tepenin gözleri kadar saçma bir film görmedim. ayrıca testere de ... korku filmi de olsa mantıklı bir konusu olur. ne öyle bir tuvalet gibi odada iki kişi ayağından prangalanmış bir kişi yerde yatıyor (ölmüş) 2 saat geçiyor katil bulunmuyor, sonra yerde yatan ölü kalkıp gidiyor. 2 saat hiç mi hareket etmedi, hiç mi nefes almadı.
bu iki film de çok saçma.
Testere 3 baktıysan orda sessizce yatabilmesinin nedeninin gösteriyordu adam,kolundan bir iğne vurup nabzıbı düşürüyordu,bi anlamda standby moduna geçiyordu adam.
Testere filmleri korku filmi değil ama gerilim diyebilirim.Güzel filmlerdir.
stephen king in senaryosunu yazdığı tüm filmler
tam korku değildir bazıları ama gerilim hat safhada..
Temel İçgüdü 2
bence kanlı marry ve garezi deneyin
the shining sağlam filim diyorlar
arkadaşlar eger SHUTTER ı izlemediyseniz kesinlikle kaçırmayın.türkiyede gösterilmedi diye biliyorum ama inanılmaz güzel çekimlere ve senaryoya sahip tayland yada singapur (tam emin degilim)yapimi bir filmdir.
Silent Hill
yönetmen luc bessonsa o film izlenir
Teksas ın Neresi Korkunçtu Hep Kesip Biçme Yok Bacağını Tuzlu Suya Soktu Falan.Ayrıca Tepenin Gözleri Rezaletti Ya Ne Saçma Sapan Bir Filmdir.İnsanlar Gel Beni Kes Diye Fırsat Veriyor.28 Hafta Sonra da Korku Denilemez Herkes Birbirini Isırıyor Ayrıca Nasıl Bir Virüstür Isırdıktan 2sn Geçmiyor Zombi Gibi Birşey Oluyorsun....Artık Filmler Korkutucu Tek Yanı Kesme Biçme Beyin Çıkarma Birbirini Isırma Ve Aptallık Bunlar Benim Görüşlerim Filmleri İzlerken Korkmadım Ama Bazı Yerlerde Tiksiniyorsun O Kadar.Senaryosu Sürükleyici Filmler Artık Yok Gibi Birşey
quote:
Orjinalden alıntı: Climanjaro
tepenin gözleri kadar saçma bir film görmedim. ayrıca testere de ... korku filmi de olsa mantıklı bir konusu olur. ne öyle bir tuvalet gibi odada iki kişi ayağından prangalanmış bir kişi yerde yatıyor (ölmüş) 2 saat geçiyor katil bulunmuyor, sonra yerde yatan ölü kalkıp gidiyor. 2 saat hiç mi hareket etmedi, hiç mi nefes almadı.
işte gerilimden bi anlayanı var bide anlamayanı var gülüyorum boylebu arada korku filmi değil
hasat zamanını ve room 14.. bilmemne hatırlamıyorum bu 2 filmi çok izlemek istiyorum ozellikle 2.si hakkında olumlu yorumlar alıyorum hep onun dışında benim hatırladıklarım arasındaki en iyileri şunlar 1-exorcism of emily rose(gerçek hikayesiyle kanımı dondurmuştu) 2-the exorcist(doneminin en iyi en iddialı korku filmi-kimse ben gülmüştüm izleyince demesin o film 2000de sinemada izleseydiniz fikirleriniz çok daha rahatsız edici olurdu) 3-garez(fena değildi) şimdilk aklıma bunlar geliyo bulursam yine atarım da bu arada senin dediğin konuyu hatırlar gibiyim ama eğer yanlış hatırlamıyosam korku filmi diye 10 tane aksiyon ve gerilim filmi koymuşdu arkadaş baya bi şenlenmiştik gorunce
quote:
hocam çok güzel saçmalamışsın tebrikler. hiç mi nuri alço filmi izlemedin bir insanı bayıltmak fazla zor olmasa gerek.
KORKU KAPANINI KESİNLİKLE İZLEYİN KORKU FİLMİ OLMAYABİLİR AMA DÜNYANIN EN İĞRENC MİDE BULANDIRICI FİLMİ OLDUGU KESİN
BİDE 28 HAFTA SONRA VAR BUDA BAYA KORKUNC
başsız süvari
quote:
Orjinalden alıntı: özzer hocam çok güzel saçmalamışsın tebrikler. hiç mi nuri alço filmi izlemedin bir insanı bayıltmak fazla zor olmasa gerek.
nuri alço filmi de hiç izlemedim. Ancak bayıltılan bir insan ayıldığı zaman kısa bir sersemlik dönemi geçirir. öyle hemen kalkıp da sanki hiç bayılmamış gibi hareket etmez.
sanırım sen gereğinden fazla nuri alço filmi izledin.
Ben diyim en iyi ilk 3.
1.The Thing 2.The Shining 3.Pyshco
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: özzer hocam çok güzel saçmalamışsın tebrikler. hiç mi nuri alço filmi izlemedin bir insanı bayıltmak fazla zor olmasa gerek.
nuri alço filmi de hiç izlemedim. Ancak bayıltılan bir insan ayıldığı zaman kısa bir sersemlik dönemi geçirir. öyle hemen kalkıp da sanki hiç bayılmamış gibi hareket etmez.
filmi izlediysen zaten zınk diye dikilmiyo once yavaş yavaş kalkıyo sora bi duruyo sora arkasını donuyo işte arada ufak bi olay oluyo kapıyı kapatıp game over diyo yine saçmalamış oldun yani
quote:
Orjinalden alıntı: tàlhà
Ben diyim en iyi ilk 3.
1.The Thing 2.The Shining 3.Pyshco
o 2. film varya kızları gordukçe korkuom ya ne o oyle
quote:
Orjinalden alıntı: MISTERENKO
quote:
quote:
filmi izlediysen zaten zınk diye dikilmiyo once yavaş yavaş kalkıyo sora bi duruyo sora arkasını donuyo işte arada ufak bi olay oluyo kapıyı kapatıp game over diyo yine saçmalamış oldun yani
Testereye laf eden arkadaş filmi izlememiş orda John yani testere denen adam kendine sakinleştirici iğne yapıyor amanda ile beraber bu da vücudundaki dolaşımı azaltıyor ve hareketsiz kalmasını sağlıyor.
Testereye korku filmi demeyin izlemeyi bilene çok güzel film içersi birçok akıl oyunu ile dolu ve son serisi de çok güzel olmuş.
DABBEEEE
quote:
Orjinalden alıntı: korver
quote:
Orjinalden alıntı: MISTERENKO
quote:
quote:
Testereye laf eden arkadaş filmi izlememiş orda John yani testere denen adam kendine sakinleştirici iğne yapıyor amanda ile beraber bu da vücudundaki dolaşımı azaltıyor ve hareketsiz kalmasını sağlıyor.
Testereye korku filmi demeyin izlemeyi bilene çok güzel film içersi birçok akıl oyunu ile dolu ve son serisi de çok güzel olmuş.
sonradan bozdular ama.tamam son filmlerde çok güzel ama.ilk filmdeki tat hiç birinde yok.john ayağa kalkınca ağzım bir açıldı.sinemada herkes yuh falan çekti millet öyle şaşırdıki.beni şimdiye kadar en fazla şaşırtmış film.ayrıca adamın felsefeside çok güzel.hosteldeki gibi zevk için değil.insanlara hayatlarının anlamını göstermek için yardım ediyor.