Şimdi Ara

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
122.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv

(En Son Oy Tarihi: 23.9.2023)
Giriş
  • bursalı icat severler mercedes travegonun ufaklığını yapmıslar helal adamlara ya gördünüzmü resmini bulabilirsem atıcam foruma
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

bursalı icat severler mercedes travegonun ufaklığını yapmıslar helal adamlara ya gördünüzmü resmini bulabilirsem atıcam foruma

nesini yapmışlar 27likmi? şu iveco,sultan türü şeylerdenmi?
  • evet ancak ön tarafı travegonun önünü yapmıslar cok sahane olmus arac ya içide aynı travego ama arka kapı koymamıslar sadece önde kapı var sanırım kapıları unutmuslar yada bütce yetmemiş
  • bir de türklere barbar diyorlar.batılı ülkeler bu icadı görse ağızları açık kaçarlar...
  • ya adamları taktir ettim ancak tek sorun aracı trafiğe cıkartamıyorlar tek korkuları yolda dağılmasından korkuyorlar herifler v8 modelini 2000 görünümü yapma kasa 403 cevirdiler alıcam 302 gidicem heriflerden korkarımki 302i setra 431e cevirirler üstünede bir kat cıkarlar ancaak taktir etmiyorum yapma kasalarada ama böyle yeni model üretmeleri hoşuma gitti bu ısuzu sultan iveco eline su dökemezler aracın cok süper olmus ya
  • bul şunun resminide bir bakalım merak ettim şimdi
    quote:

ya adamları taktir ettim ancak tek sorun aracı trafiğe cıkartamıyorlar tek korkuları yolda dağılmasından korkuyorlar herifler v8 modelini 2000 görünümü yapma kasa 403 cevirdiler alıcam 302 gidicem heriflerden korkarımki 302i setra 431e cevirirler üstünede bir kat cıkarlar ancaak taktir etmiyorum yapma kasalarada ama böyle yeni model üretmeleri hoşuma gitti bu ısuzu sultan iveco eline su dökemezler aracın cok süper olmus ya

• walla böle bişeyin resmini internetten bulmak çok zor gidip kendin çekmedğin sürece bulamayız gibi geliyor bana.
  • işte burda ve size süprizim var arac yabancı ülkede orjinalı üretilmiş biz kopyasını yapmısız arac süper ya görseniz(görüyorsunuz zatten)

• süper olmuş bu ya adı ne acaba minitravego veya minivego fln mı
  • aracın adı bursalı mucidüs
  • quote:

aracın adı bursalı mucidüs

güzel isim bulmuş mucidin minübüsü, mucidüs
  • adamlar herseyi hazırlamıslar ilk seriyi rusyaya satıyorlar ANCAK ufak yerlere servis ceksem bu otobüsü alırım yani çok kıyak bişi
  • mükemmel ötesi olmuş,hatta tek akslı büyük otobüsten daha güzel duruyor
  • aslında sponsor bulunsa varya bu arac cok satar
  • quote:

adamlar herseyi hazırlamıslar ilk seriyi rusyaya satıyorlar ANCAK ufak yerlere servis ceksem bu otobüsü alırım yani çok kıyak bişi

bencede
  • mucidüsün sponsoru olmak istiyorum hatta bakın reklam sözünü bile hazırladım

dağda bayırda çimende otoyalda
    bursalının mucidi
    mucidüs
    uygun kredi olanaklarıyla siz halkımıza sunuyoruz
    gelin bursaya bir mucidüs sahibi olun
  • starliner seyahatimin fotolarını birkaçgün içinde atıcamsetra ile karşılaştırmak gerekirse setranın 1 adım önde olduğunu söleyebilirim.starliner setraya göre artı olan yanlarını sölemek gerekirse ön tarafındaki dev cam , uçaktaki gibi tavan kabinleri , inanılmaz geniş ve ferah iç mekan
  • haydi bakalım dostum bekliyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

starliner seyahatimin fotolarını birkaçgün içinde atıcamsetra ile karşılaştırmak gerekirse setranın 1 adım önde olduğunu söleyebilirim.starliner setraya göre artı olan yanlarını sölemek gerekirse ön tarafındaki dev cam , uçaktaki gibi tavan kabinleri , inanılmaz geniş ve ferah iç mekan

• Şöför koltukları hepsinden konforlu

Mercedes Benz Travego MB 0403 Kadar sağlam değil.
    Mercedes Benz 0403 ün tek eksiği var. Araç çok titriyor. Travego o yönden çok daha iyi. Diğerlerine binmedim yorum yapmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £r£n -- 28 Temmuz 2007; 19:55:11 >
  • abicim rampada 0403 ü tek gecerim.düz yolda ise 3 aks lı travegodan şaşmam.bu benim şahsi fikrim katılıp katılmamak sizin elinizde.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.