benim bi suru badgeyi filan eksik verdiler ayrıca ne gem ne socket ne ench bisi vermediler. ak larım.
ben çok şanslıyım herhalde 60 badge fazladan geldi bana aynı mailden 2 tane göndermişler
quote:
Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo
Benim acc hala kapalı ve açılmadı.
orhan abi neden bile bile verdin ki şifreni falan.. hadi bana verdin anlarım forumda uzun süredir üyeyim :P ama elin adamına verince adam soyup soğana çevirmiş.. ben kuzenimin arkadaşlarına bile vermiyorum şifremi
Kendi kendimizi soysak gibi bir düşünce geldi aklıma yani ben arkadaşıma diyip tüm paraları kendisine çekmesini söyliyicem o benim charı soyup soğana çevirecek sonra da ben soyuldum deyip tüm paramı geri alacam çok sağlam bir durum olur sanırsam şu günlerdede bunu denemeye değer eğer ikinci bir accaunt varsa :)
Log ları inceliyorlar mutlaka. Son giriş nerden hangi IP den hangi ülkeden çıkıyor loglarda dolayısıyla böyle birşey yaparsanız Blizz üstüne banlar sizi scam dan. Adamlar ince eleyip sık dokuyorlar boşuna 3 5 hafta bekletmiyorlar.
Ha yabancı ülkedeki arkadaşınızla bu işi yapabilirsiniz tabiki. Fakat yakalanan IP ban yediği için arkadaşınıda riske etmek istemezsin
kendi hesabını ufak bi ihtimal kurtarırsın belki ama arkadaşınınki kesin ban yer hacker lar o gold ları aklamak için kaç tane lvl 1 chardan geçirip öyle satıyorlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme