Şimdi Ara

En kötü otomobil amblemi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
1
Favori
19.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

alfa.
    anlamından dolayı.

+1

+1 de benden. Araç bakarken hic amblemine bakmadim ama bu markanın ambleminin anlamını ögrendikten sonra bir daha da bakacagımı sanmıyorum bu markaya.
  •  En kötü otomobil amblemi
  • Belki en kötü daha önceki cevaplarda görüğüm FIAT amblemidir. Eğer en güzel araba amblemini seşersek tabiki Jaguar ve Mercedes'in üstüne diyecek "bence" yok.
    en karizması bu bence.
  • Herkes Citroen güzel demiş nesi güzel arkadaş gayet basit bir logo. Bence çok da çirkin. Bence en kötüsü Citroen.
  • skoda'nın logosu fabia'da basit dururken, super b 'de göze batmıyor.
  • şimdiye kadar yazan olmamış ben yazayım: bence ford'un logosu kötü, mazda hariç japonların logoları da kötü
  • 1. audi
    2. bmw
    3. mercedes
    4. volkswagen
    5. chevrolet
    6. renault
    7. toyota
    8. peugeot
    9. hyundai
    10. opel

geri kalanların ise benim için pek önemi yok anlamsız logolar bana göre logo dediğin yapılan aracın kalitesini gücünü işçiliğini ve aracı yansıtmalıdır bu markayı şu adam çıkardı ismi olsun veya şehirden dolayı olsun veya dini inanç bunları çok saçma buluyorum logo kişiyi kişileri değil aracı yansıtmalı en azından misal ferrari
  • En kötüsü amblem, Renault amblemi bence...

Edit: En iyisi de BMW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bögüalp -- 30 Nisan 2012; 0:20:37 >
  • citroen logosunun hikayesi hımm çavuştan geliyor. citroen ilk üretime geçtiğinde tamamen devrim niteliğinde teknolojilere sahip, ve aracın devrilmeyeceğini iddia ediyorlar. en son aracı yapan mühendislerden birinin oğlu aracı deviriyor ve can veriyor. çocuk orduda çavuş bu sebepten logosu böyle oluyor. ha bu mit tabiki yok öyle bir şey.
    http://www.famouslogos.us/citroen-logo/

na gerçek hikayesi ingilizce bilmeyenler için özetleyeyim citroen'i üretmeye başlayan kişi polonya gezisi esnasında bir değirmende değişik bir vites tasarımı görüyor bu tasarımda çavuş işaretine benziyor. logo karşılıklı iletişimi anlatıyormuş. biraz hayal kırıklığı tabi gerçek hikaye.

• Burada amblemleri mi, arabaları mı kıyaslıyoruz?

Başlıkta amblem yazıyordu ama onları da anlamlarına göre mi, şanlı tarihlerine göre mi, estetik unsurları üzerine mi kıyaslıyoruz?

En kötüsünü seçemedim LADA SKODA ACURA PEUGEOT ALFA dibe koşuyorlar..
  • bir hondanın H sine bak,bir de hyundainin H sine bak,aradaki bariz estetik farkını görürsün!
  • quote:

Orijinalden alıntı: r!sus

En kötü otomobil amblemi

genelde servis minibüslerinin muhtelif yerlerinde bu amblem olur hangi marka olursa olsun ( mercedes sprinter de bile ), göze hoş geldiği için galiba.

bide mercedes le audi amblemleri de çok kullanılıyor
  • en kötüsü bence de fıat

en iyi rover
  • kimse ati sevmiyor galiba

En kötü otomobil amblemi

Bu arada vauxhall ve holden logolarini sevmiyorum
     En kötü otomobil amblemi

En kötü otomobil amblemi

• Benim en beğendiğim amblem skodaya ait. Özellikle direksiyon üzerinde çok hoşuma gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOSTIL

quote:

Orijinalden alıntı: r!sus

En kötü otomobil amblemi

genelde servis minibüslerinin muhtelif yerlerinde bu amblem olur hangi marka olursa olsun ( mercedes sprinter de bile ), göze hoş geldiği için galiba.

bide mercedes le audi amblemleri de çok kullanılıyor

En kötü otomobil amblemi

Valla hocam arabanın önünde rengarenk logo benim hoşuma gitmiyor. Belki Cadillac isminde etkilenip minibüse koyuyorlardır logoyu :D

• bence ferrari (!)

o ürettiği arabalara saldırgan bi hayvan logosu koyacakken gidip sütçü beygiri logosunu kullanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Orijinalden alıntı: Timsah33

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

quote:

Orijinalden alıntı: heymen96

quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

alfa.
    anlamından dolayı.

+1

+1 daha

tartışmasız en berbat amblem alfa romeo dadır.gülietta almayı düşünüyordum. sırf ambleminden dolayı incelemeye bile gitmedim. çok iyi bir müslüman değilim ama sağında solunda kocaman haç olan bir arabayada da binemem yani kusura bakmasınlar...alfanın azıcık aklı varsa amblemini hatta adını değiştirmesi lazım.

Senin mantığında olan insan sayısı fazla olsaydı Chevrolet iflas etmişti.

Chevrolet ve Alfaya kesinlike 5 kuruş vermem Cruze çok begnmeme rağmen haçından dolayı almadım.Benim gibi düşünenlerin de az olmadığını biliyorum zaten kullanıcılarında çoğu amblemi karbonla kapatıyorlar

Alfa hadi hac diyelim ama Chevrolet in amblemi hac degil papyon .). Bu amblemi de koyan Louis Chevrolet dir ve herkes papyon oldugunu bilir

Siz illa hac diye yorumluyosaniz ağır düşünce ve fikirlerinizin esiri oluyosunuz demektir

Doğrusunu bilip alıp da soranlara hac degil
    Papyon demek varken kendiniz kendinizi hac diye kosulluyosunuz .)

Ama tabiki saygım var herkesin düşüncesine hac diye görüp almayan cok insan var cunku

Kocaman haçın neresi papyona benziyor gözlerim bozuk değil ama bir türlü haçın üzerindeki papyonu göremedim adamlar İsveç bayrağını hiç bir değişiklik yapmadan Chevrolte amblem yapmışlar siyah papyon çok gördüm ama sarısını ilk Cruzede gördüm sarı papyonlu Cruze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timsah33 -- 8 Mayıs 2012; 14:49:53 >

En kötü otomobil amblemi

En kötü otomobil amblemi

En kötü otomobil amblemi

En iyisi

En kötü otomobil amblemi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.