Şimdi Ara

En Kötü Çöp Dediğiniz Oyunlar Neler? PS3 -PS4 Listesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
2
Favori
11.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: chris123

quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Burnout Paradise a çöp diyen iki kişiye kafa atarım ha

çöp degıl çöpün önde gıdenıydı o B. paradise

ayrıca

falout3

ınfamous

golden axe

şimdilik bunlar geldı aklıma

Fallout 3 ve infamous da ne??!!

ÇÖP HATTA ÇÖPÜN ÖNDE GİDENİ O FALOUT3 BI KOSMA TUSU KOYULMAZMI YAA KALAS KI NE KALAS

Bir kosma diyorsun adi ustunde bir tus yuzunden butun oyun cop mu oldu?Bir detay yuzunden butun oyunu cope atmak asil cop bir harekettir.

oyunu oyun yapan detaylardır detayda secıcı olmazsan ayrımda yapamazsın

• Kimse de Hannah Montana: The Movie dememiş. Rekor onda

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/hannah-montana-the-movie
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ayrıca

falout3

ınfamous

golden axe

ÇÖP HATTA ÇÖPÜN ÖNDE GİDENİ O FALOUT3 BI KOSMA TUSU KOYULMAZMI YAA KALAS KI NE KALAS

Bir kosma diyorsun adi ustunde bir tus yuzunden butun oyun cop mu oldu?Bir detay yuzunden butun oyunu cope atmak asil cop bir harekettir.

oyunu oyun yapan detaylardır detayda secıcı olmazsan ayrımda yapamazsın

Oyunu oyun yapan detaylardir ama bir detay bir oyunun kaderini degistiremez bence heleki boyle bir seyse.Detaylarda secici olmak bir detay yuzunden oyunun ne kadar iyi oldugunu belirlemek degil genel birsuru olan detaylarin ne kadar iyi oldugunu anlayabilmektedir benim ne kadar secici davranidigmi bu konuda bilseydin bu mesaji atmazdin o kadar oyunlar oncesinde almadan arastirma yapan biriyim bana bu mesaji atman sacma olmus takas yapan biri degilim zaten o yuzden dikkatliyim bu konuda ama detaylara dikkat ederim bir detay yuzunden oyunun kaderini belirlemem.

• bı detay oyunu degıstırır mısal en favorı oyunum dan bahsedeyım resıdent evıl 3 nemesısı olmasaydı ne kadar duz bı oyun olurdu mesela :)
  • Bence saçma bir liste olmuş gerçekle alakası yok. Oynadığım bildiğim homefront ve prototype oyunları örneğin o kadar çöp sayılmaz bence. Çok fazla sıkılmadan bitirdim. Özellikle prototype özgürlüğü hissettiriyor. Gerçekten çöp oyun arıyorsanız Far cry 2 Duke Nukem Forever gibi herkesin çöp diyebileceği oyunları koyun başa. Adam gidip Assassins Creed'e çöp demiş. Tonla hayranı, çok iyi bir senaryosu olan oyuna çöp diyor ama gidip farcry 2'ye çöp demiyor.
  • quote:

bı detay oyunu degıstırır mısal en favorı oyunum dan bahsedeyım resıdent evıl 3 nemesısı olmasaydı ne kadar duz bı oyun olurdu mesela :)

Size gore oyle olabilir bir detaydanda oyunu cop veya harika yapabilirsiniz ama ben katilmiyorum cunku sizi sinir eden bir detay varsa oyunda o oyunu oynadiginiza gore normal bir kullaniciysaniz sevdiginiz birsuru detay vardir ve bunlari umursamayip sirf kotu kucuk bir detayi abartarak oyuna cop demek bence takintili olmaktir.
    Neyse size iyi forumlar.Bu arada detaydan kastinizin ne olduguna bagli buyuk bir detay ise oyunda cok onemliyse farklilik yapabilir ama abartacak kadar olmaz artik cunku dikkat edilir o detaydan kastiniz hic sevmediginiz birseyse zaten oyun size uymuyor demektir ama oyuna cop demek butun standartlarinin dusuk oldugunu dusunmektir yada o standartlarin belli seviyeyi asamamasini dusunmektir guncel oyunlaraq kiyasla ancak sizin detaydan kastiniz basit bir olay ve tus ve bence bunun oynanabilirlige bu kadar etkisi yok sizin soylediginiz kadar yani bence kucuk bir detay.

• quote:

quote:

bı detay oyunu degıstırır mısal en favorı oyunum dan bahsedeyım resıdent evıl 3 nemesısı olmasaydı ne kadar duz bı oyun olurdu mesela :)

Size gore oyle olabilir bir detaydanda oyunu cop veya harika yapabilirsiniz ama ben katilmiyorum cunku sizi sinir eden bir detay varsa oyunda o oyunu oynadiginiza gore normal bir kullaniciysaniz sevdiginiz birsuru detay vardir ve bunlari umursamayip sirf kotu kucuk bir detayi abartarak oyuna cop demek bence takintili olmaktir.
    Neyse size iyi forumlar.Bu arada detaydan kastinizin ne olduguna bagli buyuk bir detay ise oyunda cok onemliyse farklilik yapabilir ama abartacak kadar olmaz artik cunku dikkat edilir o detaydan kastiniz hic sevmediginiz birseyse zaten oyun size uymuyor demektir ama oyuna cop demek butun standartlarinin dusuk oldugunu dusunmektir yada o standartlarin belli seviyeyi asamamasini dusunmektir guncel oyunlaraq kiyasla ancak sizin detaydan kastiniz basit bir olay ve tus ve bence bunun oynanabilirlige bu kadar etkisi yok sizin soylediginiz kadar yani bence kucuk bir detay.

neyse sızede ıyı forumlar ama oyun kısıye gore degısır tartısmamızın cokta anlamı yok sayfa kırlılıgınden baska ıyı forumlar

• quote:

quote:

quote:

neyse sızede ıyı forumlar ama oyun kısıye gore degısır tartısmamızın cokta anlamı yok sayfa kırlılıgınden baska ıyı forumlar

Evet bu sayfada yine kucuk bir detay yuzunden tartismak sayfa kirliliginden baska birsey degil ama dedigim gibi normal kullanici icin kucuk bir detay olup umursanmaya bilir oyunu seviyorsaniz birsuru sevdiginiz detay vardir ki zaten oyun yapimcilari herkesin dikkatini cekecek buyuk bariz detaylar koymuyorlar ki herkeside memnun etmek imkansiz biride kosma tusu ne arar diyebilir ama yoklugunu arayan yok cunku kucuk detay ama oyundaki onemli bir unsuru sevmiyorsaniz o oyunda zaten cok oldugundan oynamazsiniz cunku sizi rahatsiz eder size uymaz neyse size iyi forumlar tekrardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Bence saçma bir liste olmuş gerçekle alakası yok. Oynadığım bildiğim homefront ve prototype oyunları örneğin o kadar çöp sayılmaz bence. Çok fazla sıkılmadan bitirdim. Özellikle prototype özgürlüğü hissettiriyor. Gerçekten çöp oyun arıyorsanız Far cry 2 Duke Nukem Forever gibi herkesin çöp diyebileceği oyunları koyun başa. Adam gidip Assassins Creed'e çöp demiş. Tonla hayranı, çok iyi bir senaryosu olan oyuna çöp diyor ama gidip farcry 2'ye çöp demiyor.

Bence duke nukem çok zevkliydi.Çok kaliteli espirileri vardı ben çok keyif alarak bitirdim aynı dönemde la noire çıkmıştı la noire yerine duke nukemi aralıksız oynayıp bitirdip + multisindede vakit geçirdim baya boş laf ediyorsunuz ayrıca duke fanı falanda değilim hayatımda forever hariç hiç bir duke oyunu oynamadım duke nukem forever gayet kaliteli bir oyundur şaka yapıyor falan sanabilirsiniz çok kaliteli dinamikler vardı oyunda küçülme misal küçülünce bölümlerin değişmesi hele bi mutfak bölümüv ardı baya iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Bence saçma bir liste olmuş gerçekle alakası yok. Oynadığım bildiğim homefront ve prototype oyunları örneğin o kadar çöp sayılmaz bence. Çok fazla sıkılmadan bitirdim. Özellikle prototype özgürlüğü hissettiriyor. Gerçekten çöp oyun arıyorsanız Far cry 2 Duke Nukem Forever gibi herkesin çöp diyebileceği oyunları koyun başa. Adam gidip Assassins Creed'e çöp demiş. Tonla hayranı, çok iyi bir senaryosu olan oyuna çöp diyor ama gidip farcry 2'ye çöp demiyor.

Listede saçmalık falan yok
    listeyi bu forumdaki oyuncular oluşturuyor
    herkes kendince beğenmediği oyunları yazıyor ki sizde yazmışsınız
    ben sadce verilen oyları yazıyorum
  • mw3 multiplayer lag üzerine kurulu online sistemi
  • Homefront,l.a noire
  • ınFamous ile L.A Noire çöp öyle mi ? Bence o oyunlara oy verenler bir daha oynamasın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ayrıca

falout3

ınfamous

golden axe

Oyunda kosma ve yurume var. Eger cok esya tasirsaniz veya ayaginiz sakatlandiysa yurume mecburiyetindesiniz.

Veya yine bunun icin ayri tus var yurumeden kosmaya kosmadan yurumeye gecmek icin. Siz muhtemelen ayaginizi falan sakatladiniz veya cok esya tasiyorsunuz dolayisiyla cok yavas ilerliyor. Ama normal kosullarda hic ama hic yavas degil

Soyle bilip bilmeden degerli oyunlari yerin dibine sokuyorsunuz ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hicbir oyun "çöp" unvanini hak etmiyor bence. Siz orda kac kisinin aylarca hatta yillarca ozene bezene binlerce zorluklarla yaptigi oyuna nasil boyle diyebilirsiniz? Kotu olmus guzel degil tamam. Ama cop oyunu yaratan kisilere hakarettir, ayiptir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hicbir oyun "çöp" unvanini hak etmiyor bence. Siz orda kac kisinin aylarca hatta yillarca ozene bezene binlerce zorluklarla yaptigi oyuna nasil boyle diyebilirsiniz? Kotu olmus guzel degil tamam. Ama cop oyunu yaratan kisilere hakarettir, ayiptir.

• Haze
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ayrıca

falout3

ınfamous

golden axe

Oyunda kosma ve yurume var. Eger cok esya tasirsaniz veya ayaginiz sakatlandiysa yurume mecburiyetindesiniz.

Veya yine bunun icin ayri tus var yurumeden kosmaya kosmadan yurumeye gecmek icin. Siz muhtemelen ayaginizi falan sakatladiniz veya cok esya tasiyorsunuz dolayisiyla cok yavas ilerliyor. Ama normal kosullarda hic ama hic yavas degil

Soyle bilip bilmeden degerli oyunlari yerin dibine sokuyorsunuz ya

valla bunu ılk sızden duydum kosma tusu oldugunu nettede cok kez arastırmama ragmen pcde hıleyle kosuyor fılan yazılmıs bı cok forumda tartıstıgımız dıyer arkadasında bundan haberı yok anlasılankı bısı demedı gorundugu gıbı bı sız bılıyormusunuz bu kosma olayını

• Medal Of Honor 2010 single çöp ötesiydi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.