Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEDE BÖLÜMÜNÜ SEVMEYEN KİMLER VAR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
3
Favori
12.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölümümü ve üniversitemi çok seviyorum.Size tavsiyem yapamayacağınız mesleği okumayın.Sonra başınızı çok döversiniz.Örneğin ailem çok baskı yaptı tıp'a gitmem için.Ama sonuçta ben o mesleği hayatım boyunca yapacağım değil mi?Karşı çıktım ve şimdi mutluyum.Ege Elektrik-Elektronik Mühendisliği.Tek sorun Çok 'E' harfi var be abi. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorik -- 28 Nisan 2012; 22:55:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Dude!

Ben de varım. uluslararası ılıskıler.

Benım unı hayatım tam bı sacmalık oldu ve sacma sapan bı sekılde suruyo. Aslında hersey guzel basladı severek gırdım bolume. ossde ankara unı u.ılıskılerı kazandım. Once hazırlık okudum sonra bırıncı sınıfı okudum o yıl hem ortamdan hem derslerden hem de ankaradan cok sıkıldım. 3. yılımda okula hıc gıtmedım ders kaydı da yapmadım gezdım tozdum ama ıkıncı donemı dondurdum (nıyeyse). 4. yılda ossye tekrar gırdım. Ist unı uluslararası ılıskılerı kazandım (bı de bolum bırıncı olarak gırmısım). Istanbulu kazanınca ankara sıyasaldan kaydımı sıldırdım. Ist sıyasala basladım, ılk yıl ıyı kotu gectı, ankara sıyasalda verdıgım derslerı saydırmakla falan ugrastım, ıstda gezmedıgım yer kalmadı, kafama gore takıldım ettım. Kısa zaman sonra oradan da sıkıldım. 2. yılda kpssye gırdım lıse mezunu olarak, sımdı ıst dısında memur olarak calısıyorum. Ist unıde ogrencılıgım devam edıyo ama bu bolumu artık tamamen bırakmak ıstıyorum. Seneye tekrar ossye gırıp baska bı bolum yazıcam sosyolojı falan olabılır.

Senin okumaya niyetin yok kardeş. Boşuna para harcamışsın. Keşke sadece gezip tozmak için gitseydin. Boşuna zaman ve para kaybetmişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Hacettepe'de iktisat okuyorum.

Bölümü aşırı derecede seviyorum ama Türkçe olmasından pek haz etmiyorum. Sırf bunun için ODTÜ veya Bilkent için bir daha hazırlanabilirim. Açıkçası çok araştırmamıştım tercih döneminden önce yani ne olduğunu biliyordum puanımında epey üstündeydi gelmez diye yazmıştım şansa bağlı olsa gerek tam da benlik olduğunu anladım. Tek düşüncem aradaki sene kaybına değer mi? Şu an part-time bir işte çalışıyorum ailemin yanındayım. Yani maddi olarak aileme pek bağımlı değilim. Hatta şu sıralar hiç değilim. Düzenimi kurdum kısacası. Eğer işten atılmazsam veya bir engel çıkmazsa da okulum bitene kadar/KPSS'ye hazırlanana kadar orada part-time çalışabilirim. İngilizce'mde var ama diploma kısmı içime endişe düşüren kısım.

Bir yanım istediğin kadar uğraş yarını şekillendiremezsin hayata bir an önce atıl diyor diğer yanım geleceğini garantile diyor. Ama ilk ses daha ağır basıyor

Bunu hiç sorun etme hacettepe iyi üniversitedir. Başvuru yapdığında emin ol ingilizce için diplomana bakmıyacaklar ayrıyetten mulakat yaparlar bunun için. Sen kendin geliştir ingilizceni. Zaten mulakatı falan yazılı olarak değil sözlü oalrak yaparlar. Kolay gelsin. Boşuna zaman kaynetme.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Orijinalden alıntı: metehan314

Orta öğretim matematik öğretmenliği okuyorum ve hocaların dersleri bu kadar zorlamasından nefret ediyorum.Ayrıca azeri hocalardan nefret ediyorum.Kısacası bölümümden nefret ediyorum

Azeriler her yerde aynı galiba, bizim bölüm başkanı azeri dersimize de giriyor. Dersi 400 kişi almasına rağmen derse 20 30 kişi geliyor. Hoca dersi doğru düzgün anlatamıyor. Hocanın anlatışını çözmek 1 ayımı aldı.

Bölüm katü bilg. mühendisliği mi? Allah yardımcın olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: z.C..

Bölümümden memnunum ama okulumdan nefret etmeye başladım.Şimdiki aklım olsa marmara'yı seçmezdim.

Marmara'yı neden sevmiyorsun hacı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga84

quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Orijinalden alıntı: metehan314

Orta öğretim matematik öğretmenliği okuyorum ve hocaların dersleri bu kadar zorlamasından nefret ediyorum.Ayrıca azeri hocalardan nefret ediyorum.Kısacası bölümümden nefret ediyorum

Azeriler her yerde aynı galiba, bizim bölüm başkanı azeri dersimize de giriyor. Dersi 400 kişi almasına rağmen derse 20 30 kişi geliyor. Hoca dersi doğru düzgün anlatamıyor. Hocanın anlatışını çözmek 1 ayımı aldı.

Bölüm katü bilg. mühendisliği mi? Allah yardımcın olsun.

İstanbul Ün. Matematik bölümü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Q7_1903

Beni de eklersen sevinirim hocam. KOU Mekatronik Müh. 2. sınıf öğrencisiyim. Hazırlık okumadım, gerek şehri gerek sınıf ortamını gerekse bölümü sevmiyorum. Aslında sevilmeyecek bir bölüm değil, ama hocalar, dersler, derslerin işleniş biçimi vs. istediğim gibi değil. Tekrar sınava girip bölüm değiştiremem, ama sevmiyorum sonuç itibariyle :)

Ekledim hocam
  • Ankara iktisat.

Nefret ediyorum.Ankara da 2 sene nasıl geçirdim bilmiyorum.Üstelik sayısal çıkışlıyım.Bu sene sadece polislik için sınava girdim.

2013 sınavın da polislik olmazsa mutlaka bölümü değiştirecem.

Mimarlık istiyorum.
  • Elektrik elektronik mühendisliği 4. sınıftayım, son dönemim.
    Notlarım iyi ancak bölümümü sevip sevmediğimi bilmiyorum. Önüme koyuyolar bende yapıyorum.
    Hayalimdeki meslek ise gemi inşaatı mühendisliğiydi ama olmadı malesef
  • karadeniz teknik üni. fen ve teknoloji öğretmenliği
    bölümden sıkıntım yokta şehir üni berbat ötesi
  • iktisat okuyorum ama yeter artık olmuyor arkadaş eskişehirede okulada alışamadım. 2013 sınavına harbi adam akıllı çalışıp tam burslu koç işletme veya boğaziçi işletme istiyorum. mat-geodan hiç eksiğim yok edebiyatın üstesinden 1 yılda gelebileceğimi düşünüyorum. mezun olduktan sonra min 20-25 sene istemediğim bir işi yapmaktansa 1 yılımı feda eder daha iyi bir gelecek hazırlarım. tek kaygım seneye yaş 21 olacak üniye başlamak için normal bir yaş mıdır? buraya kadar okuduğunuz için teşekkür
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykanky

iktisat okuyorum ama yeter artık olmuyor arkadaş eskişehirede okulada alışamadım. 2013 sınavına harbi adam akıllı çalışıp tam burslu koç işletme veya boğaziçi işletme istiyorum. mat-geodan hiç eksiğim yok edebiyatın üstesinden 1 yılda gelebileceğimi düşünüyorum. mezun olduktan sonra min 20-25 sene istemediğim bir işi yapmaktansa 1 yılımı feda eder daha iyi bir gelecek hazırlarım. tek kaygım seneye yaş 21 olacak üniye başlamak için normal bir yaş mıdır? buraya kadar okuduğunuz için teşekkür

Tamam da istemediğim işi yapmam demişsin, isletme ile iktisad ne fark etcek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

quote:

iktisat okuyorum ama yeter artık olmuyor arkadaş eskişehirede okulada alışamadım. 2013 sınavına harbi adam akıllı çalışıp tam burslu koç işletme veya boğaziçi işletme istiyorum. mat-geodan hiç eksiğim yok edebiyatın üstesinden 1 yılda gelebileceğimi düşünüyorum. mezun olduktan sonra min 20-25 sene istemediğim bir işi yapmaktansa 1 yılımı feda eder daha iyi bir gelecek hazırlarım. tek kaygım seneye yaş 21 olacak üniye başlamak için normal bir yaş mıdır? buraya kadar okuduğunuz için teşekkür

yanlış ifade etmişim iktisat okumaktan memnunum ama okul-şehir ortamında huzurlu değilim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

quote:

yanlış ifade etmişim iktisat okumaktan memnunum ama okul-şehir ortamında huzurlu değilim

Aynı ben. Gazi Maliye'deyim. Odtü veya Hacettepe iibf için hazırlaniyorum..Hem de ilk senem daha :-D Ders çalışma alışkanligim yoktu, bıkkınlık geldi yazdım burayı. Baya da rahat girdim bölüme. Ama bir türlü isinamadim. Daha Ekim'de çalışmaya başladim. Ygsden 410 aldım, Odtü Kamu ve Hacettepe ing. iktisad hedefim.

• ogü-matematik ve bilgisayar bilimleri okuyorum bölüm berbat ötesi hocalar falan programlamadan anlamıyor matematik bölümünden tek farkı 2 tane programlama dersinizin olması ama bunlarıda öğretemiyorlar anlayacağınız hiçbir işe yaramıyor bu sene bırakıp seneye bilkent-ctise gidicem inş.
  • bende. 2 yıllık radyoterapi okuyorum. bu sene bitecek. ama kendimi bu işte çalışırken hayal bile edemiyorum. inşallah 2013 için hazırlanmayı düşünüyorum bu sene lys de kötü gelirse. yıllarımı nasıl mahvettim bilemiyorum...
  • Liseli kabul ediyormusunuz Meslek lisesi elektrik elektronik bölümü okuyorum 2.sınıf sayısalın içine gömüldük gidiyoruz ve bölümden yavaş yavaş nefret etmeye başladım.Bu sene büyük ihtimalle sınıfta kalacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:KeFReN:.

Bende psikolojik danışmanlık ve rehberlik okuyorum(pdr) ama bana göre değilmiş son sınıfta anladım ancak

Peki şimdi ne yapıyorsunuz hocam ve neden size göre değildi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım Mühendisliği bölüm süper seviyorum ama okul çok kötü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Yazılım Mühendisliği bölüm süper seviyorum ama okul çok kötü...

İstanbul Aydınmıydı Hocam?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.