Şimdi Ara

EN KÖTÜ/ACI KARGO DENEYİMLERİMİZ!!!!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
4.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR BURADA ŞUANA KADAR Kİ EN KÖTÜ/ACI KARGO DENEYİMİMİZİ PAYLAŞALIM..
    BEN MESELA GEÇENDE BİR UPS ALDIM ADANADAN, ADAMA DEDİMKİ HOCAM GAZETE VS İLE GÜSEL TAMPON YAPARSANIZ SEVİNİRİM KARGODA SORUN YAŞAMAYALIM DEDİM.NEYSE ADAM PAKETLEMİŞ VERMİŞ KARGOYA.BENİ ARADI KARO PAKETİNİZ GELDİ FİYAT:42,50 TL
    DEDİM BİR YANLIŞLIK VAR,DS HESAPLAMASINDA HATA YAPMIŞLARDIR DEDİM NEYSE,GİTTİM YURT^^NE ADAM BİLDİĞİMİZ PC KASSASI KUTUSUNUN İÇİ GAZETELERLE DOLDURMUŞ VE ORTAYADA UPS Yİ KOYMUŞ.BU KİŞİ 33 YAŞINDAYDI,AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR, AMA HİÇ Mİ TECRÜBEN YOKTU BE İNSAFSIZGELDE KIZMA BÖYLE İŞE, GERİZEKALI DOLU PİYASA, AMAN DİKKATLİ OLALIM ARKADAŞLAR.ADAMA İYİ PAKET YAP DEDIK SONUÇ ORTADA.....yorum sizin eğer sizinde buna benzer veya acı bir kargo deneyımlerınız varsa PAYLAŞINIZ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbad-boyx -- 10 Mayıs 2009; 0:11:51 >

• Başımdan geçen kötülüğü değilde iyiliği anlatasım geldi

ucuzgiy.com'dan alışveriş yapmıştım geçen yaz.
    Yurtiçi kargo ile göndermişlerdi.
    Kargo takip'den takip ettim sabah Şubeye ulaşmıştı.
    Bekle Allah bekle. Saat 04:00 oldu hala bir haber yok.
    Aradım Ürününüz adresinize yollandı evde kimse olmadığı için şubeye tekrar geldi dediler.
    Bende öyle birşey olamaz cart-curt hemen özür dilediler gönderiyoruz dediler.
    10 dakka sonra şak kapıda.

• quote:

Orjinalden alıntı: a.saygili

Başımdan geçen kötülüğü değilde iyiliği anlatasım geldi

Aradım Ürününüz adresinize yollandı evde kimse olmadığı için şubeye tekrar geldi dediler.

dostum burda bir hata yokkiyani olması gerektiği gibi olmuş.

• quote:

Orjinalden alıntı: xbad-boyx

quote:

dostum burda bir hata yokkiyani olması gerektiği gibi olmuş.

Bende zaten bir hata var demedim.
    Adamların iyiliğinden bahsettim.
    Kargonuz geldi geldik adres'de yoktunuz buyrun gelin alın da diyebilirlerdi.

• İzmir'den müzik enstrümanı siparişi vermiştim, sürat kargo'ya vermişlerdi. Adresimde semt olarak Yenişehir/ANKARA yazıyor. Ambalaj üzerindeki adres aynen doğru ama sürat kargo elemanı adresi Yenişehir değil Nevşehir olarak yazmış, bizim davul nevşehir'e gitmiş, orada 3 gün beklemiş, bakmışlar öyle bir adres yok, İzmir'e geri göndermişler. Neyse aradık bulduk sürat kargo'yu, kargonuz halen şubemizde deyince benim kafadaki yaylardan birisi diiiiuuu diye fırladı, telefondaki hatuna bir fırça, bir kalay, sonra müdürünü bağladı, bir posta da ona kalay attım, ulan kutunun üstünde müşterinin telefonu yazıyor, bir ara sor, ne ayak bu diye sor değil mi? neyse ertesi gün kargo kucağıma geldi, ama geldi ki nasıl! kutu dağılmış, sağını solunu bantlamışlar, her yerinde etiket dolu, bir daha da sürat kargodan ve dore müzikle iş yapmak mı! tövbe dedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: James Hetfield

İzmir'den müzik enstrümanı siparişi vermiştim, sürat kargo'ya vermişlerdi. Adresimde semt olarak Yenişehir/ANKARA yazıyor. Ambalaj üzerindeki adres aynen doğru ama sürat kargo elemanı adresi Yenişehir değil Nevşehir olarak yazmış, bizim davul nevşehir'e gitmiş, orada 3 gün beklemiş, bakmışlar öyle bir adres yok, İzmir'e geri göndermişler. Neyse aradık bulduk sürat kargo'yu, kargonuz halen şubemizde deyince benim kafadaki yaylardan birisi diiiiuuu diye fırladı, telefondaki hatuna bir fırça, bir kalay, sonra müdürünü bağladı, bir posta da ona kalay attım, ulan kutunun üstünde müşterinin telefonu yazıyor, bir ara sor, ne ayak bu diye sor değil mi? neyse ertesi gün kargo kucağıma geldi, ama geldi ki nasıl! kutu dağılmış, sağını solunu bantlamışlar, her yerinde etiket dolu, bir daha da sürat kargodan ve dore müzikle iş yapmak mı! tövbe dedim...

kardeş yazını okurken önce güldüm sonra üzüldüm.Yav olmaz böyle şey hakikaten.Seçilmiş davul olmuş seninki.

• Bana da çekilişle e398 çıkmıştı 2005 yılında. Neyse kargo getirdi pazar günü sabahın 7'sinde herkes uyurken. Tabi kızamadım çünkü elimde gıcır gıcır bi telefon vardı daha çok sevindim bile sabahın köründe gelmelerine. Telefonu açtım falan şarja taktım karıştırıyorum, saat 9 gbi dayılar geri geldi. Diyolar size yanlış kargo vermişiz kargoyu geri alabilirmiyiz. Yahu diyorum zaten beklediğim bi kargoydu içinde ne geleceğini de biliyorum hadi onu geçtim kargo paketinin üstünde isim soyisim yazıyo ona da mı itiraz ediyonuz diyorum. Yok anam geri alcaklar illa. Babamı kaldırdım sonra tabi yaşım küçük o zaman geldi o kalayladı biraz sonra gittiler. Bidaha geri geldiler özür için bi telefon daha getirmişler. sonunu salladım tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • türk kargo şirketlerinin hepsi allaha emanet

İngilterenin Royal Maili var aynı türk ptt gibi ebay.co.uk den aldığım bi ürünü 2 gün içerisinde teslim aldım. Fiyatıda 6 sterlindi yani 15 TL civarı.
    Mng kargo ile şırnağa izmirden bişiler göndermiştim 8 günde gitmişti :) hemde zarf olmasına rağmen 35 TL idi Malesefki yurt dışında sosyal hizmet olarak görülen posta hizmeti ülkemizde rant kapısı halinde.
  • quote:

Şu ana kadar 100'ün üzerinde kargo göndermiş/almış birisi olarak size uygulanan olayın tamamen "düzmece" olduğunu söyleyebilirim. Ben bu yılın 2. yarısında okulu dondurmama ve 7/24 evde olmama rağmen, sadece bu dönemde 7-8 kere sizin başınıza gelen aynı şeyleri yaşadım. İnternetten sabah 10 da bakıyorum. Ankara Kumrular bölgesine indirildi yazıyor. Bekle babam bekle sonra. Saat oluyor akşam 5. İnternetten takip koduyla bakıyorum gelen paketime ; " alıcı evde yok, ihbar bırakıldı" yazıyor. Böyle bir yalan olamaz. Hadi kargocular benim evi bulamadılar desem o hiç mümkün değil. Neredeyse tüm kargo şirketlerine 2-3 dk yürüme mesafesindeyim. Tamamen işten kaytarmak için yapılmış ucuz numaralar bunlar. Biz böyle yazalım, alıcı gelsin buradan alsın, kargocu beyefendiler yorulmasın. E niye o zaman eve teslim parası diye ayrı bir para alıyorlar ? Ama inat ettim 1 kere bile almaya gitmedim. Küfürle de olsa paşa paşa getirttim tüm kargolarımı kapımın önüne kadar. Dışarıda milyonlarca işsiz genç iş ararken bunların yapmadıkları işlerden para kazanmaları beni daha da fazla rahatsız ediyor. Firma müdürü olsam hepsine yol verirdim.

quote:

Orjinalden alıntı : James Hetfield

İzmir'den müzik enstrümanı siparişi vermiştim, sürat kargo'ya vermişlerdi. Adresimde semt olarak Yenişehir/ANKARA yazıyor. Ambalaj üzerindeki adres aynen doğru ama sürat kargo elemanı adresi Yenişehir değil Nevşehir olarak yazmış, bizim davul nevşehir'e gitmiş, orada 3 gün beklemiş, bakmışlar öyle bir adres yok, İzmir'e geri göndermişler. Neyse aradık bulduk sürat kargo'yu, kargonuz halen şubemizde deyince benim kafadaki yaylardan birisi diiiiuuu diye fırladı, telefondaki hatuna bir fırça, bir kalay, sonra müdürünü bağladı, bir posta da ona kalay attım, ulan kutunun üstünde müşterinin telefonu yazıyor, bir ara sor, ne ayak bu diye sor değil mi? neyse ertesi gün kargo kucağıma geldi, ama geldi ki nasıl! kutu dağılmış, sağını solunu bantlamışlar, her yerinde etiket dolu, bir daha da sürat kargodan ve dore müzikle iş yapmak mı! tövbe dedim...

Hocam dediğin olayın çok benzerini yaşadım. Geçen sene Toshiba G500 almıştım. Kargoya verildi. 1 gün geçti, 2 gün geçti. Dedim niye gelmiyor bu ? Bakayım dedim internetten, kargo hareketleri kısmında tamamen şok geçirdim. Benim telefon Ankara içinde Kızılay-Cinnah-Eryaman arasında 10 tur yapmış. İlk kez metroya binmiş masum köylü gibi arabadan inmeden Ankara turu yapıyor bizim telefon. Aradım kargoyu. Yeni menopoza girdiğinden şühelendiğim bir kadın azarlamaya başladı beni. Neymiş, adresi doğru vermemişim. Şu ana kadar en az 10 kere alışveriş yaptığım bir siteden, tek bir harfine dahi dokunmadan otomatik olarak verdiğim adresi doğru vermemişim. Yok yani kargo görevlisi yanlış yazmamış, ben yanlış yazmışım. Bakar mısınız savunmaya ? Güç bela yetkili birisini bağlatabildim. Kadın bana ne kadar kaydıysa daha fazlasını yetkili adama kustum. 15 dk sonra kargo evimdeydi. Hani madem adresi tam yazmamışlar. Bari arayın de mi ? Ben oraya keyfimden mi telefon numarası yazıyorum. Evi arayamıyorsanız cebi arayın. Ama yok. Merak edenler için söyleyeyim, firma : Aras

• Bu aras ve sürat her yerde aynı seviyesizliği gösteriyorlar sanırım
  • @isimbulamadim Demekki bu aras kargo denilen saçmalığın tüm şubeleri aynı kalitesizlikte.
    Geçen sene bu kargo firması ile 1 adet zarfı (içinde 2 adet RAM vardı) İzmir'den Giresun'a 16 YTL ye getirdiler.
  • En iyisi Yurtiçi galiba.Bu güne kadar hiç sorun yaşamadım.Birde nedense her seferinde kargolarımı aynı herif getiriyor.Adam artık ezberledi bizim evi.Kendi evi gibi geliyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeToBaSkaN

En iyisi Yurtiçi galiba.Bu güne kadar hiç sorun yaşamadım.Birde nedense her seferinde kargolarımı aynı herif getiriyor.Adam artık ezberledi bizim evi.Kendi evi gibi geliyo.

Yurtiçiiçi gerçekten de
    Ben onların araçlarını görünyorum sürekli burdan Tekirdağa yurtiçiyle 5 günde gidiyor.(Araçla)

MNG ye veriyoruz sabah 7 de(uçakla gidiyormuş)akşam 8 de istanbulda

• Ayda 4-5 tane kargo gönderip alıyorum Yurtiçi Kargo vasıtasıyla,hiç sorun olmuyor.

Geçen Aras'la bir paket geldi,paketi bii açtım ev tozla kaplandı.
    Herbalife F1 kutuları var içinde toz var,kutu plastik ve çok kalın,onu bile patlatmışlar.
    Tebrikler Aras Kargo
  • quote:

Yurtiçi Kargo neden buna ihtiyaç duyuyor ki, herkese aynı hikaye. Acaba bak çok iyi kargocuyuz bulamadık ama tekrar getiriyoruz, havası mı vermeye çalışıyorlar.

• Bir kargo bekliyordum elime ulaşmadı. Aradım şubeyi adresinizi bulamadık *** şubesine gelip kargonuzu alınız! Yok artık. Pişkinliğe bak hele! Adresi bulamamışlar ve ben şubeye gidip alacakmışım.
    Gittim yetkili bir kişiyle görüştüm, haliyle biraz sert konuştum 20 dk. sonra kapı çaldı
    Az önce bulamıyordunuz da şimdi ne değişti?
  • Bugüne kadar internet üzerinden 100'ün üzerinde alışverişim oldu. Bazısı yurtdışından, bazısı yurtiçindendi. Türkiye'de bu işi hakkını vererek yapmadıklarını söyleyebilirim. Yurtiçinde Yurtiçi/Aras/MNG/UPS/Sürat/Express ile tecrubem oldu. Bunların içinde en başarılı bulduğum UPS ve Express kargo, ardından da yurtiçi kargo. UPS ve Express kargo ile hiçbir sorun yaşamadım. Yurtiçi ile birkaç sorunum oldu ama en çok yurtiçi ile çalıştığım için artık her dediğimi yapıyorlar. Yurtdışında ise USPS, Royal Mail ve HongKongPost son derece başarılı. Bazen yurtdışından gelen paketlerin yurtiçinden gelen paketlerden daha çabuk geldiği oluyor.

@FeToBaSkaN
    Yurtiçi Kargo'nun paketlerini bana teslim eden adam da hep aynı. Adam artık "Paketin içinde ne var?, merak ettim bi açar mısın?" diye bile soruyor.

• umarım başıma gelmez burada yazanlar gibi bişe... şimdiye kadar aras mng yurtiçi ni defalarca kullandım çok şükür çat diye kargolarım ulaştı
  • quote:

mrb bu başımdan geçenlerin hepsi doğrudur şimdi size kargocuyla olan kötü bir deneyimimi anlatacağım :17 yaşında 1.68 boylarında esmer bi kızım bigün bizim oraya bi kargocu arkadaş geldi bende çok azmıştım, bredpiti hayal ediyordum, kapıyı çaldı ben çıplaktım adam aaa diye bağırdı gel içeri dedim içeri girdi sonra pantolonunu indirdiğim gibi patlıcanı okşadım.. sonra çok talihsiz bişey oldu kızlığımı kaybettim

bu başımdan geçenlerin hepsi gerçektir, daha fazlasını isteyenler kaşar_leyla_31

töbe töbe, kargoda başına ne olaylar gelebilirki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivan Divandelen -- 10 Mayıs 2009; 15:35:32 >
  • USA'dan Monster HDMI kablo aldım metresi 150$

yolda çalındı ve ulaşmadı bana

karşı taraf gönderdiğini kanıtladı ama türkiyeye giriş yok

ortada gitti gülüm kablo.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.