Şimdi Ara

En kullanışlı PDA/Smartphone tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ay sonunda Suudi arabistandan bi PDA veya Smartphone alıcam. tavsiyelerinizi bekliyorum. bu soruyu söyle düşünün lütfen. "bu cihazı param olsa hiç düşünmeden alırdım. çünkü....... özelliği var" olarak algılayın lütfen. teşekkürler şimdiden.

• Çok zor soru sormuşsun cidden , şu an piyasada birbirinden güzel cihazlar var ve kesin olarak birşey söylemek çok zor görünüyor.
    Senin ihtiyaçların ve hangi özellikleri kullanmak istediğin önemli , kendi ihtiyaçlarına göre ve zevkine göre kendin belirlemen daha doğru olur
  • quote:

Orjinalden al03nt03: iak

Ay sonunda Suudi arabistandan bi PDA veya Smartphone al03cam. tavsiyelerinizi bekliyorum. bu soruyu s0‹2yle d¨¹0”6¨¹n¨¹n l¨¹tfen. "bu cihaz03 param olsa hi0Š4 d¨¹0”6¨¹nmeden al03rd03m. 0Š4¨¹nk¨¹....... 0‹2zelli0Ž6i var" olarak alg03lay03n l¨¹tfen. te0”6ekk¨¹rler 0”6imdiden.

tlf ozelligi on planda olsun ama hersey full olsun diyorsan samsung i8510 innov al, yok ben cep bilgisayari istiyorum diyorsan samsung i900 omnia, ya da htc touch hd al, yok ben mp3 dinleyecegim video izleyecegim kullanimi kolay olsun diyorsan iphone 3g al derim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drorcun -- 29 Ekim 2008; 11:02:46 >
  • Mutlaka ki düşündüğün marka ve model vardır. Benim tavsiyem düşündüğün modelleri kullanım amacını da dikkate alarak (teknik özelliklerini) incele, ve forumumuzda ki sözkonsu modeller hakkındaki konuları tek tek oku... Yurtdışına çıkarken buradaki fiyatları da öğrenmeyi ihmal etme. Şu an mesela yurtdışında iphone3g ile i900 hemen hemen aynı fiyat. Bu arada belirtmeden edemeyeceğim; Avrupa' da kampanyasız olarak alınan bu tür cihazlar (ortalama 500euro) Türkiye' de daha ucuz bazen de aynı fiyata bulunabiliyor.
  • HTC Touch Pro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.