Şimdi Ara

En Memnun oldugunuz Kral (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
22.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PATHOS Sipsi
  • areste azadı sewmezdim mageyi sewiorum
  • pardon ares deil EDANA
  • Hiç birini sevmiyom

server (manes)
  • TABİKİ MANESTE USLUNET
    !!'!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: day2kill

Hakkımdaki Yorumlarınız İcin Teşekkür Ederim...

sayın kralcım bu konuyu 2 dir hortlatıyosun amacını merak ettim walla...
  • walla kral olarak hiç birinden memenun diilim.. hepsi pot fiyatlarını yükseltiyordu hepde teleport,pot paraları,çöpe attığımız eşye paraları.... krala gidiyor bizede bir kutuş wermiyolar....
  • Valla eski Krallarda iş yoktu paraları hiç ediyolardı hep Ama son zmanlarda Krallar iyi çalışıyo
    No:name iyi krallık yaptı gerçekten ama W7k şu an ondan daha iyi gelen gideni aratmadı
    Ama keşke Krallar evtn yapmasaydı paraları hiç etseydi de olympia eski günlereki gibi olsaydı Legal oynayan kalmadı hepsi bırakıyor
    Bi sorum var oly de 70+ sağlam olan bi char söylermisiniz yabancı olcak ama Benim aklıma çok az isim geliyo
    Oly böylemiydi Server dediğin her telden adam barındırcak
  • hiç etmek değil iç etmek

walla kralların ne zararını gördüm nede yararını

F9DeviL in savaşlarda davranışlarını ve eventlerini seviyorum sadece...
  • hiçbiri
  • W7K2D human kral olduğunda ilk günlerde exp event show yaptı şimdi çıt yok ve pm si her zaman failed connect private cheat
  • Beramusta bayağı eski bir kraldı ; NeoTRS.Gördüğüm en iyi kraldı.Hatta daha sonra Gm'de oldu.
  • En iyisi DANTE_'ydi..
    5 saat boyunca aralıksız exp. event yapmıştı..
    server sölememe gerek yok sanrm..
  • bana tek yardım eden muslumgursex oldu ares orc kralı
  • ::alleyesonme:://beramus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 4 Şubat 2007; 21:38:28 >
  • Otantikdir cok saygın adam nasıl desem sülalesine düşkün kardeşimizdir.yani oyun bakımından
  • x' de cem1976
  • arkadaşlar onu bunu bırakın ben cheyperde E_D_İ we mottatani yi unutamadım... saykoyuda es geçmemek lazım para wermiodu ama partysine alıodu bizi....şimdi kral zazaya gelincede adama bişi yazıon lagın sebebini sorcaktım s.a yazdım s.a yazdı bende lagın sebebi ne dedim o da bana ben ne biliim pach gelcekmiş ondan galiba ne biliim git gm ye sor a.q dedi ben böle krala ne yazam ki...siz söyleyin....bide dikkat etsin mümkünse o buraktr ye çok havalandılar isterse kral olsn isterse en salamı olsn herkesin çarı herkesin itemi kendinde değerlidir herkesin çarı kendine göre kraldırr......( I LOve KİNgS Mottatani and E_D_İ''her ne kadar edi orc olsada ben ediyi we mottayı tek geçerim'')
  • quote:

Orjinalden alıntı: goggo_tr

AL_LAN Glarfist

O tam bir .... di Hiç pm açık olmaxzdı pm açık olsa bile bi kere cvp verdıgnı gormedım.. Hiç bi kraldan MEMNUN OLMADIM
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.