Şimdi Ara

Sadece ben miyim OKUDUĞU ŞEHRİ SEVMEYEN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
205
Cevap
0
Favori
5.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler/bayanlar 3 yıldır buradayım fakat 3 yıldır alışamadım ve hiç sevmiyorum merak ediyorum sadece bende mi bu sorun yani ne biliyim 3 yılda hiç gıdım ilerleme yok sizde de böyle miydi?

Edit:başta söylemek istemedim ama çok sorulunca söyleyeyim Hatay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engrugur -- 16 Aralık 2011; 2:35:58 >

• Neresi?
  • neresi onu soyle once
  • Hangi sehir?
  • ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin bu kadar basit ;)
  • Bende sevmiyodum başlardada zamanla aliştim memleketim antalya olmasina ragmen gittiğimde burayi ozluyorum aslinda birazda ortam meselesi. ANKARA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J'aime le gâteau -- 16 Aralık 2011; 2:38:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin bu kadar basit ;)

babamda öyle diyo ama bu saatten sonra diyardan gitmekte koyar adama 3. sınıf oldum fakat vizelerim bu dönem kötü geçti allah korusun okulun uzamasından korkuyorum çok kafama takıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: engrugur

quote:

babamda öyle diyo ama bu saatten sonra diyardan gitmekte koyar adama 3. sınıf oldum fakat vizelerim bu dönem kötü geçti allah korusun okulun uzamasından korkuyorum çok kafama takıyorum

alismaya calis rahat ol bu kadarda sorun yapacak bir durum yok ortada ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julies

Bende sevmiyodum başlardada zamanla aliştim memleketim antalya olmasina ragmen gittiğimde burayi ozluyorum aslinda birazda ortam meselesi. ANKARA

evet ortamda önemli kafa dengi bi çevrem olmadı 3 yıldır
  • quote:

quote:

quote:

alismaya calis rahat ol bu kadarda sorun yapacak bir durum yok ortada ;)

teşekkürler ilgin için

• Dostum bende hatayda öğrenciyim Hatayı sevmek ne mümkün.tamam sakin, güvenilir bir yer.insanları hoşgorülü sıcak ve ucuz bi memleket ama ünv. Öğrencisi gençliğin gazını alacak aktiviteler yok tek eğlence internet,seviyorsan tv,bilardo ps3,halı saha maçları,içki alemleri filan napalım artık olan oldu.
  • bende sevmiyorum
  • 1 sene daha sabreeeet :)
  • bol bol künefe ye işte
  • Hatay'ı sevmiyorsan sen bulunduğun şehirden haberin yok veya sende sorun var demektir.Hatay ve çevresinde yapılacak o kadar çok şey var ki....Bi de araban veya motorun olursa tadından yenmez artık.
  • Türkiyeninn en iyi yemekleri hataydadır ama üni hayatı için sıkıcı doğru arkadaş ortamı iyiyse geçer zaman :)
  • selam
    öğrenciyim
    İstanbuldayım
    mutluyum
    teşekkürler.
  • merhaba, öğrenciyim Çanakkale'deyim ve mutluyum.
  • Merhaba , antepdeyim , ogrenciyim kafayi siyircam saygilar.
  • quote:

Evet beyler/bayanlar 3 yıldır buradayım fakat 3 yıldır alışamadım ve hiç sevmiyorum merak ediyorum sadece bende mi bu sorun yani ne biliyim 3 yılda hiç gıdım ilerleme yok sizde de böyle miydi?

Edit:başta söylemek istemedim ama çok sorulunca söyleyeyim Hatay

Hatay'ın neresinde eğitimin?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.