Şimdi Ara

En kötü otomobil amblemi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
1
Favori
19.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • skoda amblemi düzeltse para basar,shopçular şuna bmw logosu koysun

En kötü otomobil amblemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citröen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pburak1903 -- 29 Eylül 2014; 1:53:07 >
  • skoda seat gelly syngsyong mudur nedir o
  • skoda, gelly, suzuki, lada
  • Konu başlığına sevdiğiniz ve sevmediniz şeklinde olursa güzel olurken sevmediğim volvo o güvenli imajı saygı duyduğum sevdim firma amlebini sevemedim volvo karşı hep ön yardımı o amlem neden olmuştur belki anlamı var bilemicem. En sevdim Jaguar ve pejo

• fiati begenmiyorum seatide oyle fiat marka aracim olsa abarth ile degistririm hyundayi yerinede tuscon secerim ne kadar oturu bilmem ama

• Ferrari bence. Tamam beygir gücünü anlatmaya çalışmış ama Ford Mustang GT'deki at amblemi daha güzel duruyor.
  • Benim için görselden çok ne anlatabildiği ne anladığım önemli. Açıkcası audi bmw mercedes bana havalıdan ziyade bi fikir doğrultusunda çıkmış gibi duruyor bu yüzden seviyorum...

Renault bana hiç bir şey anlatmıyor amblemini beğenmiyorum

Skoda kuş mu cinsel organ mı gidiyor alttan kanat mı var nedir manasız. Sıradan insanlar bakıp skoda der sadece

Forda saygım var aurası var

Hyundai çok çakma gibi. Hondaya benziyor

Honda da ne alaka kutu içi H çözemedim

Toyota büyük bir zeka ürünü o yüzden çok severim

Chevy asil bi duruşu var

Citroenin ön ızgarayla birleşmesine eriyorum resmen

Peugeot amblemi çok hoş ancak onun için sert ve keskin hatlar kullansalar dikizden ürperti yaratabilirler

Editlerim ara ara

• hyundai, arabayı nekadar güzel yaparlarsa yapsınlar o amblem herşeyi bozuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

Benim için görselden çok ne anlatabildiği ne anladığım önemli. Açıkcası audi bmw mercedes bana havalıdan ziyade bi fikir doğrultusunda çıkmış gibi duruyor bu yüzden seviyorum...

Renault bana hiç bir şey anlatmıyor amblemini beğenmiyorum

Skoda kuş mu cinsel organ mı gidiyor alttan kanat mı var nedir manasız. Sıradan insanlar bakıp skoda der sadece

Forda saygım var aurası var

Hyundai çok çakma gibi. Hondaya benziyor

Honda da ne alaka kutu içi H çözemedim

Toyota büyük bir zeka ürünü o yüzden çok severim

Chevy asil bi duruşu var

Citroenin ön ızgarayla birleşmesine eriyorum resmen

Peugeot amblemi çok hoş ancak onun için sert ve keskin hatlar kullansalar dikizden ürperti yaratabilirler

Editlerim ara ara

Skoda

• Kötü amblem yoktur, az votka vardır.

• Halk tipi araçlarda en beğendiğim logo mazda.sade,zarif,akıcı,hareketli
     En kötü otomobil amblemi

• Fransızların arabaları gibi logolarıda kötü. Fiat logosuda berbat.

• Skoda,Fiat,Renault başlıca logosu soğuk ve itici gelen otomobil markaları bence.
  • skoda,renault,seat
  •  En kötü otomobil amblemi
  • Bir ara dacia'ydı mavi logosuyla, şimdi fena değil...
  • Bir FIAT kullanıcısı olarak en kötüsü FIAT diyorum. Abi logo bile yok direkt isim yazıyor FIAT. pufff. Bundan önce peugeot kullanırdım anahtarlıklarım filan süperdi. ASLAN...
  • Hepsi benim bebeklerim gibi. Ben ambleme bakmam arkadaş! Ben para/çokomel ilişkisine bakarım. Tek ilgilendiğim konu budur.

Anti Alfa'cılara bir kez daha geçmem gerekecek:

Alfa-Romeo'nun kurucusu olan aile firmasının patronu 500 yıllık bir taşra asilzadesidir. Logolar, flamalar, amblemler ülkesi İtalya'da sembolizasyon çok önemli ve değerli bir sanattır. Birçok olayı ve hikayeyi sembolize eden flamalar, armalar vardır. Aileler için bu şanlı geçmişlerinin kanıtıdır ve bir övünme, gurur duyma sebebidir. Biz nasıl göğsümüz kabara kabara "Biz ki, Viyana kapılara kadar dayanmış Ottoman çocuklarııııı..." diye geçmişimizle övünüyoruz, onlar da öyle. Ancak biz köylü bir ülkeyiz. Bunu kötü birşey olarak söylemiyorum. Norveç, İsveç gibi çok yaşanası ülkeler de köylü ülkeler. Yakın zamana kadar göçebe olmamızdan ötürü de geçmişimize çok gidemiyoruz. Kaçımız 400 yıllık aile geçmişini biliyor? Ben şahsen 250 yıllık biliyorum. Dedemin babası bu işe merak salıp araştırdığında aile izimizi Seydişehir'de bir cami kayıtlarına kadar sürebilmiş. Öncesi belirsiz. O yüzden biz kökenimiz olan devletlerin başarıları ile övünüyoruz. Yerleşik düzene daha erken geçmiş milletlerde feodal düzen kurulmuş ve bunun tepesinde olmak bir anlam ifade etmiş. Bizde herkes köylü lan işte. Biri diğerinden üstün değil. İnsanlık için, insanca yaşamak için çok güzel. Kültürel mirası bir sonraki nesile aktarıp zenginleştirmek için kötü. Ama elin gavuru öyle değil. Adam ben bir bokum deme ihtiyacı içinde. Ek olarak ailesinin şanlı geçmişini, başarılarını bilen insanlar övünmek için devletinin başarılarına tutunmaya ihtiyaç duymuyor. Ailesinin geçmiş başarılarına tutunup "Ben birşeyim!" diyor. İşte tam burada asilzademiz devreye giriyor.

Asilzademizin atası basit bir köylü, ufak çaplı bir toprak sahibi iken, haçlı seferlerine katılıyor. Tabi yalnız değil. Çevresinde etkilemeyi başardığı bir ekip ile birlikte katılıyor savaşa. Bu ekip savaşın kaderini değiştiren başarılara imza atıyor ve savaş dönüşünde Kral tarafından dük ilan ediliyor. Aile arması da bugün Alfa'nın amblemi olan arma oluyor. Beyaz zemin asilliği, kırmızı haç köylülüğü, müslümanı yutan yılan da haçlı seferi ve çiçeği burnunda asilimizin savaştaki başarılarını sembolize etmektedir. Asilimizin savaştığı bölgelere bakılınca yutulan müslümanın Serazen olduğu tahmin edilmektedir. Kısaca Alfa amblemi 600 yıllık bir aile armasıdır. Alfa'nın kurucusunun müslümanlara bir garezi olduğunu sanmadığım gibi, 600 yıllık asilzadeliğin verdiği eğitimin cücük kadar değeri, adamın soğan arpacığı kadar aklı varsa, pek hristiyan da olmadığı tahminlenebilir.

Bir müslümanın alfa ambelimden ar etmek yerine, bununla gurur duyması gerekir. Resmedilen bir bozgun ve müslümanlar için bir yenilgidir. Sadece 20 yıl sonra Haçlının nasıl götü kıçına vurarak kaçtığı herkesçe bilinmektedir. Üstelik adamların ne kuyruk acısı varmış ki bu kısa süren zaferi delicesine yüceltip, bunu resmetmişler. Fatih İstanbul'u fethettikten sonra sadece para bastırmış ve portresini yaptırmıştır. Ki İSTANBUL! Whöh yani! Bırrrş, oha çüşünüz yani... O yüzden Alfa'nın amblemindeki yılanın ağzında duran müslüman arkadaşı gördükçe, müslümanlar bilenmek yerine gerim gerim gerinmelidir.

Şahsen, Alfa'nın amblemi konusunda düşündüklerim: Benim de aile armam olsa, ben de şirket armam olarak onu kullanırdım. Görsel olarak da iyi bir arma. Hatta en iyi 5 armadan bir olabilir. O derece iyi bir arma. Şanslı adammış. Çok maymun amblemler de var.

---------------

Dini hassasiyeti yüksek Komplo teorisyenleri için ikinci konu: Chevrolet ve amblemi.

Chevrolet biliyorsunuz ki Amerikan malı ve başından beri dünya devi GM'in altında bir marka. GM sektörde aynı ürünü farklı kılıfla kaktırması ile, marka imajı yaratıp pompişlemesi ile ünlü, bu konuların kaşifi, tüketici psikolojisi üzerinde ilk çalışmaları yapmış, ilk bütünleşik pazarlama faaliyetini gerçekleştirmiş ve marka imajı çalışması yapmış firmadır. Kısaca bugün kapitalizm olarak bildiğiniz
    a: "Bu t-shirt kaç lira abi?",
    b: "400TL..."
    a: "OHA T-Sihrt 400TL olur mu ulan!!"
    b: "Bu T-shirt döndever marka lütfen!"
    Konseptinin geliştiricisidir.

Neyse GM Chevrolet markasında Amerikalıların aşağılık kompleksi sayesinde çok iyi prim yapmıştır. Bilirsiniz ki Chevrolet Amerikan orta sınıfı için ortaya çıkmış bir markadır. Üst sınıf için Cadillac var. (Bu arada marka segmentasyonunu ilk yapan firma da gördüğünüz gibi GM) Amerikan orta sınıfında hedefleri okumuş maaşlı çalışanlar. Bu arkadaşlar ortalamanın hayli üstünde şıklıkta giyinirler. Zira "ben bir bok oldum, bak artık ben maraba değilim, mühendisim" havasındadırlar. Amerikalıların en büyük kompleksleri aristokrasidir. Aristokrasi, asiller Amerika'da yoktur. Ne kadar zengin olursa olsun, özünde bir hödük olduğunu düşünür Amerikalı. Kısmen de haklıdır. Avrupa ortalamasına göre çok daha görmemiş ve kırodur. Ancak eğitimli olduğu için bunun da farkındadır ve kompleks yapar. Chevrolet arması aslen papyondur. Haç falan değil. Tüm amaç Amerikan orta sınıfındaki bu kompleksi deşmektir. İşe de yarar. Papyonu takan, papyonlu arabayı alır. Amerikalının o dönem asaletten anladığı, asil bulduğu şey papyondur. Aslen kazığı yemiştir. Haberi yoktur. Plymouth alsa da birdir, Ford alsa da... ama yok, o papyonu alacak. Mısır tarlasında karga kovalayarak yetişmiş asil mi olur arkadaş? Ama yok, o ister onu. Hırs böyle bişi işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 29 Eylül 2014; 11:05:13 >

• dacia
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.