobuslerde kısa sure calıstım ama muavin olarak

link yukarda bir bak istersen
    quote:

quote:

rap_üstad selam bence vanholl (yanlıs yazmıs olabilirim) inceledinmi bence incele rampada bunu gecebilen yok bildiğim kadarı ile

selam soner , aradım internette ama pek bilgi bulamadım.herhalde sölediğin model SCANIA vanholl

yarın varan deluxe iç fotolarını çekicem.4:30 da ankaraya yolcusuyumdaperşembe günü parylaşımlarımı yaparım

• quote:

o markayı türkiye ye mermerler getiriyor hatta otobüs firması var newport hatta ben o otobuslerde kısa sure calıstım ama muavin olarak

link yukarda bir bak istersen
    quote:

quote:

yollarda hiç rastlamadım , ilk defa görüyorum yani.şu özledimiz 0403 lerdeki tıss lama sesi varmı

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.