Şimdi Ara

EN KÖTÜ DEDİĞİNİZ TUNCAY VE NİHAT İKİ GOLÜN ASİSTİNİ YAPTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• oldu sen 90 dk bi b..k yapma bi pas at gol olsun ii adam dee orda arda yerine baska adam olsa zor atardı o golü .. sanki tuncay boş kaleye got attırdı ...
  • TUNCAY AYNI İDİ SADECE BİR TEK OLUMLU HAREKETİ O PASTI

NİHATI RAHATLATAN İSE GOLÜ ATAN SEMİH OLDU

İŞİN ÖZÜ TAM 135 DAKİKA RAKİPLERE GERÇEK GÜCÜMÜZÜ GÖSTEREMEDİK F.T SAYESİNDE
  • Tuncay o dakkadan sonra 10 tane asist de yapsa benim gözümde bitmiştir.Bu kadar rezil top oynayan bir adam ben hayatımda görmedim.Şu son oynadığımız 2 maç için konuşuyorum.Amatör topçu gibi.
  • Ben Tuncay'ı site maçlarına, mahalle maçlarına bile almam...
  • nihat kendi pozisyonunda oynamadı şu ana kadar,adam eziliyordu defansın arasında, bu maçın 2. yarısı hariç. zaten önüne semih geçince istediğini yapabildi. önceki maçta orta açılınca nihat içerde kafa vurmaya çalışıyordu semih oyuna girincede olanları gördük zaten....
  • bu da eleştirenlere kapak olsun....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tuncay, daha sahanın üstünde nasıl durulur onu öğrensin. + ayağında bi topu tutamıyor hep kaptırdı topları, yok ayağından fazla açmalar yok bilmem ne.. maçın 80 dakikasını aldı götürdü şerrr...iz
  • Türk futbolunun efsanesi Tuncaydir gelmis gecmis en oyuncudur ondan daha bir oyucumuz olamaz bir dahaki mactada Tuncay son 2 macta oynadigi gibi oynasin yeter herkezi yeneriz Maradona adete.
    Mutlu ol yeterki dostum Tuncay bu 2 macta birak 11 24 kisilik kadroya dahi girecek bir sey yapmadi geriye gelmiyor hava topu almuyor tiop eziyor vuramiyor pas vermismis nihatin ortasina iyi bak pasi kim cikartiyor Ardaya attigi topta golluk top degil kisisel beceriyle atilmis goldur maci seyretmesek yutacaz
  • Semih girdikten sonra Nihat'ın çok daha etkili olduğunu gördük.Şuana kadar kötü oynadıysa,sorumlusu Terim'dir.Adamı her zaman oynadığı şekilde oynatmadı ki.

Bununla beraber Nihat maçın sonlarına doğru,Tuncay'a çok güzel paslar çıkarttı.Orda başkası olsa,direkt olarak şutu çekerdi.Tuncay hakikaten çok kötü tercihler yaptı.Neyse inşallah diğer maçta herkes kendi yerinde oynar.Galibiyet hayırlı olsun.
  • tuncayınkı asist miydi?asist gol pası demektir tuncay golluk pas atmadıki arda topu aldıktan sonra 20 metre gitti iki adam geçti vurdu gol oldu
    şimdi kaleci maradonaya pas atsa o bütün takımı çalıma dizip gol atsa kaleci asist mi yapmış olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

Ben Tuncay'ı site maçlarına, mahalle maçlarına bile almam...

düşünüyorum da şu klavye başlarında yazan bizler o sahada o dakikaya kadar dursaydık kim bilir neler denirdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.