defalarca alfalara ciddi manada baktım ancak amblem yüzünden vazgeçtim o kadar güzel araçlara şu iğrenç manalı amblemi koymasalar da değiştirseler eminim ki ülkemizde daha fazla tercih edilen bir marka olur
Kotuyu bilmemde Maserati amblemi cok iyi onu biliyorum :)
hani ucunda çocuk var birde istavroz un yanına dolanmış bir yılan ilk üreten leri de rodos sovalyelerimiymiş soyları haçlılardan geliyormuş neymiş
quote:
Orijinalden alıntı: Taner Göde
quote:
Orijinalden alıntı: duge86
Sizce en kötüsü hangisi? Bence en kötüsü vw ve renault.
Bence en kötü otomobil amblemi PEUGEOT.
konuyu açan arkadaşın amblemini görünce birinin bunu yapacağını hissetmiştim
Bence en kötüsü TATA
quote:
Orijinalden alıntı: Taner Göde
quote:
Orijinalden alıntı: duge86
Sizce en kötüsü hangisi? Bence en kötüsü vw ve renault.
Bence en kötü otomobil amblemi PEUGEOT.
Bence konuyu açan arkadaş VW ambleminden kötü olarak bahsetmese bu mesajı yazmazdınız.
quote:
Orijinalden alıntı: unixslax
hani ucunda çocuk var birde istavroz un yanına dolanmış bir yılan ilk üreten leri de rodos sovalyelerimiymiş soyları haçlılardan geliyormuş neymiş
alfa romeo yu kastediyorsunuz galiba
Ben göremedim ama Toyotayı ne beğenen çıkmış ne çirkin bulan.
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
Orijinalden alıntı: dermeister01
quote:
Orijinalden alıntı: heymen96
quote:
Orijinalden alıntı: TEZ_TEX
alfa. anlamından dolayı.
+1
+1 daha
tartışmasız en berbat amblem alfa romeo dadır.gülietta almayı düşünüyordum. sırf ambleminden dolayı incelemeye bile gitmedim. çok iyi bir müslüman değilim ama sağında solunda kocaman haç olan bir arabayada da binemem yani kusura bakmasınlar...alfanın azıcık aklı varsa amblemini hatta adını değiştirmesi lazım.
Senin mantığında olan insan sayısı fazla olsaydı Chevrolet iflas etmişti.
Chevrolet ve Alfaya kesinlike 5 kuruş vermem Cruze çok begnmeme rağmen haçından dolayı almadım.Benim gibi düşünenlerin de az olmadığını biliyorum zaten kullanıcılarında çoğu amblemi karbonla kapatıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: manda kasa
en kötu aklıma gelen kia,skoda
en guzel mercedes ve porsche..
O ikisinin sırf amblemi güzel değil
quote:
Orijinalden alıntı: husam74
Renault amblemini hiç sevmiyorum..Birgün muhabbeti geçmişti ustayla muhabbet ederken. Söz açıldığında sağ baş parmağıyla işret parmağını birleştirmiş '' bu varmı '' demi yaramaz o zman demiş çok güzel benzetme yapmıştı
fiatın iğrenç logosu renault ve hyundai'ye rakip olamaz görünce insanın midesi bulanıyor
bence fiat+renault.
En kötüler skoda seat fiat En iyiler vw opel bmw ve elbet mercedes
Şıkoda
Renault'un amblemi çok sade ve çok basit duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: drsnrky
konuyu açan arkadaşın amblemini görünce birinin bunu yapacağını hissetmiştim
Bence en kötüsü TATA
quote:
Orijinalden alıntı: Utku
Bence konuyu açan arkadaş VW ambleminden kötü olarak bahsetmese bu mesajı yazmazdınız.
En güzel, En kötü, En bozuk, En kusursuz, bunlar hepsi göreceli şeyler.
Türkiye'de yaygın olmayan Işgın (Rheum rhabarbarum) bitkisi tüketim konusunda Almanya'da rekor üzerine rekor kırıyor. Çok acı ve ekşi bir tadı var, bizde hayvan yemi bile olmaz ama Avrupa'da altın kadar değerli.
Olaya nereden baktığımız önemli.
Amblemler sürekli değişir, yenilenir. Bir ürünü satmak için yenilemek ve yenilenmek gerek. Piyasada solup gitmemenin kuralı budur. Otomobiller kadar amblemleri de değişir, yenilenir. Beğenir veya beğenmeyiz, tamamen KİŞİSEL yorumdur. Bu konuda da kişisel yorumlar çakışabilir, başkasının kötü dediği benim için iyi ve tam tersi de sözkonusu olabilir.
Saygılarımla,
Taner Göde
Alfanın logosu bence görsel olarak gayet güzel. Araba kullanıyorsun amblemde haç işareti var diye müslümanlıkdan vazgeçmiyor insanlar. Adamların malı bu yani araplar araba yapsa kaliteli ve güzel arapça yazilar yazsa avrupalı almayacakmı? alacak... Adamları sembolize ediyor çünkü yapacak birşey yok.. Ama geçelim bunları
alfa romeonun ambleminin anlamı: Kırmızı haç soyluluğu, beyaz zemin halkı ve köylüleri simgeliyor. Taç giymiş engerek yılanı ise soylu Visconti Ailesi’nin armasından alındı...
vw ve skoda çok itici
quote:
Orijinalden alıntı: Anro
quote:
Orijinalden alıntı: of dead
Kötü olarak değil ama biraz basit ve uyumsuz olarak göstermek gerekirse VW gerçekden basit duruyor. En beğendiklerim;Citröen,Buick,Fiat.
vw basit duruyo diosun fıat daha basit aynı isim ambleminde