Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEDE BÖLÜMÜNÜ SEVMEYEN KİMLER VAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
3
Favori
12.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • up. konunun önemli olduğunu düşünüyorum. benim bölümümde 60 yaşında bi amca var oğulları mühendis olmuş çalışıyo ama bi hevesle gelmiş. şimdi bölümünü sevmeyen çoğu kişi sene kaybı olucak diye yada ailesine nasıl diyeceğini bilmediği için sevmediği bölümü devam ettiriyo, veya da bikaç sene daha fazladan para çıkıcak diye düşünüyo. bence bölümünüzü sevmiyosanız bunları bahane etmeyin çünkü sevmediğiniz bi meslek size bi ömür zaman kaybı ve de sevmeden yaptığınız iş de severek yapılana göre baya bi para kaybı demektir...
    tabi bunları okuyup bi umutla ben bölümü bırakcam arkeoloji okucam dememeli bölümün geleceği de önemli
  • hazırlıktayım nefret ediyorum.geçersem reklamcılık okuyacam allahın izniyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: systemstyle

Bilgisayar programciligi okuyorum,iyice sogudum bolumden.

++++++++++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

Ben inşaat 1. sınıfım
    agrega deneyi yaptık midem bulandı yaptığım işten. Hayatımın sonuna kadar öyle yaşayabileceğimi düşünemiyorum sınava tekrardan gireceğim elektronik, elektrik, otomotiv için uğraşacağım.

Benim durumumda olan kimse var mı?

bölümümden çok memmunum sınıf öğretmenliği

o kadar hatun benim sınıftada olsa bnde memnun olurdum bölüme bak beee

• Orta öğretim matematik öğretmenliği okuyorum ve hocaların dersleri bu kadar zorlamasından nefret ediyorum.Ayrıca azeri hocalardan nefret ediyorum.Kısacası bölümümden nefret ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: Alper

Marmara Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği okuyorum ve deli gibi nefret ediyorum. Öyle böyle değil. Bırakacak gibiyim.

Neden usta ?

Bende biyolojiyi bırakıyorum gerçi bu yıl.

Sen niye bırakıyorsun? Valla okuldan nefret ediyorum. Bölümden, hocalardan, sınıfımdaki değil de fakültedeki öğrencilerden falan felan işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Agrega deneyi ne, niye miden bulandı?

Kumdan kale yapıyoruz
  • otomotiv tekn. yaz benide hocam
  • Aile zoruyla tıp okuyorum.Beni de ekleyin listeye
  • KONU YANLIŞ YERDE BAN BAN BAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan314

Orta öğretim matematik öğretmenliği okuyorum ve hocaların dersleri bu kadar zorlamasından nefret ediyorum.Ayrıca azeri hocalardan nefret ediyorum.Kısacası bölümümden nefret ediyorum

Azeriler her yerde aynı galiba, bizim bölüm başkanı azeri dersimize de giriyor. Dersi 400 kişi almasına rağmen derse 20 30 kişi geliyor. Hoca dersi doğru düzgün anlatamıyor. Hocanın anlatışını çözmek 1 ayımı aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

otomotiv tekn. yaz benide hocam

Hayırdır hocam neden sevmiyorsunuz otomotivi?
  • Makina müh. 3. sınıf.
    Bölümü seviyorum ama dersler çok zor ya.Vize haftaları saçlarım beyazlıyor resmen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

Makina müh. 3. sınıf.
    Bölümü seviyorum ama dersler çok zor ya.Vize haftaları saçlarım beyazlıyor resmen..

hangi üni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

quote:

Makina müh. 3. sınıf.

hangi üni

Eskişehir Osmangazi
  • quote:

quote:

quote:

Makina müh. 3. sınıf.

hangi üni

Eskişehir Osmangazi

üniyi tavsiye eder misin?birde öbürüyle fark var mı?adıını unuttum aynı sehirde
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Makina müh. 3. sınıf.

hangi üni

Eskişehir Osmangazi

üniyi tavsiye eder misin?birde öbürüyle fark var mı?adıını unuttum aynı sehirde

Valla açıkçası Osmangazi üniversitesi pek tavsiye etmem.Sosyal olanakları kısıtlı olan bi üniversite.Yerinde olsam Anadolu üniversitesini tercih ederdim.Orası bir öğrenci için gayet ideal bir yer.
    Ama şehir olarak eskişehir gerçekten mükemmel bi yer.Hiç pişman değilim buraya geldiğim için.

• Ben okumuyorum ama bilgisayar okuyan arkadaşlarımın hepsi bırakmayı düşünüyor. Bilgisayara karşı çok özel bir sevgin yoksa hayata lanet edersin diyorlar.
  • Beni de eklersen sevinirim hocam. KOU Mekatronik Müh. 2. sınıf öğrencisiyim. Hazırlık okumadım, gerek şehri gerek sınıf ortamını gerekse bölümü sevmiyorum. Aslında sevilmeyecek bir bölüm değil, ama hocalar, dersler, derslerin işleniş biçimi vs. istediğim gibi değil. Tekrar sınava girip bölüm değiştiremem, ama sevmiyorum sonuç itibariyle :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Marmara Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği okuyorum ve deli gibi nefret ediyorum. Öyle böyle değil. Bırakacak gibiyim.

Neden usta ?

Bende biyolojiyi bırakıyorum gerçi bu yıl.

Sen niye bırakıyorsun? Valla okuldan nefret ediyorum. Bölümden, hocalardan, sınıfımdaki değil de fakültedeki öğrencilerden falan felan işte.

Pm attım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.