Tepenin gözleri 1-2 vast filmler Kız arkadaşımla birlikte izledik O bile korkmadı
KorKunç ßir FiLm serii si
bekle benim konumdu o buliim sana
1- testere 2 2-testere 3
tepenin gözleri kadar saçma bir film görmedim. ayrıca testere de ... korku filmi de olsa mantıklı bir konusu olur. ne öyle bir tuvalet gibi odada iki kişi ayağından prangalanmış bir kişi yerde yatıyor (ölmüş) 2 saat geçiyor katil bulunmuyor, sonra yerde yatan ölü kalkıp gidiyor. 2 saat hiç mi hareket etmedi, hiç mi nefes almadı.
bu iki film de çok saçma.
tepenin gözleri korkunc değil ayrıca texas katliamınıda izledim vasat bence , BEN KORKU FİLİMİ HAYRANI OLAN Bİ İNSANIM SÜREKLİ KORKU FİLMİ İZLİYORUM YAKINDA PİSKOPAT OLACAM
BENİM SANA TAVSİYEM
1-"O" 2-KORKU KAPANI 3-ŞEYTAN CIKARAN 4-ÖLÜLERİN GÜNÜ 5-HAYVAN MEZARLIĞI
BUNALARI İZLE BENCE ŞU AN AKLIMA GELMİYO AMA ELİMDE BAYAGI Bİ KORKU FİLMİ VAR AKLIMA GELİRSE YAZARIM
Bulamadım ama sıralama böleydi sanırsam:
1-Halloween 2-The Exorcist 3-The Shining ilk 3ü
quote:
Orjinalden alıntı: LsR
siz onu bunu bırakında texas katliamı'nı izleyen oLdu mu aranızda?
ben izledim harika birşey eğer sevdiysen bunuda izle "28 hafta sonra"
quote:
Orjinalden alıntı: Climanjaro
tepenin gözleri kadar saçma bir film görmedim. ayrıca testere de ... korku filmi de olsa mantıklı bir konusu olur. ne öyle bir tuvalet gibi odada iki kişi ayağından prangalanmış bir kişi yerde yatıyor (ölmüş) 2 saat geçiyor katil bulunmuyor, sonra yerde yatan ölü kalkıp gidiyor. 2 saat hiç mi hareket etmedi, hiç mi nefes almadı.
bu iki film de çok saçma.
Hah testere'ye saçma diyen benden başka birini gördüm.
quote:
Orjinalden alıntı: LCD KAZIM
quote:
Orjinalden alıntı: LsR
siz onu bunu bırakında texas katliamı'nı izleyen oLdu mu aranızda?
ben izledim harika birşey eğer sevdiysen bunuda izle "28 hafta sonra"
izliyecem de hangisi bunun bikac tane serisi varmıs ya