Şimdi Ara

En Kötü Çöp Dediğiniz Oyunlar Neler? PS3 -PS4 Listesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
2
Favori
11.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hotel California

Hicbir oyun "çöp" unvanini hak etmiyor bence. Siz orda kac kisinin aylarca hatta yillarca ozene bezene binlerce zorluklarla yaptigi oyuna nasil boyle diyebilirsiniz? Kotu olmus guzel degil tamam. Ama cop oyunu yaratan kisilere hakarettir, ayiptir.

Valla herkes özene bezene yapsa eyvallah diyeceğim,ama yani bi bakıyorsun Uncharted serisi var,öbür tarafta Warner Bros. Studios gibi piyasa araştırması bile yapmadan sektöre atılan,yarım yamalak her tarafı bug dolu oyun çıkartan adamlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chris123

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Burnout Paradise a çöp diyen iki kişiye kafa atarım ha

çöp degıl çöpün önde gıdenıydı o B. paradise

ayrıca

falout3

ınfamous

golden axe

şimdilik bunlar geldı aklıma

Fallout 3 ve infamous da ne??!!

ÇÖP HATTA ÇÖPÜN ÖNDE GİDENİ O FALOUT3 BI KOSMA TUSU KOYULMAZMI YAA KALAS KI NE KALAS

Oyunda kosma ve yurume var. Eger cok esya tasirsaniz veya ayaginiz sakatlandiysa yurume mecburiyetindesiniz.

Veya yine bunun icin ayri tus var yurumeden kosmaya kosmadan yurumeye gecmek icin. Siz muhtemelen ayaginizi falan sakatladiniz veya cok esya tasiyorsunuz dolayisiyla cok yavas ilerliyor. Ama normal kosullarda hic ama hic yavas degil

Soyle bilip bilmeden degerli oyunlari yerin dibine sokuyorsunuz ya

valla bunu ılk sızden duydum kosma tusu oldugunu nettede cok kez arastırmama ragmen pcde hıleyle kosuyor fılan yazılmıs bı cok forumda tartıstıgımız dıyer arkadasında bundan haberı yok anlasılankı bısı demedı gorundugu gıbı bı sız bılıyormusunuz bu kosma olayını

Ben pc versiyonu icin konusuyordum aslinda. Yani pc'de bunun icin tus vardi. Ps3'de de vardir yoksa her zaman kosuyordur. Veya dedigim gibi bacagi kopmustur, max. Yuk kapasitesini gecmistir. Hatta wasteland'e cikmadan once vault 101 bu tur seylerin egitimi vardi

• fifa 2012
  • Şimdilik aklıma gelenler.bu arada oyunlarında hepsini bitirdim.O yüzden diyorum almayın.Ancak en çok Prototype'in beğenilmemesine şaşırdım diyebilirim.

1-Haze
    2-Terminator salvation
    3-Confilict:Denied ops
    4-Resıdent evıl operation raccoon
  • Castlevania Lords of Shadow ..şu oyuna kim çöp dedi merak ediyorum

bana göre çöpler :
    1-Haze
    2-Terminator salvation
    3-fifa serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 23 Mart 2012; 18:13:10 >
  • Bodycount
  • Final Fantasy
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Final Fantasy

14 serisiden fazla olan oyunun hangi oyununu beğenmediysen belirtmeni isterim ona göre ekleyeyim..
  • hocam bence en az 5 oy alan oyunlar listeye eklenmeli,assassins creed,castlevania lord of shadow gibi oyunlara bile çöp diyenler var,yarın öbürgün uncharted,gow,mw3'e falanda çöp diyen çıkar mutlaka,bence en az 5 kişi tarafından yazılmalı ondan sonra listeye girmeli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Final Fantasy

14 serisiden fazla olan oyunun hangi oyununu beğenmediysen belirtmeni isterim ona göre ekleyeyim..

Seni kızdırmak için yapıyordum :D fark ettim de daha önce bu konuya gene Final Fantasy yazmışım ve topa tutmuşsun :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Final Fantasy

Seni kızdırmak için yapıyordum :D fark ettim de daha önce bu konuya gene Final Fantasy yazmışım ve topa tutmuşsun :D

• Haze ve PES serisi
  • Arkadaşlar seri olarak yazdığınız oyunları sadece seri olarak yazamıyorum o yğzden hangisinden bahsediyorsanız tam adını yazın ki ekleyeyim
  • Bende bir soru soracağım killzone 3+god of war 3 mü yoksa battlefield 3 mü ? şu back to karkand aklıma takıldı o olmadan oynanıyormu bir el atın bakem
  • quote:

Hicbir oyun "çöp" unvanini hak etmiyor bence. Siz orda kac kisinin aylarca hatta yillarca ozene bezene binlerce zorluklarla yaptigi oyuna nasil boyle diyebilirsiniz? Kotu olmus guzel degil tamam. Ama cop oyunu yaratan kisilere hakarettir, ayiptir.

Hocam marifette o ya işte.Stüdyolar , kameralar , 100'lerce programcı ve bir sürü teknolojik imkana rağmen çöp oyun yapabilmek.Bi tane programcının yaptığı 5 mb'lık farm frenzi oyununun hasılatı , ea gibi dev bir firmanın son teknolojiyle ürettiği 15 gb'lık oyunun hasılatını geçsin.Millet facebook'da çiftliğime kahya tutayımda hasadımı toplasın diye çekiyo kredi kartını.EA da kara kara düşünsün dursun nasıl olur da 5 mb'lık oyunun yaptığı hasılatı biz hiçbir oyunumuzda yapamıyoruz diye.Ruh yok atmosfer yok.Millet eski dos oyunlarını indirip oynuyo.O eski oyunlardan aldığı tadı alamadığı için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

quote:

Hocam marifette o ya işte.Stüdyolar , kameralar , 100'lerce programcı ve bir sürü teknolojik imkana rağmen çöp oyun yapabilmek.Bi tane programcının yaptığı 5 mb'lık farm frenzi oyununun hasılatı , ea gibi dev bir firmanın son teknolojiyle ürettiği 15 gb'lık oyunun hasılatını geçsin.Millet facebook'da çiftliğime kahya tutayımda hasadımı toplasın diye çekiyo kredi kartını.EA da kara kara düşünsün dursun nasıl olur da 5 mb'lık oyunun yaptığı hasılatı biz hiçbir oyunumuzda yapamıyoruz diye.Ruh yok atmosfer yok.Millet eski dos oyunlarını indirip oynuyo.O eski oyunlardan aldığı tadı alamadığı için.

hocam soylediklerinde haklılık payı var mutlaka ancak verdigin ornek olmamıs,sadece bu sene bf3 ve fifa 12 10 milyondan fazla satmıs,crysis 4-5 milyon civarı,bir çok kişinin belkide begenmedigi homefront oyunu crysis 2den fazla satmıs,the sims serileri su ana kadar 125 milyon satmıs,ara oyun olan fifa worldcup 2010 bile 3-4 milyon satmıstı zamanında..hadi bunlar populer oyunlar ancak çok fazla hayran kitlesi olmayan oyunlar bile 1 milyon barajını asıyor konu ea oldugu zaman,mesela dantes inferno 1 milyondan fazla satmıstı...durum o kadar vahim degil yani,adamlar b..k yapsa satıyor anlıyacagın..nette bu bilgilerin hepsi mevcut..ayrıca facebooktaki oyunlarda nasil bir ruh ve atmosfer varki millet para yagdırıyor o oyunlara, merak ettim açıkçası çünkü facebook kullanmıyorum....

• PES 12
  • Haze
    liar
    soldier of fortune payback ozellikle berbat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1N6

Kimse de Hannah Montana: The Movie dememiş. Rekor onda

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/hannah-montana-the-movie

Sırf trophy için bu feminem çöpü alıp oynayan adamlar var ağzı düşecek olan ben değilimde kimdir?

Oy kullanacaksam bu sözde "çöp" oyuna kullanıyorum.

• Terminatör iyiydi ama herkes çöp demiş.
    Allah bilir Haze'de güzeldir, almak gerek.

Üst üste oldu ama neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 24 Mart 2012; 19:44:24 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.