Şimdi Ara

EN KÖTÜ/ACI KARGO DENEYİMLERİMİZ!!!!1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
4.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ogameci

USA'dan Monster HDMI kablo aldım metresi 150$

yolda çalındı ve ulaşmadı bana

karşı taraf gönderdiğini kanıtladı ama türkiyeye giriş yok

ortada gitti gülüm kablo.

metresi 150$
    kablo altın kaplımı
  • geçendede şöyle bir olay yaşadım bu olay çok taze, aras'a laptop lcd si gelicek adıma neyse geldi paket kapıya,
    adama dedım açıyım bakalım ne durumda sakatlık olmasın sonra dedı ok ben açarım dedı ''MAL'' kutuyu açarkene lcd yi çatlattı çat diye bir çatlama geldı dedim ulen dur ne ettın dedım.herif abi böyle koymuşlar zaten pakete ben bişey yapmadım demez mi:S manyakmısın sen dedim çatırtıyı alt komşu duydu,resmen parçaladın dedim.neyse tutanak vs zor bela hallettık, ama genel favorım yurtiçi,eğer çok acil ise ve çok hassas ise mng localı sisteme bakarım.bu arada bazı şubelerde geldik yoktun gel al paketini durumları olabiliyor, yorgun oluyor bazen üşengeçler.

• YURTİÇİ EZBERLEDİ AD SOYAD ZATEN ABONELİĞİMİZ VAR.ŞUBEYE GİRİYORUM.ADIMI SOYADIMI ARKA TARAF SÖYLEYİP PAKETİ GELMİŞ Mİ DİYORLAR ARTIK KİMLİK VS DE GÖSTERMIYORUM
  • son üç senedir ebay de ve gittigidiyor da satış yapıyorum. şimdiye kadar onbinlerce kargo yolladım ve aldım. yurtdışına yollarken ptt den yolluyorum. ülkesine göre teslim süresi değişebiliyor tabii ki. yurtiçi gönderiler için de aras kargoyu kullanıyorum. tabii gide gele ptt de ve aras kargo subesinde personelle kanka oldum. bu yüzden işlerimi cok rahat görüyorum.
    yazılanların tamamın okudum. cogu kişi gönderinin kapısına kadar getirilişmemiş olmasına ragmen görevlilerin ''getirdik abi, sen yoktun'' demelerinden şikayet etmiş. bilindiği gibi yurt çapında hizmet veren kargo firmalarının binlerce çalışanı oluyor. aralarında kaypaklar oluyor tabii. işten kaçıyorlar, kaytarıyorlar filan. ama bazen de hiç ummadığınız kıyaklar yapıyorlar. mesela benim şimdiye kadar çok olmasa da kargo esnasında kaybolan paketlerim oldu.( aras cargo ). bilmiyorum diger firmalar ne yapıyor ama aras kargo yazacagınız bir dilekce karşılığında paketin içinde ne varsa parasını ödüyor size. hem de dilekçeye ne kadar yazarsanız. ben tabii ki bu iyi niyetlerini suistimal etmedim ama edilemez diye birşey yok. bence bir firmanın müşterisine bu kadar güvenmesi çok güzel. açık konuşayım ben kargocu olsam yapmam öyle.

• quote:

Orjinalden alıntı: ilhan_28

@isimbulamadim Demekki bu aras kargo denilen saçmalığın tüm şubeleri aynı kalitesizlikte.
    Geçen sene bu kargo firması ile 1 adet zarfı (içinde 2 adet RAM vardı) İzmir'den Giresun'a 16 YTL ye getirdiler.

Giresundaki Aras kargo şubesi birkeresinde benim kargoyu kaybetmişti 3 gün sonra buldu ama Giresunda yurtiçiyi tercih ediyordum ama bu olaydan sonra zorunlu kalmadığım sürece kullanmıyacağım 20 kilogramlık kargoyu eve getirmediler gittim kendim aldım(o zaman kilom 56 ydı)neyseki eve yakın şube yoksa eve ulaşana kadar düşer kırılırdı
  • benim değilde forumdan birinin başına gelmiş doğruysa tabi..
    elemana bana büyük bir paket gelmiş alıcı ödemeli.. eleman kabul etmiş paketi 20-25 lirada ücret ödemiş.. kutuyu açmış içinden bir kutu daha çıkmış, onu açmış bir tane daha çıkmış.. sonunda kutunun içinde sadece bir gofret kalmış. 25 liraya gofret aldım diye söyleniyordu :D
  • Kaç sefer Yurtİçi ni kullandık.. birkere sorun yaşamadık. Masaüstü pc ' m, 1 kaç önemli elektronik eşya dahil hiç sorun olmadı şükür.
  • Sizin olaylar güzelmişde benimde şöyle bir şey başıma geldi yurtiçide her zaman verdiğim şube adresini bir gün izmirden gelecek kargo için verdim kargo gönderildi 1 hafta oldu ses seda yok her gün gittim şubeye kargo yok adama ulaştım kargo nerde. adres geçersizmiş kargo geri gelmiş 2. defa gönderttirdim 1 hafta oldu daha gelcek
  • Aras kargo, hiç sevmeme nedeni;

İzmir'den bir tane gelinlik siparişi verdik. Normalde Çarşamba günü gelmesi gerekiyordu, gelmesi gereken gün bekledik gelmedi, Haftasonu düğün var, biz de Cuma günü sabah saat dokuz gibi "Kırşehir'deki Aras kargonun yerine sorduk yok görünmüyor" dedi. İzmir'i aradık, orada taşımaya veren adam "gönderdim" dedi. "Nereye gönderdin" diye sorduk. "Kırşehir'e" dedi biz de "gelmedi" dedik adam sonra "Abi Batı Karadeniz hattına verdik işte su an Düzce'de" dedi.. Düzce neresi Kırşehir neresi, adama "Kırşehir nerede" diye sorduk adam "Batı Karadeniz" dedi. Müşteri hizmetlerini mi aramadık o gün kaç defa. "Size dönecegiz 1 saat içinde" dediler "Yemin ediyorum aramadılar ve üstune kaç defa daha aradık."
    Sonra Kırşehir'deki yetkili müdürle konuştuk, "Ankara'da, gelecek kargonuz" dedi. Kargo için Ankara'daki Aras Kargonun subesini aradık "Otobüse versinler de biz burdan alalım vakit kaybetmeyelim zaten vaktimiz yok" diye.
    Adamlar "Kargonuz gelmedi" dedi. Kırşehir'deki müdürü yeniden aradık "Ankara'da" dedi. Akşam beşte Ankara'ya ulaşmış kargo. O gün sırf Aras Kargo ile konuşmaktan ve a dan z ye bütün elemanlarının bize yalan söylemesi ve Kırşehir'in Orta Anadoluda oldugunu bilmeyen birisini İzmir genel dağıtım görevlisi olması çok zoruma gitti. Aras müşteri hizmetleri hala bizi arayacak 10 defa not aldı kaç yıl geçti aradan. Ha bi de bu arada internetten bakıyoz 1 saat içinde kargomuz bir Eskişehir'de bir duzcede sürekli farklı yerlerde görünüyordu.. O gün Aras kargo yüzünden tüm gün telefonla konuştuk izmir, Ankara, Düzce, Eskişehir, Kırşehir ve 444 lü Aras kargo müşteri hizmetleri numarası. Ama bir daha adım atmadım ve atmam da o kargo ile çalışan yerlerden sipariş vermem. Siz de vermeyin derim ben ömür boyunca zoruma gidecek böyle bir hadise yaşadım. Bir taraftan gelinliğin almaya gelen müşteri, bir taraftan bütün kargo çalışanların bereriksiz yalanları üstelik o gün yüzünden telefon faturasını yatırırken fazladan ödediğim +20 ytl de cabası..
    Kabul gibi geçen bir 12 saatti bizim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi döküntü -- 11 Mayıs 2009; 2:40:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: theshiver

benim değilde forumdan birinin başına gelmiş doğruysa tabi..
    elemana bana büyük bir paket gelmiş alıcı ödemeli.. eleman kabul etmiş paketi 20-25 lirada ücret ödemiş.. kutuyu açmış içinden bir kutu daha çıkmış, onu açmış bir tane daha çıkmış.. sonunda kutunun içinde sadece bir gofret kalmış. 25 liraya gofret aldım diye söyleniyordu :D

• Yurtiçi Kargo'dan gerisi hikaye Antalya'dan paketim 2 gün içinde gelecekti (araç 2 günde geldiğinden dolayı) sabah 8 de kargom elimdeydi.Sadece bir kere sorun yaşadım Yurtiçi ile o da şubedeki kadının salaklığı yüzünden şubeye gittim şubede olan kargomu bana yok dediler ve 1 saat sonra evime teslim edildi sonra aradım şubeyi kadına bir güzel saydım ne biçim iş yapıyorsun diye sonra bana artist artist konuşunca aradım Genel Müdürlüğü ismim vs şikayet ettim 10 dk sonra kadın aradı telefondan özür diledi sonrada o kadını daha şubede göremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MOPAR

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

USA'dan Monster HDMI kablo aldım metresi 150$

yolda çalındı ve ulaşmadı bana

karşı taraf gönderdiğini kanıtladı ama türkiyeye giriş yok

ortada gitti gülüm kablo.

metresi 150$
    kablo altın kaplımı

evet dostum iç kısmında iyi iletim için altın kullanılıyor.
  • Sene 2005 üniversite yılları, 64 mb usb bellekli saat almıştım.okul bitti ayrıldım şehirden.Saat bir süre sonra bozuldu.Gönderdim hepsiburadaya özellikle de not düştüm yeni adresim şurasıdır diye.1 ay oldu saat ortada yok.mail telefon derken 3 hafta önce yollamışız dediler.nasıl olur gelmedi falan filan derken açtım kargo şubesine telefon şu tarihte adıma kargo varmıymış bakın.Varmış xxx kişi teslim edilmiş.Nasıl olur,ben tanımam etmem.Siz benim kargomu nasıl başkasına verirsiniz.benden sonra eve oturan vatandaş almış.Sonra bulmuşlar elemanı almışlar gönderdiler.

Şimdi olsam kargoyu dava ederim.O zaman insaflıymışım.Hepsiburadanın tamir edilen ürünü fatura adresine gönderme gibi bir huyu var.Kargomu başkasına veren şirketi es geçmeyeyim: Yurtiçi kargo.

• Gönderdiğim notebook kargoda kayıp oldu.
    Yurtiçi kargo notebook'u ödedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

türk kargo şirketlerinin hepsi allaha emanet

İngilterenin Royal Maili var aynı türk ptt gibi ebay.co.uk den aldığım bi ürünü 2 gün içerisinde teslim aldım. Fiyatıda 6 sterlindi yani 15 TL civarı.
    Mng kargo ile şırnağa izmirden bişiler göndermiştim 8 günde gitmişti :) hemde zarf olmasına rağmen 35 TL idi Malesefki yurt dışında sosyal hizmet olarak görülen posta hizmeti ülkemizde rant kapısı halinde.

arkadaşım royal mailde registered atmadığın sürece Allaha emanet biliyorsun değilmi
  • Geçenlerde İstanbul dan Konya ya kargo yolladım. Haliyle sürekli takip ediyorum. Baktım ertesi gün sabah 8 de kargo Konya da gitmesi gereken şubeye ulaşmış. Saat 12 oldu kargo hala şube de. 2 oldu hala şubede. Aradım ne oldu diye arkadaşlar teslimatta dendi. Neyse dedim. 3 oldu yine aradım ne oldu diye. Arkadaşlar adresi bulamamışlar dedi. Nasıl bulamamışlar? Kargocu değil misiniz ? dedim. Bulamamışlar şimdi tekrar arıyorum dedi. İyi dedim. saat 5 oldu yine kargo ulaşmadı. Açtım telefonu adresi tarif ettim. Kadına da İstanbul dan kendim götürsem şimdiye teslim etmiştim. Bir de size adresi tarif ediyorum dedim. Kadın kem küm diyip kapattı telefonu. Kargo akşam 5.30 da ulaştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alikum

quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

türk kargo şirketlerinin hepsi allaha emanet

İngilterenin Royal Maili var aynı türk ptt gibi ebay.co.uk den aldığım bi ürünü 2 gün içerisinde teslim aldım. Fiyatıda 6 sterlindi yani 15 TL civarı.
    Mng kargo ile şırnağa izmirden bişiler göndermiştim 8 günde gitmişti :) hemde zarf olmasına rağmen 35 TL idi Malesefki yurt dışında sosyal hizmet olarak görülen posta hizmeti ülkemizde rant kapısı halinde.

arkadaşım royal mailde registered atmadığın sürece Allaha emanet biliyorsun değilmi

Evet biliorum öyle olursa 28 günde geliyor.Air mail 2 günde teslimat benim takıldığım nokta normali 4.25 iken air mail 6 sterlin yani adamlar hizmet için yapıoyor. Ayrıca çinin kargo sistemide gzl 5 günde teslimatları var. En kötüsü almanya 40 günde geliyor berbat :=)

• yurtıcınden sasmam
  • ups de güzel fiyatları hariç
  • MNG den uzaqk durun 3 kere ısım dustu ucundede fıyasko

1 kasa kargoladım ramını kaybettıler
    2 urun gec teslım edıldı
    3 ve sonuncusu urunu kendım kargoya gıdıp almak zorunda kaldım NOT BIRAKTIK DIOALR ORTADA NOT FALAN YOK

15 ten fazla kargo ıle ıs yapmısımdır mng ıle 3 te 3 sorun yasadım dıerlerınde hıc bır problem cıkmadı

aras ups onerebılecegım kargolar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.