Şimdi Ara

EN KÖTÜ TIP FAKÜLTELERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
14.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hacettepe mezunu birisinin tusu kazanma olasılığı diğer üniversitelere göre çok yüksek.Tusu iyi bir dereceyle kazanıp uzmanlaşan biri acıbadem gibi büyük hastanelerde görev yapıp ciddi para kazanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tetanos. T kullanıcısına yanıt
    peki direkt acıbadem tıpta başlayıp mezun olunca acıbadem bünyesinde doktorluk yapmak?
  • Hukuk geldi sırf ankara istanbul tarzı yerler gelmedi diye gitmedim , bir samsundan çıkan hukukçu ne olabilir ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vikingr kullanıcısına yanıt
    işsiz olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egitimi diyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: tetanos.

cerrahpaşa karsta olsa ilk binle mi kapatacak? bu mantıkta olan biriyle tartışmaya dahi girmem.

Hocam inan bana aşırı düşer,çoğu kişi bolgeye gore tercih ediyor

• Hitit tip gidipte begenen gormedim ekle hocam bende bikerek yazmadim bu yil

• tipin iyisi kotusu olmaz diyenler kendini kandirmasin, bal gibi de hem hekimlik becerilerinde hem de tus basarisinda etkili.

ha bir muhendislikteki kadar değil tabiki ama gerek unide okurken gordugun vakalar, gerek hocalarin sana katacaklari gerek de okulun ders programının kalitesi çok önemli şeyler

• DogusCay kullanıcısına yanıt
    2 gun once hacettepe tipi gezdim, ortamina hayran kaldim.

sonra 6 yil(belki daha da fazla ) kocaeliyi cekmek zorunda oldugum aklima geldi, kendi kendime sövdüm

• o siralama civarinda en mantikli secenekler cbü, trakya ve kocaeli. tek tek gezip arastirirsan sen de bu sonuca ulasirsin

• hocam bilmiyorum nkü tıpı gördünüz mü fakat kampüs komple yenilendi değirmenaltına taşındı kocaman bir alana yapıldı stadı vs ormanlık bir alanı var etrafında pansiyonlar 5dklık yürüme mesafesi denize vs fakat eğitim açısından bişi söyleyemeyeceğim orası kötü olabilir fakat sosyal imkanlar konusunda çok kötü olduğunu düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

Başa muğlayı yazsaydın. Fetöden hoca kalmamış. Hoca açığını kapatmak için yoldan geçene kadro vermişler. Orda okuyan arkadaşım dedi. Ayrıca tıp fakültesini berbat bir yere yapmışlar. Kayaların üstünde bina yükseltmisler

Birileri yine tıp kazanamamış
  • MrYrlmz kullanıcısına yanıt
    her geldigimde tasina topragina sovuyorum. sinifta kalmayalim sakin yoksa burda hayat zor((

• vikingr kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok yanlış düşünüyorsun
  • acıbadem tıpta başlayıp orda devam edebiliyorsan çok iyi ama biz bundan bahsetmiyoruz.Karsta başlayıp acıbademde doktorluk da yapabilir bi insan :D Bundan bahsediyoruz
  • bunlar hayatın gerçekleri hocam evrak gönderme pul yalamaktan başka bir işe yaramaz ankara ya da istanbulda ha bir de belki anadolu ünide falan okumayan hukukçu. 2 bin lira maaşla başlarlar en fazla 9-10 k ya kadar çıkarırlar hayatları boyunca.Ha istisnalar olabilir ama geneli böyledir.Her sene 30k hukuk mezunu çıkıyo 2k kadarı hakim savcı olabiliyor onların da çoğu ankara istanbuldan gerisi boş
  • Listede Adıyaman yok mutlu oldum

• hepsi
  • Iste istisnalar diyorum ya adam hukuku seviyor mesela , dusun ben tip icin calistim hukuk geldi hani hevesim yok ona , kendimi oralarda gelistiremem

• balıkesir tıpı çıkar binası vs. yenilendi kaliteli eğitim veriyor zaten başından beri

eklemen gereken sıtkı koçman tıp ve yıldırım beyazıt tıp olmalı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.