Şimdi Ara

Sadece ben miyim OKUDUĞU ŞEHRİ SEVMEYEN? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
5.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boğma rakı,humus, içli köfte vs.. bence sevmelisin
  • mersin öğrenciyim
    mutlu gibiyim
    taliplerimi bekliyorum.
  • hatay'ın neresindesin söylememişsin. Antakyada isen harbiye'ye gidebilirsin lokanta restauran tarzı yerlede içkisiz yer yok ortamda güzel. Cafe tarzı istiyorsan harbiye'nin üsttarafında can kafe var oraya gidebilirsin. Bu arada eskiden vivaldi disco vardı hala varsa oraya takılabilirsin ortam süperdir. İç anadolunun bayık tip tip bakan insanlarının olmaması bile hatay'ı sevmeye yeter. Memleketim diye demiyorum bunları ama gidipte yaşamam orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhizm -- 16 Aralık 2011; 10:10:48 >
  • bende sevmiyorum elazığdayım neyseki her haftasonu eve gidiyorum yakın :)
  • sırf yemekleri için sevmelisin hatayı
  • KÜTAHYA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

KÜTAHYA

Görüşelim mi
  • bende sevmiyorum kardeş okuduğum yeri , izmirden sonra afyon , ilk geldiğimde yaşadıklarımı bi ben bilirim , Allahtan bitiyo lise, yarı dönem kaldı.. bi de yurtta kalsam hiç çekilmezdi bnce..
  • Hataylıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

quote:

KÜTAHYA

Görüşelim mi

• Konya idare eder.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

quote:

KÜTAHYA

Görüşelim mi

Kütahyalıyım ben yanlış anlaşılmasın.

• Üniversite öğrencilerinin aşağı yukarı %50'si okuduğu şehri sevmez.
  • çankırıdayım ve sevmiyorum. zaten sevilecek tarafı da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

Üniversite öğrencilerinin aşağı yukarı %50'si okuduğu şehri sevmez.

Aynen doğru tespit. Bende sevmiyordum okuduğum yeri olanaklar sınırlıydı o yüzden okuduğu ili/ilçeyi sevmeyen arkadaşları anlayabiliyorum. Bu yüzden kimse kişisel algılamamalı, kendi ilinde okuyan öğrenci o ili beğenmiyorsa kendince sebepleri vardır. Sonuçta dört dörtlük şehir diye birşey yok sayılır.
  • Edirnedeyim yanaklarım kızardı ve gözlerimin altı çöktü hafif,sanılanın aksine çoğu kişi burada 'be ya' demiyor,öptüm kib bye
  • sizinkide laf mı , kırıkkale de sadece 1 dönem öğrenci olun hayatınızın en kötü dönemini yaşadım demesseniz adam değilim... türkiyede başka hiçbir şehirde öğrenciliğin kırıkkaledeki gibi olduğunu düşünmüyorum , en doğusuda en batısıda dahil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

sizinkide laf mı , kırıkkale de sadece 1 dönem öğrenci olun hayatınızın en kötü dönemini yaşadım demesseniz adam değilim... türkiyede başka hiçbir şehirde öğrenciliğin kırıkkaledeki gibi olduğunu düşünmüyorum , en doğusuda en batısıda dahil...

En batısında sorun yok
  • Adapazarı'ndayım mutluyum "hafız"
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.