Şimdi Ara

EN NEFRET ETTİĞİM İKİ BURÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakın kalbini kırdığım olduysa özür dilerim.
    Tamam arkadaşlar haklısınız.Lütfen artık şu konuya cevap yazmayın.birilerinin kalbini kırmak hiç istemiyorum.
    ARKADAŞLAR ben bu koç burcu bilgi işlem müdürü ile ASLAN BURCU o çocuğu öldürecektim askere gitmeden önce.Anne babama acıdım.Ben cezaevine girmem onları üzer.Bu şe..sizler bitmez.Size tavsiyem KOÇ BURCU ADLAN burcu çocuk yapmayın.ben vazgeçip askere gittim.

Arkadaşlar vakit geçsin diye yazdım.OKUMASINIZDA olur.Yalnız bu koç burcu olan müdür, insanları birbirine düşman ediyor.köle yapmak istiyor.Aslan burcu olan çocuk FİRAVUN gibi bir şey.kendine secde ettirmek istiyor.en hakiki ateist yanında dindar kalır.Siz kötülükte o çocuğun yanında EVLİYA kalırsınız.Ben böyle insanları tanıdım hayatımda

Merhaba.Bu forumda ki çoğu üye çok genç.çoğu 16,20,18,22,15 yaşlarında lise öğrencilerinden oluşuyor.Konu Dışından bahsediyorum.bu konu hakkında sizleri tanımasamda yazmak istedim.
    ekşi sözlüğe üye oldum.Orada forum gibi konu aç butonu yok.Bende her ne kadar burada açacağım konu ciddiye alınmasada buraya yazmak,hem evde vakit geçirmek hemde sizin görüşlerinizi almak maksat boş vakit öldürmek için bu konuyu açtım.ben askere gitmeden 2 sene önce bir iş yerine girdim.kızlı erkekli karışık.çalıştığımız departman şöyle 25 metrekare var yada daha fazla.orda kızların yüzünden burçlara inanmaya başladım.burçlar bende hastalık haline geldi.işte kız soruyor senin burcun ne öbürü soruyor onun burcu ne.bende burç diye bir şeyin olduğunu keşfettim.VAKTİ OLAN OKUSUN özet geçemiyorum.Bende hastalık haline geldi bu burçlar.Okudum abi.Gazeteden okudum internetten okudum.Burç manyağı oldum.Sonra şuna inandım insanlar gerçekten burçlarındaki özellikleri hem taşıyor hemde taşımıyor.Bir insanın burcunu nerden buluyoruz işte doğum tarhinden doğum saatinden.sonra bu iş yerinde bir müdür var KOÇ BURCU adam sürekli suçsuz yere beni suçluyor.kavga çıkarmaya çalışıyor benden şüpheleniyor.Bu adam askerden geldikten sonra beni bir daha işe almadı.İş yerinde en çok çalışan tip benim.Var gücümle çalışırım.Bu adam hep beni işten kovmaya çalıştı.Küçümsedi azarladı.Ve çevremde dikkat ediyorum KOÇ burcu kadar afedersiniz ş...siz bir burç görmedim.Heps birbirine benziyor.Bir kere adam özenti.Bir ikincisi aklına ne geliyorsa yapıyor.Ne söylenecekse aklına ne gelirse yapıyor.İkinci eleman Aslan burcu.Abi SİZE YEMİN EDİYORUM BEN HAYATIMDA BU KADAR BENCİL YEMİN EDİYORUM BENCİL insanı aşağılayan hakaret eden emir veren insanın kalbini kıran saygısız sürekli hava atan sürekli gösteriş yapan sürekli insanları kıskandıran yolda yürüken önüne geçip yürüyen bencil abi size yemin ediyorum kuranı kerime el basarım ben hayatımda o çocuk kadar bencil başka hiç kimseyi tanımadım.Sürekli kızlarla yatıyor.bana anlatıyor.Cep telefonu alıyor en pahallısından telefonu sürekli masaya koyuyor.Şirket arabasını paramparça etti.Vitesi bozdu.Bana bir kere bile olsun doğru düzgün arabayı vermedi.Yemin ediyorum o çocuk size aynı şeyleri yapsa öldürüsünüz o çocuğu.Birde babam var hayatımda BOĞA BURCU çok iyi adam.benimle herşeyi paylaşır.Çok iyi insan o adam beni işsiz bıraktıktan sonra bir yerde iş bulamadım.sağ olsun haşlık verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galatasaraylı1989 -- 9 Mayıs 2017; 23:26:54 >

• Okumayın haşlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hoşgeldin. Burada uzun yazılar okunmaz. Kısa ve öz yaz ve paragraf sonuna asıl verilmek istenen mesajı koyma.
    Çünkü herkes sondan başlar okumaya

Ek olarak: Merhaba kısmından sonrasını okumadım.
  • Forumda ki çoğu üye 22 yaşlarında lise öğrencilerinden oluşuyordan sonrasını okumadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar vakit geçsin diye yazdım.OKUMASINIZDA olur.Yalnız bu koç burcu olan müdür, insanları birbirine düşman ediyor.köle yapmak istiyor.Aslan burcu olan çocuk FİRAVUN gibi bir şey.kendine secde ettirmek istiyor.en hakiki ateist yanında dindar kalır.Siz kötülükte o çocuğun yanında EVLİYA kalırsınız.Ben böyle insanları tanıdım hayatımda.
  • Demek 20 - 22 yaşlarında lise öğrencisi öyle mi ? Burç diye bişey yok saçma sapan şeyler. Yıl olmuş 2017 hala burç muhabbeti.
  • Kardeşim uzatma en sevmediğin 2 burç ne ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En nefret ettiğiniz reklam ? :D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.

BURÇLAR GERÇEKTİR.
  • ARKADAŞLAR ben bu koç burcu bilgi işlem müdürü ile ASLAN BURCU o çocuğu öldürecektim askere gitmeden önce.Anne babama acıdım.Ben cezaevine girmem onları üzer.Bu şe..sizler bitmez.Size tavsiyem KOÇ BURCU ADLAN burcu çocuk yapmayın.ben vazgeçip askere gittim.
  • Ya erken doğarsa

• quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Ya erken doğarsa

Dikkat edeceksin abi.Hesaplıyacaksın.9 ay 10 gün sonrasını ona göre ilişkiye gireceksin.Kadının adet döneminde olmamasına dikkat edin.saygılar.

Ha şunuda diyim 7 sonrasına da dikkat edin.21 mart-21 nisan arasında doğanlar Koç burcu.
    23 temmuz 23 ağustos ARASI doğanlar aslan burcu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galatasaraylı1989 -- 9 Mayıs 2017; 16:8:9 >
  • Beyin çok önemli.

• Ibret aldım

• Koç burcuyum hadi benide öldür bebek
    Ayrıca boğaları sevmem hantal oluyorlar
    Ve genellikle yakın arkadaşlarım aslan
    Sevgilimde kova
    KUDUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-863A03C10 -- 9 Mayıs 2017; 16:23:29 >
  • Burçlar da senden nefret ediyor mu?

• kova diyecek sandim

• quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

Koç burcuyum hadi benide öldür bebek
    Ayrıca boğaları sevmem hantal oluyorlar
    Ve genellikle yakın arkadaşlarım aslan
    Sevgilimde kova
    KUDUR

Dostum senin sorunun bu zaten.En yakın arkadaşının aslan burcu olması ikiniz bir araya geldi mi ortalık karışıyor.O çocuk bildiğin zarar makinası.Ben olmasam o çocuk o bilgi işlem müdürünün karısı yatağa atar.Kendi yerine geçer.Ben olsam o çocukla arkadaş olmam.Hantal dediğin boğa burcu çoğundan daha zeki daha tecrübeli.Sen küçümse.Bir gün sana da zarar verir. O çocuk zarar makinesi.işte sevgilin iyi birisi.kudurmam merak etme.ben kıskanç değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galatasaraylı1989 -- 9 Mayıs 2017; 17:8:5 >

• adres ver döveyim hepsini boğa burcuyum
  • Valla sevgilim daha fena

Aslanlar bencildir ama çok zeki olmazlar

Bizse fazla aceleciyiz.

Boğaların jetonu yamuk yuluk birşey düşmüyor hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Beyin çok önemli.

evet çok önemli. Sende olmadığı için anlayamazsın.
    (Hakaret etmediysen bana üstüne alınma.Yok bana beyinsiz demek istediysen alınabilirsin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galatasaraylı1989 -- 9 Mayıs 2017; 19:44:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.