Şimdi Ara

EN KRAL yan etkisi en az olan antidepresan hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
10.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rodimus01

Ahahaha dimi, nervium, ativan, rivotril, neurontin? 😂 Bunlarda leblebi dimi, troll atma yahu 😅
    Neurontinde kullanabilir doktor zaten genellikle 12 yas altina yazar.ozellikle o ilaclar cok hafifdir sjsjjs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba, 5 yillik bir psikiyatri geçmişim var. Ayni zamanda ilac etken maddelerini, review'larini sitelerden/forumlardan okurum, araştırırım. Ayni zamanda kendim de hala antidepresan kullanan birisiyim. Yan etkisi az olan diyebilecegimiz antidepresan cok az. Deneyimlemedim ama, ornek, Brintellix, Aurorix az da olsa Prozac'da derler. Lakin bünyeden bünyeye değişiyor bu durum. Genel olarak bir kere, antidepresanlar SSRI, SNRI cinsel istekte sıkıntı yaratabilir. Uzun sure Sertralin etken maddeli bir ilaç kullandim, maalesef libido yerlerdeydi, lakin SNRI Duloksetin etken maddeli bir ilaca geçtim, yan etkide yaşamadım, libido olayi da toparlandi. Ilaclarda sadece bu tarz yan etki var genelde. Ama ufak tefek yan etkileri 1-2 hafta, maximum 1 ay içinde kaybolmasi beklenir, bulantı, baş ağrısı, titreme vs gibi. Sorununuz tam olarak nedir bilmiyorum, hangi ilac grubu onerirler tahmin edemiyorum o yuzden, lakin kendiniz deneyimlemelisiniz, ihtiyaciniz varsa kullanin. Soylenenlere bakmamani tavsiye ederim. Iradenin sende oldugunu unutma.
    hocam brintellix anksiyeteye iyi gelirmi

• Hocam deneyimlemedim, ne desem yalan olur. Anksiyete grubunda iyi gelen ilac etken maddeleri bellidir genelde SSRI ve SNRI'da. Siz de anksiyeteyle beraber depresif bozukluk var mi? Okb varmi? Bunlarinda net tanisinin koyulmasi lazim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam deneyimlemedim, ne desem yalan olur. Anksiyete grubunda iyi gelen ilac etken maddeleri bellidir genelde SSRI ve SNRI'da. Siz de anksiyeteyle beraber depresif bozukluk var mi? Okb varmi? Bunlarinda net tanisinin koyulmasi lazim.
    hocam bende anskiyete ve biraz okb var anskiyetem yaygın bende antidepresanlar büyük yan etkiler yapıyo

mesela cymbalta dediğin ilacı ben içtiğimde 1 gün boyunda titredim uyuyamadım

citoles aşırı mide bulantısı yaptı kusuyordum

çoğu ilaç bende büyük yan etkiler yapıyor

sadece prozac yan etki yapmadı ondada şöyle bişey oldu kutusunu bitirdim okb hastalığı başlattı bende daha önce okbm yoktu
  • Zaten anksiyete beraberinde bir cok şeyi de getiriyor, seni anliyorum. Prozac oyle zaten, bende de yapti, anksiyeteyi ve okb'yi tavan. Hocam, sen bir gunluk kullanimda yan etkilerin gecmesini bekleyemezsin ki. 2-3 hafta beklemen lazim, kimi insanda geç geçiyor yan etkisi. Bu süreçte semptomlarini azaltmaya yonelik ilaclar kullanabilirsin.

• quote:

Zaten anksiyete beraberinde bir cok şeyi de getiriyor, seni anliyorum. Prozac oyle zaten, bende de yapti, anksiyeteyi ve okb'yi tavan. Hocam, sen bir gunluk kullanimda yan etkilerin gecmesini bekleyemezsin ki. 2-3 hafta beklemen lazim, kimi insanda geç geçiyor yan etkisi. Bu süreçte semptomlarini azaltmaya yonelik ilaclar kullanabilirsin.
    hocam cipram hakkında düşüncelerin neler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C120B679 -- 22 Mart 2020; 22:40:43 >
  • Bayagi bir antidepresan kullandim suan yoluma prozsc ve concerta ile devam ediyorum.

Gercekten insandan insana değişiyor ilacin etkisi. Denemek lazim bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir ve recetesiz satilan antidepresan yok sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM attim.

• :)))))

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F0A424E64

Bu mesaj silindi.
    Kullandım hocam içtiğim zaman iyi geliyo ama tedavi etmiyor

• up

• Filadam kullanıcısına yanıt

O ilaç bazı şeyler yapmak için gerekli cesaret veriyor 2 defa kullandım ilk defa kullandığımda sorun yoktu iyiydi 2.defada beni çok kötü şeylere ittu

• quote:

Orijinalden alıntı: darkolan

O ilaç bazı şeyler yapmak için gerekli cesaret veriyor 2 defa kullandım ilk defa kullandığımda sorun yoktu iyiydi 2.defada beni çok kötü şeylere ittu

la telegramdan arasana olm küsme karı gibi

• Rodimus01 kullanıcısına yanıt

Efexor kullandınız mı?

• Hayir, fakat ayni grup (SNRI) olan Duloksetin kullaniyorum.

• Rodimus01 kullanıcısına yanıt

Hocam OKB ye bağlı sinir öfke huzursuzluk lar için Paxera kullanıyorum bende 2 aydır,çok etki etmez ise doktoruma anafranili söyleyeceğim bende büyük ihtimalle ‼️❓🤔

• Paxera kullanıp yarar gören varmı OKB için ‼️❓🤔

• 200mg lustral kullandım, 15 mg abilify kullandım şuan 10 mg cipralex kullanıyorum.

lustral kullandığım vakit abilify da kullanıyordum. hissettiğim tek şey lustralın ereksiyonu uzatması ve abilify'ın bacaklarımı titremesiydi. cipralex i panik bozukluktan dolayı kullanıyorum.

hiç etki yapmadılar. artısı olmadı (  hariç  ) , zararı da bahsettiklerim oldu. ilaç işlemiyor bana 

edit : cipralex de uzatıyor, söylemeyi unutmuşum 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 16 Ocak 2022; 2:7:15 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.