Şimdi Ara

En Kötü Çöp Dediğiniz Oyunlar Neler? PS3 -PS4 Listesi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
2
Favori
11.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1)FIFA nın tüm serileri
    2)lollipop chainsaw(hayatımda bu kadar saçma bir oyun görmedim)
    3)ınfamous serisi (insanların soğukluğu çevrenin hareketsizliği ve saçma sapan canavarlar)
    4)walking dead (bir oyun ancak bu kadar kötü olabilir demosunu oynadıkdan sonra hayattan soğudum)
    5)twisted metal (çok sapıkça bir oyun işim olmaz)

Pes in çöp olduğunu söyleyenlere inanamıyorum. bir futbol oyunu ancak bu kadar gerçekci akıcı olabilir. dikkat edersnizki etmemek mümkün değil grafik anlamında pes fıfa yı çok fena eziyor. ayrıca futbolcuların yüzleri fıfada hiç başarılı bir şekilde yansıtılamamış pese bakarsanız futbolcuların yüzde 80 i süper denilcek kadar başarılı olmuş.. pes hayatında gördüğüm en kral, oynarken en zevk aldığım futbol oyunudur. Read dead redeptiona laf yok ayrıca single multi her yönden çok başarılı bir oyun

• metro 2033 çöp ötesi..birde bu oyunu öven insanlar var onların gerçekten hayatlarında adam gıbı oyun oynadıklarını sanmıyorum..

fear 3..bu oyun için ise söylenecek bir şey bulamıyorum..skandal bir oyun gerçekten..
  • pes kadar kötübir oyun görmedim geerçekçilikle alakası bile yok kaleciler dandik daha ne olsun fifa en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: achile10

pes kadar kötübir oyun görmedim geerçekçilikle alakası bile yok kaleciler dandik daha ne olsun fifa en iyisi

burda tartışma çıkmasında red dead redeptiona çöp diyen birinden bu açıklama gayet doğal
  • Pes 2012,lollipop chainsaw...
  • quote:

Bence Red Dead Redemption tam bir çöp tabi bana göre

Arkadaşım sen oyundan 1 gram anlıyor musun acaba ? Senin o çöp dediğin oyun varya benim hayatta oynadığım en iyi oyunda neyse fazla sinirlenmeyeyim bence en rezalet oyun duke nukem forever ve the godfather bunun haricinde jrpg sevmediğimden final fantasy'den nefret ederim genellikle japon oyunları (capcom firması felan) midemi bulandırır
  • Bütün PES serisi

6 ve 4 hariç çok sevmiştim onları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Alp -- 1 Temmuz 2012; 15:47:48 >
  • Benim Rdr ye çöp dememin nedeni aşırı sıkıcı yoksa grafiklerine v.b şeylerine lafım yok sadece sıkıcı bi oyun oynayacaksan zevk alacaksın ben oynarken zevk almadım o yüzden çöp dedim
  • Faru77 bütün cevaplara bak bakalım nerdeyse hepsinde pes var
  • Pes 12
    Pes 11
    Pes 10

Bunlar futbol oyunu olarak çıkıyor ama bilardo oyunu gibiler.Gerçekçi diyen arkadaşlar bugünkü maçı izlesinler bakalım çekilen şut ve paslar pesteki gibi mi gidiyor fifadaki gibi mi.Takmışlar oyuncunun yüzü gerçek değil diye ya oyuncu gol atana kadar yüzünü gören mi var ?
  • PES le FIFA arasında ki en büyük fark; biri Japon futbol kültürüyle diğeri Amerikan futbol kültürüyle üretiliyor. İkisi de futbol özürlü ülke ve en önemlisi Avrupa futbol kültürüne sahip üçüncü bir futbol oyunu şart

Avrupa futboluna uygun üçüncü bir oyun gelirse işte o zaman gelişme gösterecektir pes ve fifa
    Şuan ikisi de bir birinin taklidini yaparak gidiyor. Üç dört sene pes fifayı taklit ediyorsa üç dört sene fifa pesi taklit ediyor. Böyle gidiyor ama böyle gitmemesi lazım artık.

Avrupa futbol kültüründen insanların yaptığı bir futbol oyunu istiyoruz
  • Sağlam oyunlara kötü diyenlere soruyorum acaba kötü dediğiniz oyunu hiç oynadınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

Pes 12, 6 oymu, şaşırmamak gerek unchartedin bile oy aldığını düşünürsek, forum velet dolu, normal bunlar.

Pes 12 çöpünü kim yapsın dostum velet diyorsun millete en çok Türkiyede çocuklarda oynanan oyun Pes 12.

Gel bi PES atalım
  • nfs shift 2
  • En Kötü Çöp Dediğiniz Oyunlar Neler? PS3 -PS4 Listesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: faru77

çöp listem

1)FIFA nın tüm serileri
    3)ınfamous serisi (insanların soğukluğu çevrenin hareketsizliği ve saçma sapan canavarlar)
    4)walking dead (bir oyun ancak bu kadar kötü olabilir demosunu oynadıkdan sonra hayattan soğudum)

Pes in çöp olduğunu söyleyenlere inanamıyorum. bir futbol oyunu ancak bu kadar gerçekci akıcı olabilir. dikkat edersnizki etmemek mümkün değil grafik anlamında pes fıfa yı çok fena eziyor. ayrıca futbolcuların yüzleri fıfada hiç başarılı bir şekilde yansıtılamamış pese bakarsanız futbolcuların yüzde 80 i süper denilcek kadar başarılı olmuş.. pes hayatında gördüğüm en kral, oynarken en zevk aldığım futbol oyunudur. Read dead redeptiona laf yok ayrıca single multi her yönden çok başarılı bir oyun

Yapma dostum, neresi çöpmüş FIFA'nın? İnan bana burada "PES muhteşem, PES enfes, PES, FIFA'dan daha iyi..." gibi yorum atanların hepsi fanboyluk yapıyor.

• quote:

Faru77 bütün cevaplara bak bakalım nerdeyse hepsinde pes var

aynn bende çok şaşırdım neden kimse pesi sevmiyor bence çok güzel bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhterekli

quote:

çöp listem

1)FIFA nın tüm serileri

Yapma dostum, neresi çöpmüş FIFA'nın? İnan bana burada "PES muhteşem, PES enfes, PES, FIFA'dan daha iyi..." gibi yorum atanların hepsi fanboyluk yapıyor.

fanboyluk ile alakası yok dostum ben kendimi bildim bileli pes oynuyorum ve pese alıştım. bana oynanış ve grafik bakımından fıfa iyi gelmiyor ama çoğu kişinin fıfa demesi şaşırtıcı ben alışmış olabilirim belki pese

• quote:

quote:

Faru77 bütün cevaplara bak bakalım nerdeyse hepsinde pes var

aynn bende çok şaşırdım neden kimse pesi sevmiyor bence çok güzel bir oyun

PES çok kötü demiyoruz ama FIFA'nın PES'i son dönemlerde geçtiğini kabul etmek gerekiyor.
  • quote:

Benim Rdr ye çöp dememin nedeni aşırı sıkıcı yoksa grafiklerine v.b şeylerine lafım yok sadece sıkıcı bi oyun oynayacaksan zevk alacaksın ben oynarken zevk almadım o yüzden çöp dedim

senin beğenmemen oyunu çöp yapmaz
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.