süper olmuş bu ya adı ne acaba minitravego veya minivego fln mı
aracın ismi bursalı mücidüs
ASLINDA HER OTOBÜS DIŞARDAN NE KADAR ESKİ NE KADAR YENİ GÖRÜNSEDE HER OTOBÜS AYNI KONFORDA OLABİLİR.DEMEK İSTEDİĞİM TRAVEGODAKİ KOLTUĞU GETİRİP SAFİR EDE MONTE EDERSİN.ANLAYAN ANLADI
motoru ne yapıcan iş sadece koltukta kalmıyo safirin motoruyla yol tutuşu ile travegonun bir değil travego yolda giderken kendini yolcuya hissettirmez bile ancak safir hissettirir motor sesi aracın ttremesi içeri verdiği ses yani anlıcağın koltukla iş bitmiyor
hem estetik hemde konfor bakımından en güzel otobüsleri NEOPLAN firması piyasaya sürüyor bence şahsi görüşümdür
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
motoru ne yapıcan iş sadece koltukta kalmıyo safirin motoruyla yol tutuşu ile travegonun bir değil travego yolda giderken kendini yolcuya hissettirmez bile ancak safir hissettirir motor sesi aracın ttremesi içeri verdiği ses yani anlıcağın koltukla iş bitmiyor
aslında bir imkan olsada size bir otobüs toplasam, var ya süper bişey olur
demi dostum sana 302 verseler neoplan starlinere cevirirsin
quote:
quote:
yok öyleçakma değil, ben söyleyeceğim mühendisler yapacak, işte şunun koltuğu,şunun amortisörü,şunun motoru,bunun sesi gibi...
ilk müşterin ben olurum dostum ancak otobüsün markasını mavim1974 koymak gerekir sonucta mucidi sen olucaksın eskiden setra otobüsmü üretiyormus adamlar karesorü üretip satıyormus otobbüs deneyimleri olmus ancak motoru baska yerden alınarak üretilmiş suan mercedesle birleşik adamlar sürüle otobüs satıyor
acık farkla ıkıncı sık
quote:
ilk müşterin ben olurum dostum ancak otobüsün markasını mavim1974 koymak gerekir sonucta mucidi sen olucaksın eskiden setra otobüsmü üretiyormus adamlar karesorü üretip satıyormus otobbüs deneyimleri olmus ancak motoru baska yerden alınarak üretilmiş suan mercedesle birleşik adamlar sürüle otobüs satıyor
mavim1974 değil emerald dolphin
quote:
Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin
quote:
mavim1974 değil emerald dolphin
alışamam
geniş rahat sessiz
TRAVEGO
valla fortuna ile neoplan tartışılmasız gibi bu arada ben yeni katılıyorum aranıza selamlar herkeze
quote:
Orjinalden alıntı: sarı_ali38
valla fortuna ile neoplan tartışılmasız gibi bu arada ben yeni katılıyorum aranıza selamlar herkeze
hoşgeldin dostum . ama setrayı unutmuşsun.bence her ikisindende konforlu
evt fortunada konforlu ama motor sesi yüksek
of birde yerin arka 5 lide ise deme uyku keyfine o zamn
quote:
Orjinalden alıntı: sarı_ali38
of birde yerin arka 5 lide ise deme uyku keyfine o zamn