Şimdi Ara

EN NEFRET ETTİĞİM İKİ BURÇ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Saçma sapan konuşanları kaale almıyorum. Bilim diye bişey var tutturmuş burç murç bilmem ne. Nefret ediyormuş beyefendi, seni takan mı olur ya ?
  • sen takmıyorsun diye burçlar yok zannetme.bir gün karşılarsın inşallah.
  • 1 kisi uzerinden butun aslanlari kotulemenizi dogru bulmuyorum. Astrolojiye ilginiz varsa acar bakarsiniz, insanlarin tek burcu olmuyor, en basitinden yukselen burcu da var mesela. Eger oyle olsaydi dunyada 12 tip insan olurdu. Her gezegenin, uydunun, yildizin sizin uzerinizde etkisi var, dogum saatine yerine ve tarihine gore hesaplamalar yapiliyor. Bunu sonucunda burc evleriniz ve oraya denk gelen gok cisimlerine gore ozellikleriniz ve yasamaniz muhtemel olaylar tahmin ediliyor. Bir kisinin butun evleri aslanda olsa bile o gunki gok olaylari yuzunden bu kisi farkli davranabilir. Ki Astroloji kesinligi tam olmayan bir ugras alani, bu yuzden iyi astrologlarin hic birisi "Bugun oglaklar hasta olacak" demez diyemez kesinligi yok cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanta_resmi

1 kisi uzerinden butun aslanlari kotulemenizi dogru bulmuyorum. Astrolojiye ilginiz varsa acar bakarsiniz, insanlarin tek burcu olmuyor, en basitinden yukselen burcu da var mesela. Eger oyle olsaydi dunyada 12 tip insan olurdu. Her gezegenin, uydunun, yildizin sizin uzerinizde etkisi var, dogum saatine yerine ve tarihine gore hesaplamalar yapiliyor. Bunu sonucunda burc evleriniz ve oraya denk gelen gok cisimlerine gore ozellikleriniz ve yasamaniz muhtemel olaylar tahmin ediliyor. Bir kisinin butun evleri aslanda olsa bile o gunki gok olaylari yuzunden bu kisi farkli davranabilir. Ki Astroloji kesinligi tam olmayan bir ugras alani, bu yuzden iyi astrologlarin hic birisi "Bugun oglaklar hasta olacak" demez diyemez kesinligi yok cunku.

hocam teşekkür ederim katkılarınızdan dolayı.ben bu işin profesyoneli değilim.ben hayatımda bir kere karşılaştım burçlara da bu çocuk yüzünden inandım.işin uzmanları daha iyi bilir.

• Anladığım kadarıyla "ne kadar gerizekalıyım" testinde derece yaptınız, sizi kutlar başarılarınızın devamını dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: transformers4

sen takmıyorsun diye burçlar yok zannetme.bir gün karşılarsın inşallah.

Burçlar zaten yok? 21. Yuzyilda hala inaniyor musunuz sunlara ya 2017 be 2017 M.ö. 1000de degiliz anlayin artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Saçma sapan konuşanları kaale almıyorum. Bilim diye bişey var tutturmuş burç murç bilmem ne. Nefret ediyormuş beyefendi, seni takan mı olur ya ?

Hocam burçlar bilimle %100 zıttır. Hicbir bilim adaminin burclarla ilgilendigini goremezsiniz zaten o zaman adi bilim adami olmazdi

• quote:

Orijinalden alıntı: cemscem

Anladığım kadarıyla "ne kadar gerizekalıyım" testinde derece yaptınız, sizi kutlar başarılarınızın devamını dilerim.

bir insanın derece yapabilmesi için ileri zekalı olması gerekir.demek ki sen beni geri zekalı zannedecek kadar geri zekalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

quote:

Saçma sapan konuşanları kaale almıyorum. Bilim diye bişey var tutturmuş burç murç bilmem ne. Nefret ediyormuş beyefendi, seni takan mı olur ya ?

Hocam burçlar bilimle %100 zıttır. Hicbir bilim adaminin burclarla ilgilendigini goremezsiniz zaten o zaman adi bilim adami olmazdi

astroloji diye bir şey var.bilime zıt veya değil.sana göre zıt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: transformers4

quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

quote:

astroloji diye bir şey var.bilime zıt veya değil.sana göre zıt.

Sorun şu ki astroloji bilim degildir. Zatrn burclardan kastim astrolojinin bilimle %100 zit olmasidir.

• Tamam arkadaşlar haklısınız.Lütfen artık şu konuya cevap yazmayın.birilerinin kalbini kırmak hiç istemiyorum.
    Bakın kalbini kırdığım olduysa özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galatasaraylı1989 -- 9 Mayıs 2017; 23:26:18 >
  • 6,20,18,22,15

Hepsini okumaniza gerek yok şifre bu sayı dizisinde burdan yuruyun

• 2.turbo vakası

• Burçların varlığını savunanlara bu konuyu şlakk diye göstereceksin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.