ya zaten şuan o kadar çok hacklenme olayı oluyo ki günlük en az 200-300 kişi hackleniyor. Eskiden vermezdi ama şuan vermek zorunda
quote:
Orijinalden alıntı: Warwicky
ya zaten şuan o kadar çok hacklenme olayı oluyo ki günlük en az 200-300 kişi hackleniyor. Eskiden vermezdi ama şuan vermek zorunda
Alıntıları Göster
gecmis olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Warwicky
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: serserie
Vermek zorunda AOC kacma olayından tırsıyolar 1 gunluk calısmada bıle verıyolar yapmak zorundalar
quote:
Orijinalden alıntı: melart
quote:
Orjinalden alıntı: serserie
Vermek zorunda AOC kacma olayından tırsıyolar 1 gunluk calısmada bıle verıyolar yapmak zorundalar
Alıntıları Göster
Ticket response süreleri de kısaldı gibi
quote:
Orijinalden alıntı: diablo2
Ticket response süreleri de kısaldı gibi
Alıntıları Göster
Benim acc hala kapalı ve açılmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo
Alıntıları Göster
parayıda cekiolar ama kapalı oldugu halde... işe bak mangal yak , üstüne rakı iç , iç çek...
bu arada orhan kaptan haftaya falan bulusalımda su acc parasını yatıram sana
quote:
Orijinalden alıntı: AnieN
parayıda cekiolar ama kapalı oldugu halde... işe bak mangal yak , üstüne rakı iç , iç çek...
bu arada orhan kaptan haftaya falan bulusalımda su acc parasını yatıram sana
Alıntıları Göster
valla ne güzeL.. geçmiş olsun..
bide benim şu dişim hallolsa acaip sevinicem.. cerrahi çekim yapabilen doktor tanıyan varmı istanbul fatih civarlarında var avrupa yakasında :S
ağrıdan gebermek üzereyim
quote:
Orijinalden alıntı: Wolvérine
bide benim şu dişim hallolsa acaip sevinicem.. cerrahi çekim yapabilen doktor tanıyan varmı istanbul fatih civarlarında var avrupa yakasında :S
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Wolvérine
guardlara soruversene onlar biliyordur sağ tıkla :p
quote:
Orijinalden alıntı: mczaga
quote:
Orjinalden alıntı: Wolvérine
guardlara soruversene onlar biliyordur sağ tıkla :p
Alıntıları Göster
iyimis
quote:
Orijinalden alıntı: onur45
iyimis
Alıntıları Göster
benim bi suru badgeyi filan eksik verdiler ayrıca ne gem ne socket ne ench bisi vermediler. ak larım.
quote:
Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo
Blizz'e sordum senin char gitmiş, valla. Ama tanıdık var Blizz'de. Sen bana id'yi ve şifreyi ver ben hallederim
quote:
Orijinalden alıntı: andzone
quote:
Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo
Blizz'e sordum senin char gitmiş, valla. Ama tanıdık var Blizz'de. Sen bana id'yi ve şifreyi ver ben hallederim
Alıntıları Göster
Benm acc 18nisandan beri kapalı hala webform yada maillerime cevap yok ben yeni cdkey aldım wow+tbc açtım mage kasıyorum bunu 70licem galiba wlock gelene kadar?
quote:
Orijinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN
Benm acc 18nisandan beri kapalı hala webform yada maillerime cevap yok ben yeni cdkey aldım wow+tbc açtım mage kasıyorum bunu 70licem galiba wlock gelene kadar?