Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEDE BÖLÜMÜNÜ SEVMEYEN KİMLER VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ponçiklovecraft Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
3
Favori
12.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    agrega deneyi yaptık midem bulandı yaptığım işten. Hayatımın sonuna kadar öyle yaşayabileceğimi düşünemiyorum sınava tekrardan gireceğim elektronik, elektrik, otomotiv için uğraşacağım.

Benim durumumda olan kimse var mı?

KAYITLILAR

1.dhizm
    2.labidu
    3.Lorik.Cana
    4.Orcunsau
    5.Partis Temporus
    6.Canhatti
    7.Edson
    8.paperboy
    9.THR
    10.TheJudgé
    11.At Düşkünü
    12.Alper
    13.Hey Dude!
    14.Be Happy
    15.Simon_Adebisi
    16.sungurbey
    17..:KeFReN:.
    18.Andy Dufrense
    19.jasonn123
    20.systemstyle
    21.Diablo3Turkiye
    22.yumiy
    23.Emekkk
    24.Ölmekten Güldüm
    25.sisone
    26.metehan314
    27.mami_24
    28.ALFAXQ
    29.Q7_1903

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhizm -- 29 Nisan 2012; 1:54:17 >

• Hayır bölümümden çok memnunum severek giriyorum derslere sınavlara çok hevesli çalışıyorum notlarımda bayağı iyi çok şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

Hayır bölümümden çok memnunum severek giriyorum derslere sınavlara çok hevesli çalışıyorum notlarımda bayağı iyi çok şükür.

bölüm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

Hayır bölümümden çok memnunum severek giriyorum derslere sınavlara çok hevesli çalışıyorum notlarımda bayağı iyi çok şükür.

bölüm?

Mimarlık ve Şehir Planlama
  • beni yaz iktisat nefret ediyorum.
  • halkla ilişkiler ve tanıtım yaz beni de
  • Evet sevmiyorum. Bu sebepten 7. seneye kadar uzadı. Nefret ediyorum, tercih ettiğim güne lanet olsun. Bitirince bu mesleği yapmak ta istemiyorum... Otomotiv öğretmenliğiymiş. Atama yok. Özel sektörde boktan boktan işler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gel kanka bekleriiz
  • Ben. Otomasyon bölümündeyim ve elektrikte hiç iyi değilim sonuç olarak çoğu dersten kalmaktayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

Ben inşaat 1. sınıfım
    agrega deneyi yaptık midem bulandı yaptığım işten. Hayatımın sonuna kadar öyle yaşayabileceğimi düşünemiyorum sınava tekrardan gireceğim elektronik, elektrik, otomotiv için uğraşacağım.

Benim durumumda olan kimse var mı?

bölümümden çok memmunum sınıf öğretmenliği
  • sakarya öğretmenlik. 4.sınıftan beri sorarlardı ne olacan diye 1 kez bile öğretmenlik dememişimdim fakat şimdi mecburen oraya gittik e puan meselesi bizimkide oraya yetiyordu...
  • Özel bir üniversitede bilgisayar mühendisliği okuyordum, ilk aydan bıraktım. Hem de kimseyi dinlemedim bir günde kararımı verdim ve bıraktım.

Şimdi veteriner fakültesindeyim ve çok mutluyum, notlarım harika sayılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Gel kanka bekleriiz

haha antep elektrik-elektronik.. :D
  • Ben bırakacam.2013 için hazırlanmaya başlıyorum yarın.Hedef Mimar Sinan İTÜ YTÜ mimarlık.
  • Bölümümden memnunum ama okulumdan nefret etmeye başladım.Şimdiki aklım olsa marmara'yı seçmezdim.
  • beyler sınava girdim tekrardan tercih yapacağım elektronik için dua ediyorum sabah akşam girebilmek için
  • Nefret ediyorum Kamu Yönetimi...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khang -- 30 Temmuz 2016; 22:35:11 >
  • Pazarlama ve reklamcılık okuyorum, notlar berbat ama seviyorum yinede.
  • bilg. öğret. okuyorum bölümden de okuldan da nefret ediyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.