şuan edana da orc kral olan cicick dewamlı exp event ama ben pk da oldğumdan yararlanamıyorum bgn 7 de olan genel şavaşda human olan 4sulatns a da ii bir ders verdi ve verdik onun komutları ile
bir kralın yapabileceği en büyük "krallık" exp eventler düzenlemesi bence.. maneste son 2 aydır exp event olmadı (yada ben kaçırdım?) sosyal hayatı ile ilgilenmesinin vakti geldi o arkadasın
olympiada karus THOOOOOOOR
beramus orc T0SUN kendisi çok ii 1 insan fazla para daıtmıo event fazla yapmıo ama yaptımı %50 yapıo çok ii herkese para wermeye çalışıo çok hızlı dün 2 kere emc yi bastık 2sindede kero ile laiba asga demeden el morad monumenti kırdılar sayelerinde townu bastık
quote:
Orjinalden alıntı: PawnageFactoR
ben hiç birinden memnun dilim
kim memun ki
olimpiada W7 lvl 80 cok ex event yapıo %50 bile yaptı 1 saat boyunca
Manes Otantik adam paso ex event yapıor hemen her gece saolsun bizi kırmıor onun sayesinde sabaha kadar ex kasıoz %10-%20-%30-%50 parası yettiği kadarıyla yapıor Saolsun burada tekrar teşşekür ederim
And I'm Unr3 Mage in Manes :)
bence bütün krallar cimri hepsi kral olana kadar ii sonra pm kapalı mesela beramus karus kralı T0SUN
quote:
Orjinalden alıntı: iskeletbons
Pathos - Di3ForM3
+1
walla cem1976 iyiydi xigenonda ama pmini hic acmazdı memberlarla ilişkisi sadece kendi clanından biriysen olurdu bide xp eventlarda olurdu.. Su anda humana gectigim içn karusun yeni kralını bilmiorm ama human unsound oldu daha bi yararını gormedim bi ara exp event yaptı ama azdı die hatırlıorm...
edena stsweet di eskiden simdi en memnun oldugum mage
al birini vur öbürüne
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim_88
Aynen en iyi kral oydu
quote:
Orijinalden alıntı: Shiftless
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim_88
Aynen en iyi kral oydu
Horter , kaç senelik konu yav.
MeGaTRoN
quote:
Orijinalden alıntı: CBA
cicick çok iyi bir kralvede baya bi güçlü aşağıya bakıyorum hep o adam indiriyoEdena