Şimdi Ara

okuduğu bölümden nefret eden biri olarak .. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese iyi forumlar.ytü de mühendislik okuyorum.bölümünden nefret nefret nefret ediyorum.mühendis olmak hiç bana göre değilmiş bunu anladım. 1994 doğumluyum. Ilk kez 2012 de girdim mf de 95 bin oldum.mezuna kaldim ve 2013de 55 bin oldum.aileme tekrar denemek istediğimi soyleyemedim.cesaret edemedim babamdan çekindim. Ama çok mutsuzum çok. Hayalim hep saglikci olmak,gece yarilari hastanelerde nöbet tutmakti.olmadi yapamadim.şimdi sizlere soruyorum.biraksam çok şey kaybedermiyim? Ve asıl soru şu. Tıp yada diş istiyorum.kazanabilirmiyim? Deli gibi sınava hazırlanmak istiyorum. Patlamak istiyorum.lütfen birşeyler yazın yol gösterin şu kardesinize..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hedefine koşş ve inan

• huzurnerede H kullanıcısına yanıt
    Hayallerinin peşinden git ilerde mühendis olup 40 yaşına geldiğinde pişmanlıklarla dolu birisi olma bende tıp çok istiyorum özellikle psikiyatri ama meslek lisesi okudum bir sene daha hazırlanamam bu sene inşallah psikolojiyi kazanır ve okurum ondan sonra sınava bir daha girip tıpı kazanmak istiyorum

• huzurnerede H kullanıcısına yanıt
    kazanırsın içinin rahat olacağı yönde ilerle ve okulla birlikte sınava hazırlanmayı düşünme hata yaparsın bırak gitsin zorla güzellik olmaz :D
  • Kardes bende 2012 de ankarda muh fakultesine yerlstm iste ayni durum memnun olmadim ve bolumu okurken tekrar hazrlandm bir yandan da ve basardim ins simdi hukuk fakulterine tercih yaptim ins da gelir ama ikisini gotrmek hic kolay olmadi cok sıkntli zamanlarim da oldu kardes diycegim iyi dusun tasin ve en dogrusuna karar ver

• quote:

Orijinalden alıntı: semihk123

Hayallerinin peşinden git ilerde mühendis olup 40 yaşına geldiğinde pişmanlıklarla dolu birisi olma bende tıp çok istiyorum özellikle psikiyatri ama meslek lisesi okudum bir sene daha hazırlanamam bu sene inşallah psikolojiyi kazanır ve okurum ondan sonra sınava bir daha girip tıpı kazanmak istiyorum

Hocam senin is yas acikcasi
    Psikoloji okurken tekrar hazirlanip tip okumak istiyosun neden tekte yapmaya calismiyosun anlamadim

• bence yıllarca istemedin işi yapacan 1 yıl hayvanlar çalış al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • XtremeTechLover X kullanıcısına yanıt
    Okurken değil kardeşim cidden psikolog olmayı da çok istiyorum ama psikiyatrlık daha ağır basıyor inşallah psikoloji okurum ve bitiririm ondan sonra 1 sene daha hazırlanıp olursa tıbba girerim yani benim amacım psikoloji okumak tıp eğer kazanırsam okurum fazla zorlamıycam kazanıyım diye

• quote:

Okurken değil kardeşim cidden psikolog olmayı da çok istiyorum ama psikiyatrlık daha ağır basıyor inşallah psikoloji okurum ve bitiririm ondan sonra 1 sene daha hazırlanıp olursa tıbba girerim yani benim amacım psikoloji okumak tıp eğer kazanırsam okurum fazla zorlamıycam kazanıyım diye

Anladim pardon hakkini yemisim

• 21 yaşında tıpı kazansan(ki kesin değil) 27 yaşında mezun olacaksın(hiç kalmadığını varsayarsak). biraz geç değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzurnerede

Merhaba herkese iyi forumlar.ytü de mühendislik okuyorum.bölümünden nefret nefret nefret ediyorum.mühendis olmak hiç bana göre değilmiş bunu anladım. 1994 doğumluyum. Ilk kez 2012 de girdim mf de 95 bin oldum.mezuna kaldim ve 2013de 55 bin oldum.aileme tekrar denemek istediğimi soyleyemedim.cesaret edemedim babamdan çekindim. Ama çok mutsuzum çok. Hayalim hep saglikci olmak,gece yarilari hastanelerde nöbet tutmakti.olmadi yapamadim.şimdi sizlere soruyorum.biraksam çok şey kaybedermiyim? Ve asıl soru şu. Tıp yada diş istiyorum.kazanabilirmiyim? Deli gibi sınava hazırlanmak istiyorum. Patlamak istiyorum.lütfen birşeyler yazın yol gösterin şu kardesinize..

Dostum seninle aynı durumdayım. 2. senemde 67bin küsürlerde kaldım ve aileme söylemeye çekiniyorum üçüncü sene hazırlanabilir miyim diye. Tıp için 22 li yaşlarda tekrar gireceğim. Mühendislik hiç bana göre değil.

• Benim tıp olayıma neden bu kadar kafa yordunuz anlamadım ben sadece olursa okuycam dedim ve bence hiçte geç değil

• quote:

Benim tıp olayıma neden bu kadar kafa yordunuz anlamadım ben sadece olursa okuycam dedim ve bence hiçte geç değil

senin ne yazdığını okumadım bile birader başlığı açana cevap veriyorum ne atlıyosun sen?
  • İdealist davranıp 1 sene daha kal demek kolay ama önceden de kalıp 55bin olmuşsun,gelecek sene ilk 10k ya çekeceğin kesin değil yaşda ilerlemiş... çok iyi bir sonuç almadıkça aynı bokun laciverdini okuyacaksın, bu risklere girmek istersen buyur dene şansını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.