Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEDE BÖLÜMÜNÜ SEVMEYEN KİMLER VAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
3
Favori
12.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bennn

bölüm elektrik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 27 Nisan 2012; 1:34:40 >
  • Güzel konu. Mesaj atan arkadaşlar bölüm ve üni yi de belirtirse çok güzel olur. Takipteyim :)
  • İstanbul Üni Kimya Bölümünde 4 sene okudum. bölümden nefret ediyordum 4 sene 1. sınıfı geçemedim okula bile uğramaz oldum zaten avcılar kampüsüne niye gidilirse. Şimdi Kocaeli Üni. Bilgisayar Müh. deyim ilk sene bitiyor notlar iyi, arkadaş ortamı güzel, kampüs güzel. kısaca kafam rahat mutluyum. Bölümünü sevmeyenlere şiddetle bırakmalarını tavsiye ederim. hangi mesleğe yeteneğiniz varsa o işi yapın kazanacağınız paraya bakmayın

ekleme: maddi durum yerindeyse kesinlikle aileden uzakta okuyun.değilse de part-time çalışın vs. bi şekilde halledin aileden uzakta okuyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 27 Nisan 2012; 2:20:19 >
  • evet bende bölümü seviyordum ama okulu sevmiyordum işte bir de durumun bu boyutu var çok acı çektim yani finallere girmedim zaten vizeleri asmıştım iyice abandım gazi mak müh deyim 3.sınıf hazırlıkta okumadım

halt ettim eğer ankaraya dönersem yatacam ulen diye salak gibi akrabalar ve dayımın ısrarıyla girdim ve alaklık edip geçtim hiç rahat düzgün bir bir yıl geçiremedim lanet ama mutluyum bölüm iyi yer iyi ama baya sıkıntı çektim gelene kadar

aynen eğer bölümünü beğenmeyen varsa bıraksın arkadaş dondursun yada çünkü iş işten geçince kaybolan yıllarına çok üzülürsün ben bile en azından 2.dönemi bıraktım ama 1.dönemin derslerinden geçip kabul ettirdim . çok işime yarıyacak çünkü okul uzucak belli karayı göremiyoz kaptan

en azından iyi ya rahatım heh

• quote:

Orijinalden alıntı: Private

İstanbul Üni Kimya Bölümünde 4 sene okudum. bölümden nefret ediyordum 4 sene 1. sınıfı geçemedim okula bile uğramaz oldum zaten avcılar kampüsüne niye gidilirse. Şimdi Kocaeli Üni. Bilgisayar Müh. deyim ilk sene bitiyor notlar iyi, arkadaş ortamı güzel, kampüs güzel. kısaca kafam rahat mutluyum. Bölümünü sevmeyenlere şiddetle bırakmalarını tavsiye ederim. hangi mesleğe yeteneğiniz varsa o işi yapın kazanacağınız paraya bakmayın

ekleme: maddi durum yerindeyse kesinlikle aileden uzakta okuyun.değilse de part-time çalışın vs. bi şekilde halledin aileden uzakta okuyun

tanıdık geldi sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathulazam

quote:

Orijinalden alıntı: Private

İstanbul Üni Kimya Bölümünde 4 sene okudum. bölümden nefret ediyordum 4 sene 1. sınıfı geçemedim okula bile uğramaz oldum zaten avcılar kampüsüne niye gidilirse. Şimdi Kocaeli Üni. Bilgisayar Müh. deyim ilk sene bitiyor notlar iyi, arkadaş ortamı güzel, kampüs güzel. kısaca kafam rahat mutluyum. Bölümünü sevmeyenlere şiddetle bırakmalarını tavsiye ederim. hangi mesleğe yeteneğiniz varsa o işi yapın kazanacağınız paraya bakmayın

tanıdık geldi sanki

çok ilginç :D

• okul öncesi öğretmenliği okuyorum memnunum garip gelebilir amma bölümümü artık sevmeye başladım küçük çocukların muhabbetler süper ahahahhahahah
    işte hayat bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

Ben inşaat 1. sınıfım
    agrega deneyi yaptık midem bulandı yaptığım işten. Hayatımın sonuna kadar öyle yaşayabileceğimi düşünemiyorum sınava tekrardan gireceğim elektronik, elektrik, otomotiv için uğraşacağım.

tıp okuyorum ve sevmiyorum tek zevk aldığım lab dersleri,onlarında ders saati epey az.ilk dönem organik kimyayı da sevmiştim ama şuan sevdiğim ders yok ezberin dibi resmen, bırakmayı düşünüyorum ama o kadar puanı tekrar alabilir miyim bilmiyorum ama alırsam bilken ee veya odtü ee ye geçmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: At Düşkünü

quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

Ben inşaat 1. sınıfım
    agrega deneyi yaptık midem bulandı yaptığım işten. Hayatımın sonuna kadar öyle yaşayabileceğimi düşünemiyorum sınava tekrardan gireceğim elektronik, elektrik, otomotiv için uğraşacağım.

tıp okuyorum ve sevmiyorum tek zevk aldığım lab dersleri,onlarında ders saati epey az.ilk dönem organik kimyayı da sevmiştim ama şuan sevdiğim ders yok ezberin dibi resmen, bırakmayı düşünüyorum ama o kadar puanı tekrar alabilir miyim bilmiyorum ama alırsam bilken ee veya odtü ee ye geçmek istiyorum.

Bence daha yükseğini alırsın. Kimya 3. sınıfta olan arkadaşım bıraktı tekrardan girdi şimdi eczacılıkta.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 2 Kasım 2012; 0:08:39 >
  • Marmara Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği okuyorum ve deli gibi nefret ediyorum. Öyle böyle değil. Bırakacak gibiyim.
  • gazetecilik meslek olarak sevsemde hem mesleğin şartları çok ağır hemde marmarada okunmaz gelmeyin sakın
  • .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Dude! -- 16 Haziran 2016; 16:55:28 >
  • Maliye okuyorum. Sevmek ile sevmemek arasında kararsızım. Zaman gösterecek.
  • 18 mart dis ticaret , sevmiyorum biraktim.. Aile baskisi direk askere git dediler , mus cikti sansima ortami cok sevdim cok babacan arkadaslarla karsilastim, bir kez askeri sinavi kazandim kosuda elendim 1 senedir fizik calisiyorum bu sene tekrar denicem , askerlik tam bana gore bir meslek.

Daha sonra bu sene icin ossye girdim hatri sayilir bir puan aldim , 2 sene icin bi cok bolume girebiliyorum , ama tamamen kiytirik bolumleri dusunuyorum. Sigir inek yetistirme gibi hayalim var , bununla ilgili bi is dusunuyorum.
  • Turizm ve Otelcilik aslında sevdiğim bölüm. İngilizceyi sevdiğim için gidiyorum. Ama 1-2 hoca yüzünden sıkıcı oluyor. Ama genellikle severek gidiyorum. İngilizce hocası başka yerden gelen bi üniversite öğrencisi. Çok daş onun için çarşamba günleri koşa koşa gidiyoruz arkadaşlarla. Abaza değiliz aslında sadece hoca güzel
  • Dokuz Eylül Üniversitesi - Hukuk Fakültesi sevilecek gibi değil...
  • ben üniversitedeyken bölümümü sevmiyordum. mezun oldum şimdi öğretemni mesleğimi sevmiyorum. meslek anlamında hayatım çok b*ktan. PDR okudum. yol yakınken sevmediğiniz bölümden ayrılın derim
  • makina okuyorum idare eder ama hayalimde hep tır şöförlüğü var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.