Şimdi Ara

En mükemmel 4x4 hangisi? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
4
Favori
92.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serkes

çünkü o yarışları LAND-ROVER'LARLA yapılıyorda ondan
    ayrıca ben süs olsun diye 4x4 gezdirmeye değmez derim.
    ama bu benim fikrim kişmseyi bağlamaz.
    4x4 olacaksa bunları yapacanki bir işe yarasın.
    ben çok yaptım tavsiye ederim.

En mükemmel 4x4 hangisi?

En mükemmel 4x4 hangisi?

En mükemmel 4x4 hangisi?

En mükemmel 4x4 hangisi?

bunları yapmıyacaksam porsche cayenne şimdilik iyi

quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

YOL - ARAZİ FARKETMEZ...DİSCOVERY

DİĞERLERİ HİKAYE DİYEN ARKADAŞLAR ACABA CAMEL TROPHY'NİN SENELERDİR NEDEN LAND-ROVER'LARLA YAPILDIĞINI HİÇ DÜŞÜNDÜLERMİ?

bunlar nrd nsl yapılıyor bilgi berirseniz belki yapma sansımız olur.

TOUAREG V10 TDI
    ML 63 AMG

• gezenbilir.com
    her zaman, her yerdeyiz
  • en iyi yanıtları mogzilla ceyar pardon rqjnr 'ın dediği gibi gezenbilir.com da bulabilirsiniz
  • BOWLER-WILDCAT son nokta.
    merak edenler youtube ta baksın.....
  • Şöyle bir Land olabilir ;

En mükemmel 4x4 hangisi?
  • bence unımog ve diğerleri olarak ayırabiliriz 4x4 araçları.ama unımog'ta konfor aramayacaksın.performans olarak kimse yanına yaklaşamaz.

hummer 1,land cruıser ve pajero,land rover defender zaten kendilerini kanıtlamış arazi canavarları.ucuz ama arazide çok iş yapsın dersende lada niva

veya eski suzuki samuray.

gezenbilir com.da geniş bilgi var bence bir göz atın çok yararlı bilgiler var.bilmediğiniz araçların özelliklerini okuduktan sonra bu araçlara olan

hayranlığınız artacak.
  • Toyota Land Cruiser Prado...
  • bence asfaltta ve arazide kullanılabilecek en iyi 4x4 Land Rover ve Jeep"tir.
  • 12 kez paris dakar rallisini kazanan mitsubishi pajero kanımca en iyi 3 4x4 içindedir.

unimog ve hummeri biraz askeri kaldıkları için ayrı tutmak lazım.

diğer ikisi ise benim değerlendirmeme göre tabi; land cruiser ve discovery\defender dir.

hayırlı günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

12 kez paris dakar rallisini kazanan mitsubishi pajero kanımca en iyi 3 4x4 içindedir.

unimog ve hummeri biraz askeri kaldıkları için ayrı tutmak lazım.

diğer ikisi ise benim değerlendirmeme göre tabi; land cruiser ve discovery\defender dir.

hayırlı günler.

sende benim kafadansın, ama bazıları halen en pahalısını en şaşalısını en iyisi olarak görüyor hem suv.sınıfındaki araçları,şişirilmiş hb.araçlarını arazi

canavarlarına karşı galip getiriyorlar.
  • Otokarin Cobrasindaki motor ve egzos sesini hic birine degismem fiyati zannedersem 550.000 lira civarinda...Fakat askeri amacli o yüzden siralamaya unimog land rover diye devam etmek istiyorum...
  • vilisi tek gecerim unutmadan ekliyim :)
  • willys bir efsanedir cip kelimesinin doğuşuna sebeb olan yegane araçtır
  • Yazmıştım yine yazıyorum:

Küçük boy: Tartışmasız Niva
    Orta boy: Suzuki ve CJ-TJ
    Büyük boy:LC, Pajero ve Freebie(freelander) hariç LR araçları
    Battal boy :Kamaz,Tatra,Ural,Unimog
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert107

Fakat askeri amacli o yüzden siralamaya unimog land rover diye devam etmek istiyorum...

Unimogların içine birkaç kez bindim,çok farklı içi zaten uçak kokpiti gibi.Ayrıca son derece güçlü ve insan içinde kendini güvende hissediyor arazide....
  • 1.Land Cruiser
    2.Pajero

range ler,x5 ler vs. arazide bu ikisi gibi olamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autolover -- 2 Nisan 2008; 23:58:55 >
  • Ha adları bilinmeyen istisnalar var mı var;
    -Tanıdıktan başlayayım, bizim Acmat 81'de Dakar şampiyonu olmuş.Ve gerçekten dehşet bir makine, Fransız'ları her ne kadar sevmesemde böyle bir aracı yarattıkları için takdir etmemek elde değil.Sürekli 4WD, orta kilit ile gerçekten inanılmaz işler başarıyor.Merak ediyorum bir de Unimog gibi ön-arka kilit olsaydı kim bilir neler yapardı...
    -Çoğunluk bilmez ama, Kızıl ordu için üretilmiş bir araç var Niva'ya arkadaş; GAZ.Bu araç kabaca CJ dengi olsa da, yağlı amortisör sistemi ve inanılmaz dayanıklı mekanik aksamı ile boyundan büyük işleri başarıyor.
    -Hadi canım diyecekler vardır illa ki;fakat RR Sport'un 4x4 sistemi en az RR kadar başarılı hatta bazı noktalarda boynuz kulağı geçebiliyor.
    Mesela RRS G4 veya Wild Cat'ten sonra RRS altyapısı kullanılarak üretilen Bowler Nemesis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RqJnr -- 3 Nisan 2008; 0:10:51 >
  • Arazi için tabii ki Lada Niva. Bu işi takip edenler iyi bilir.

Yol için opsiyon çok. Ben şahsen Land Rover Discovery ve Rav 4'ü beğeniyorum. Santa Fe de çok tutuluyor özellikle Amerika'da.
  • kunduz siyahı dodge nitro + + +
  • konu hortlamış sanki :P

dakar rallilerinie ambargo koyan araca bakmanızı tavsiye ederim ;)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.