Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEDE BÖLÜMÜNÜ SEVMEYEN KİMLER VAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
3
Favori
12.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tıp okuyorum hiç sevmiyorum bırakacak cesaretim yok ilerde severim diye düşünüyorum
  • Makina muh ikinci sinifik bolumu sevdim fkat cok zor asiri zor ve gereksiz bnce zira hoca okul birincisini eliyle buyuk bi sirkete yerlestirdi fakat bise bilmedigi icin kovuldu. burdan derslerin gereksizligi anlasiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen_Must_Die

Makina muh ikinci sinifik bolumu sevdim fkat cok zor asiri zor ve gereksiz bnce zira hoca okul birincisini eliyle buyuk bi sirkete yerlestirdi fakat bise bilmedigi icin kovuldu. burdan derslerin gereksizligi anlasiliyor.

Eğitim ortada malesef :/
  • istanbul unv biyomedikal.. evlat olsa sevilmez..
  • Ben memnunum Veterinerlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

Dokuz Eylül Üniversitesi - Hukuk Fakültesi sevilecek gibi değil...

Benim tek hedefim orası.
    Sevmeme sebebiniz nedir?
  • Sirf ortam yapmak , için üni kazanmaya çalışıyorum hangi bolüm olursa olsun, disko bar unili kızlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

Sirf ortam yapmak , için üni kazanmaya çalışıyorum hangi bolüm olursa olsun, disko bar unili kızlar :)

Seninde mesajın bu konuda olucakmış ileriki yıllarda gibi geldi bana :)
  • Hacettepe'de iktisat okuyorum.

Bölümü aşırı derecede seviyorum ama Türkçe olmasından pek haz etmiyorum. Sırf bunun için ODTÜ veya Bilkent için bir daha hazırlanabilirim. Açıkçası çok araştırmamıştım tercih döneminden önce yani ne olduğunu biliyordum puanımında epey üstündeydi gelmez diye yazmıştım şansa bağlı olsa gerek tam da benlik olduğunu anladım. Tek düşüncem aradaki sene kaybına değer mi? Şu an part-time bir işte çalışıyorum ailemin yanındayım. Yani maddi olarak aileme pek bağımlı değilim. Hatta şu sıralar hiç değilim. Düzenimi kurdum kısacası. Eğer işten atılmazsam veya bir engel çıkmazsa da okulum bitene kadar/KPSS'ye hazırlanana kadar orada part-time çalışabilirim. İngilizce'mde var ama diploma kısmı içime endişe düşüren kısım.

Bir yanım istediğin kadar uğraş yarını şekillendiremezsin hayata bir an önce atıl diyor diğer yanım geleceğini garantile diyor. Ama ilk ses daha ağır basıyor

• @Thundervolt

hocam ben sevmesem bile bölümü bırakmam, en iyi ortam hangi üni dedir acaba?
  • quote:

Makina muh ikinci sinifik bolumu sevdim fkat cok zor asiri zor ve gereksiz bnce zira hoca okul birincisini eliyle buyuk bi sirkete yerlestirdi fakat bise bilmedigi icin kovuldu. burdan derslerin gereksizligi anlasiliyor.

Ben o büyük şirketin kalıbına tüküreyim.

Biz de zamanında tecrübe sıfır olarak işe girdik. Adamlar sağolsun her soruma cevap verdi. Hâlâ her gün yeni bir şey öğreniyorum ve öğreneceğim de. Eğer okulu bitirip her şeyi öğrendiğini sanan bir şirket varsa büyümüş ama bazı şeyleri eksik kalmıştır. Aynı barzo müteahhitler gibi. Onlarda da para bol, fakat oturup iki çift laf edemiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Biz de zamanında tecrübe sıfır olarak işe girdik. Adamlar sağolsun her soruma cevap verdi. Hâlâ her gün yeni bir şey öğreniyorum ve öğreneceğim de. Eğer okulu bitirip her şeyi öğrendiğini sanan bir şirket varsa büyümüş ama bazı şeyleri eksik kalmıştır. Aynı barzo müteahhitler gibi. Onlarda da para bol, fakat oturup iki çift laf edemiyorsun.

Bunu bize hocamız giriş dersinde söyledi kendinizi geliştirin okuldan bişe beklemeyin dedi ben bana anlatılanları size anlattım.Gereksiz zorluyorlar tamam olması gerekli dersin ama sınıfta işlenilen ile sınavda sorulan hiç benzemiyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper

Marmara Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği okuyorum ve deli gibi nefret ediyorum. Öyle böyle değil. Bırakacak gibiyim.

Neden usta ?

Bende biyolojiyi bırakıyorum gerçi bu yıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eroon

yazılım okuyorum yazılım okuyorum sayılmaz hazırlık okuyorum. hazırlık dedikte ingilizce değil. fizki kimya matematik. sıfırdan başladılar. integrale kadar işlenecek. diğer derslerde max noktayı bilmiyorum. ama lise son seviyesine kadar işlenecek. neyse , seneye kimya dersi bile yok. hiç bir şekilde geliştirmeyen dersler görüyorum. boşuna bi sene kaybediyorum. tekrar hazırlansaydım en azından sabah öğretimine gidip hazırlık okumazdım.

not: mtok olduğundan hazırlık var

İyide sabah öğretiminde de hazırlık var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kertan23

quote:

yazılım okuyorum yazılım okuyorum sayılmaz hazırlık okuyorum. hazırlık dedikte ingilizce değil. fizki kimya matematik. sıfırdan başladılar. integrale kadar işlenecek. diğer derslerde max noktayı bilmiyorum. ama lise son seviyesine kadar işlenecek. neyse , seneye kimya dersi bile yok. hiç bir şekilde geliştirmeyen dersler görüyorum. boşuna bi sene kaybediyorum. tekrar hazırlansaydım en azından sabah öğretimine gidip hazırlık okumazdım.

Mtok olanlarda bir yıl boyunca lise fen dersleri mi gösteriliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: kertan23

quote:

Mtok olanlarda bir yıl boyunca lise fen dersleri mi gösteriliyor ?

Evet ,teknoloji fakültesinde öyle.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Bunu bize hocamız giriş dersinde söyledi kendinizi geliştirin okuldan bişe beklemeyin dedi ben bana anlatılanları size anlattım.Gereksiz zorluyorlar tamam olması gerekli dersin ama sınıfta işlenilen ile sınavda sorulan hiç benzemiyor .

Biliyorum arkadaşım, ben makine mühendisi olarak çalışıyorum. Askerden geldikten sonra bir hafta içinde birkaç yerden arandım. Torpille falan da girmedim. Bu işlerde şans faktörü de var işi bilen adama denk gelmek de var.

Hiç unutmam bana şu cümleyi söylemişti patron. Sana inanalım yeter, teknik bilgi de istemiyoruz başka bir şey de. Öğrenmeye açık ol, kendi yerin gibi sahiplen yeter. Bana talep ettiğimin üstünde maaş verdiler.

Sözümona kurumsal şirkete gittik de ne oldu. "Keyword"leri vermen lazım deyip durdu aptal İK'cı. Zaten bir mühendisten ne anlar o, anca gitsin eteği, ojeli parmakları, havalı saçları, parfümüyle hava atsın. Bir şey bildiğini sansın. Benim dengim değil o bir kere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Déαđ

quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

Dokuz Eylül Üniversitesi - Hukuk Fakültesi sevilecek gibi değil...

Benim tek hedefim orası.
    Sevmeme sebebiniz nedir?

Bölüm çok sıkıcı.Üniversite İzmir'de değil İzmir'in en kötü yerlerinden birinde yani...
  • Grafiker ve reklamcılık bölümünde okuyorum.Bölümümden memnunum ama okuldan memnun değilim açıkcası.
    Bu sene tekrardan hazırlanıp başka bir üniv. girmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumiy

tıp okuyorum hiç sevmiyorum bırakacak cesaretim yok ilerde severim diye düşünüyorum

Bende bir yıl öncesine kadar bölümümü sevmiyordum. Nitekim iş hayatına atılana kadar. Sürekli kitap üzerinde gördüğün ve vize final dönemi seni strese sokmaktan ileri gidemeyen o ders bilglerinin dışarda sana neler yaptırabildiğini görünce bölümüne aşık oluyorsun emin ol. Ve keşke diyorsun. Keşke daha can kulağıyla dinleyip sorgulayıp arastırıp dahasını öğrenseydim. Zira senden iyisini görünce eksiğim ne diyosun.. Marmara üniversitesi Elektrik Öğretmenliği bölümü. Küllerinden yeniden doğan bir ateş ile 3.sınıf
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.