Şimdi Ara

En Kötü Çöp Dediğiniz Oyunlar Neler? PS3 -PS4 Listesi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
2
Favori
11.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • la noire çöp diyenler bidaha düşünsün. la noire çok iyi bi oyun bence. oynadagım en dandik oyun ise socom:special forces bilen bilir
  • PES Serisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_23

Aga şu mw3 le alıp veremediğiniz ne anlamıyorum bu hikaye bu oynanış nerde var bence de en çöp BF3 tür. Bir tüpe pompayla hava basarsın ya bi süre sonra patlar BF de aynen öyle patladı. (tüp yalnız)

Tamam anlıyorum derdini klavyeyi yavaşça masanın üzerine bırak ve kaybol.Sütünü içmeyi unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Art is a Bang -- 1 Temmuz 2012; 23:26:39 >
  • Amy
    Leisure Suit Larry: Box Office Bust

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes Serisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nfs shift 2 saka gibi bin pismanim ilk yarisin yarisinda kapadim igrenc otesininde otesine gecmisler artik

• battlefield 1942 çöptür zamanının oyunudur aradan 10 yıl geçmiştir alınmamalıdır battlefield 2 daha kabul edilebilir bir oyundur bütçesi düşük olanlar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

gow3 e uncharted 2 ye çöp diyen troller var şaka gibi

haklısın.o oyunlara çöp diyenler oyun konsollarını satsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hector17 -- 2 Temmuz 2012; 2:26:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hector17

quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

gow3 e uncharted 2 ye çöp diyen troller var şaka gibi

haklısın.o oyunlara çöp diyenler oyun konsollarını satsın.

Zaten konsolları olmadığı için, kıskanıp çöp demişlerdir. Kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nba12 hiç sevmedim
  • haze diyorum gerisi yalan diyorum haha :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuspectT

haze diyorum gerisi yalan diyorum haha :)

Haze zaten birinci sırada hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhterekli

quote:

birincide olsa farkını ortaaya koymamız gerek haze'in farkı bayağı açması lazım bu konuda :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mhterekli

quote:

birincide olsa farkını ortaaya koymamız gerek haze'in farkı bayağı açması lazım bu konuda :)

Bakalım, hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: faru77

çöp listem

1)FIFA nın tüm serileri
    2)lollipop chainsaw(hayatımda bu kadar saçma bir oyun görmedim)
    3)ınfamous serisi (insanların soğukluğu çevrenin hareketsizliği ve saçma sapan canavarlar)
    4)walking dead (bir oyun ancak bu kadar kötü olabilir demosunu oynadıkdan sonra hayattan soğudum)
    5)twisted metal (çok sapıkça bir oyun işim olmaz)

Pes in çöp olduğunu söyleyenlere inanamıyorum. bir futbol oyunu ancak bu kadar gerçekci akıcı olabilir. dikkat edersnizki etmemek mümkün değil grafik anlamında pes fıfa yı çok fena eziyor. ayrıca futbolcuların yüzleri fıfada hiç başarılı bir şekilde yansıtılamamış pese bakarsanız futbolcuların yüzde 80 i süper denilcek kadar başarılı olmuş.. pes hayatında gördüğüm en kral, oynarken en zevk aldığım futbol oyunudur. Read dead redeptiona laf yok ayrıca single multi her yönden çok başarılı bir oyun

Kardeş görüşlerine saygım var ama şuraya aklım takıldı '' bir futbol oyunu ancak bu kadar gerçekci akıcı olabilir. '' derken messi nin karşı takımın 11 oyuncusunu da geçip gol atmasına diyorsun değil mi ? ayrıca sana pes12 de real madrid de oynayan di maria nın tipine iyi bakmanı öneririm.

Edit :
    En Kötü Çöp Dediğiniz Oyunlar Neler? PS3 -PS4 Listesi

En Kötü Çöp Dediğiniz Oyunlar Neler? PS3 -PS4 Listesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 2 Temmuz 2012; 15:01:23 >

• asura warth ıyyyy çok iğrenç ilk defa bir oyun oynarken pencereden atlama ve yanında kabız olma hissi yaşadım.
  • Kesinlikle bodycount fiyatında anlık düşüş yaşayan tek oyundur

• Millet takmış FIFA'daki yüzlere,aynen yüzler kötü olabilir.Ama ben adamların yüzü için oynamıyorum ki andırsın yeter.Siz de alakasız saçma şutlar çekmeyi seviyorsunuz demek ki PES oynuyorsunuz.Herkesin zevki farklıdır
  • Batman'e oy verenmi olmuş yaw...taktir ediyorum arkadaşı!!! keşke kendisine yılın çöp gameri ödülü verebilecek bir mecra olsaydı
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.