Şimdi Ara

En mükemmel 4x4 hangisi? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
4
Favori
92.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aLLyC

quote:

Orijinalden alıntı: İDEALİST_60

Arazide Gitmeyen Jipleri Ne Yapalım Arkadaş. Araziyle Alakası Olmayan İnsanların Şehir İçinde Gezip Hava Atmaları İçin Jip Almaları En Gıcık Olduğum Olaylardan Biridir.

Arazi Deniliyorsa ;

-Land Rover Defender
    -Mitsubishi Pajero
    -Jeep Wrangler.

Gibi 4X4 Ler Mevcuttur.

Ama Ben Profesyonel İş Yaparım. Benim Altımdaki Araç Düz Duvara da Tırmanacak , Suyada Girecek Diyorsan ;

-Otokar Cobra
    -Mercedes UNIMOG var.

Ama En Kralı Olarak BTR-80 Var ki Şehirde de Sürülür , Denizde de Sürülür , Dağda da Sürülür.

Konuyu Gorunce nostalji yaptım. BTR-80 için konuda 4x4 yazıyor 8x8 zırhlı personel tasıyıcı değil hocam.

BTR 16 Tonluk çelik yığını bozuk yollarda dahi 140 km hıza çıkabilen çorçor edaları ile Unimogları asfalta gömen 8x4 ve 8x8 olarak kullanılabilen rus icadı arazi performansı iyidir fekat yumuşak zemine saplanmamak içün şans da sizinle beraber olmalı

Cobra 6 tonluk otokar şaheseri termal kamerasını joistik ile oyun havasında kullanabilmek O.çocuklarına hedef alabilmek hafif arazi koşullarında tepinmek ve personel tipi mayınların üzerinde sek sek oynamak da onun işidir.90 Km hıza çıkabilür fekat dağda bayırda gezmek gibi bir özelliği yoktur dağda gezmek içinde üretilmemiştir zaten her ikisininde amfibik özellikleri vardır ancak gerekli oynamalar yapılmış bir jimny tahminimce arazide bunlardan daha iyidir

• defender en iyisi galiba sonra niva şehir için arazi aracı zaten gereksiz 70kg yi taşımak için 3tonluk araç kullanmak mantıksız
  • quote:

quote:

Arazide Gitmeyen Jipleri Ne Yapalım Arkadaş. Araziyle Alakası Olmayan İnsanların Şehir İçinde Gezip Hava Atmaları İçin Jip Almaları En Gıcık Olduğum Olaylardan Biridir.

Arazi Deniliyorsa ;

-Land Rover Defender
    -Mitsubishi Pajero
    -Jeep Wrangler.

Gibi 4X4 Ler Mevcuttur.

Ama Ben Profesyonel İş Yaparım. Benim Altımdaki Araç Düz Duvara da Tırmanacak , Suyada Girecek Diyorsan ;

-Otokar Cobra
    -Mercedes UNIMOG var.

Ama En Kralı Olarak BTR-80 Var ki Şehirde de Sürülür , Denizde de Sürülür , Dağda da Sürülür.

Konuyu Gorunce nostalji yaptım. BTR-80 için konuda 4x4 yazıyor 8x8 zırhlı personel tasıyıcı değil hocam.

Haklısınız Hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: EL_MARIACHI

quote:

quote:

Arazi Deniliyorsa ;

-Land Rover Defender
    -Mitsubishi Pajero
    -Jeep Wrangler.

Gibi 4X4 Ler Mevcuttur.

-Otokar Cobra
    -Mercedes UNIMOG var.

BTR 16 Tonluk çelik yığını bozuk yollarda dahi 140 km hıza çıkabilen çorçor edaları ile Unimogları asfalta gömen 8x4 ve 8x8 olarak kullanılabilen rus icadı arazi performansı iyidir fekat yumuşak zemine saplanmamak içün şans da sizinle beraber olmalı

Cobra 6 tonluk otokar şaheseri termal kamerasını joistik ile oyun havasında kullanabilmek O.çocuklarına hedef alabilmek hafif arazi koşullarında tepinmek ve personel tipi mayınların üzerinde sek sek oynamak da onun işidir.90 Km hıza çıkabilür fekat dağda bayırda gezmek gibi bir özelliği yoktur dağda gezmek içinde üretilmemiştir zaten her ikisininde amfibik özellikleri vardır ancak gerekli oynamalar yapılmış bir jimny tahminimce arazide bunlardan daha iyidir

Sende Haklısın Hocam.

• Yıl 2012 olmuş hala 4x4 diyorsunuz ya

Şöyle 8x8 btr verelim

En mükemmel 4x4 hangisi?

sivil bir şeyler istiyorsanız tatra falan var işte

• FERRARİ FF

En mükemmel 4x4 hangisi?

En mükemmel 4x4 hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAltuns -- 21 Kasım 2011; 21:23:15 >
  • unimog akar
  • tabikide dünyanın her yerinde gidebilen jipi toyota land cruzer yada hilux .....dayanıklılık testlerine bakın hayretler içinde kaldım
  • Dağ tepeyi bilmemde şehir içinde porshe cayenne yi tek geçerim.
  •  En mükemmel 4x4 hangisi?

• arkadaşlar ben 2. araç olarak doğa gezilerimde kullanmak amacıyla 4x4 olan 4 kapılı bir araç bakıyorum ağır offroad yapmayacağım ama çamurlu su birikintilerinden geçme durumum olacaktır. bütçem 25-30 bin tl aklıma ilk gelen suzuki vitara oldu ancak sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. sizce alternatif olarak ne düsünebilirim? teşekkürler.
  • 4x4 un atasidir kendileri

En mükemmel 4x4 hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha 12 yıl yazıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

4x4 un atasidir kendileri

En mükemmel 4x4 hangisi?

hangi model bu defender mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkan1905

quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

4x4 un atasidir kendileri

En mükemmel 4x4 hangisi?

hangi model bu defender mi ?

Evet defender 110 tdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ulasklu

ya beyler... bırakın allah aşkına siz jipten anlamıyorsunuz...

bi halta yaramaz hummer filan...

jip dediğin araç dağda bayırda kullanılır!

şehir jipi olmaz!!

aman boyası çizilecek, aman kaporta göçecek böyle kullanacağın araçtan jip mip olmaz!

jip dediğin aracı devireceksin... süreteceksin... dezelteceksin... vinci ile kayalara sürte çarpa icabında 80-90 derece eğimden yukarı çekeceksin!

jip budur abi... acımıycan jipe... eski bir land rover alıp çepecevre kalın boruyla kafesliycen!

c5 i yaptırıcan yada! motoru yeniledin bikaç boru attırdın mı tamam!

gelsin hummermış kapışalım... adam benim girdiğim yere giremez ki! :)

90 derece eğimmi.

Seni yetiştiren matematik hocama küfür etmek lazım.

İlkokul mezunusun herelde.

90 derece budur

En mükemmel 4x4 hangisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Se®k@n

Fiat panda dermişim Hakkaten bu panda 4X4'u ne amacla uretmişler hala anlamıs degilim.
    Bu arada Otokar yapımı olan Cobra dehşet bişeymiş hakkaten.

Panda vs Land Rover Defender Fiat arazide suv diye geçinen arabalardan daha iyi diye boşuna demiyorum

Birde 4x4 dünyasının yüz karalarını koyalım

Lastiyi dolunca 5 cm'lik çamurda gidemeyen arazi aracı

• quote:

Orijinalden alıntı: Banlanan ZED

quote:

şehir jipi olmaz!!

aman boyası çizilecek, aman kaporta göçecek böyle kullanacağın araçtan jip mip olmaz!

jip dediğin aracı devireceksin... süreteceksin... dezelteceksin... vinci ile kayalara sürte çarpa icabında 80-90 derece eğimden yukarı çekeceksin!

jip budur abi... acımıycan jipe... eski bir land rover alıp çepecevre kalın boruyla kafesliycen!

90 derece eğimmi.

90 derece budur

En mükemmel 4x4 hangisi?

Jipi Tiguan'dan Amarok'tan ibaret bilen ilk okullu yorumu. Yarıyıl tatili bir an önce bitsede rahat etsek.

Izliyoruz Humvee, Jeep Wrangler, Amarok ve Ranger.

90° Dik duvara tırmanıyor. Tam tırmanmadı dersen Jeep verelim;

Bonus; Dikkatini çekerim yağmur çiseleyip kayaları da ıslatıyor.

Vee gelelim kaldırıma çıkmayı Off Road olarak gören pick-up'larımıza İlk 10 saniyeyi izlemeniz yeterli

4x2 Doblo ile genelde girdiğim yolların özeti. Sonuna kadar izleyin. Fullback gibi arazide zıplarken rotili kırdım ama değiyor

Son olarak bunu koymayacaktım ama 90° fotoğrafının hatrına koyacağım

En mükemmel 4x4 hangisi?

Jeep ile tanıştın sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: doblocu_

quote:

Orijinalden alıntı: Banlanan ZED

quote:

şehir jipi olmaz!!

90 derece eğimmi.

90 derece budur

En mükemmel 4x4 hangisi?

Jipi Tiguan'dan Amarok'tan ibaret bilen ilk okullu yorumu. Yarıyıl tatili bir an önce bitsede rahat etsek.

Izliyoruz Humvee, Jeep Wrangler, Amarok ve Ranger.

90° Dik duvara tırmanıyor. Tam tırmanmadı dersen Jeep verelim;

Bonus; Dikkatini çekerim yağmur çiseleyip kayaları da ıslatıyor.

Vee gelelim kaldırıma çıkmayı Off Road olarak gören pick-up'larımıza İlk 10 saniyeyi izlemeniz yeterli

4x2 Doblo ile genelde girdiğim yolların özeti. Sonuna kadar izleyin. Fullback gibi arazide zıplarken rotili kırdım ama değiyor

Son olarak bunu koymayacaktım ama 90° fotoğrafının hatrına koyacağım

En mükemmel 4x4 hangisi?

Jeep ile tanıştın sanırım

1.si kelime oyuni yapıyosun ilk videodakinin çıkmak olmadığını sende biliyorsun ki zaten kabul etmissin saymassan bu var diye

2. Videoya gelirsek orası 90 derece değil ki zaten zemin v şeklinde buda ekstra yol tutusu demektir 90 derecede özel yapım hiç bi araç çıkamaz fizik kurallarına aykırı 90 derecede lastiklerle zemine olan temasın sadece dokunmak sürtünme diye birşey yok denecek kadar az olur ama videodaki aracın çok başarılı olduğunu kabul ediyorum hatta fazla başarılı

Şöyle özetliyim ilk videodaki gibi eğimi yani duz duvarı 2. Videodaki gibi en az bir araba boyu ilerleyen bir video atman lazım ortaya karışıp yapıp kapak fotoğrafı atmıssın

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.