Edirnedeyim yanaklarım kızardı ve gözlerimin altı çöktü hafif,sanılanın aksine çoğu kişi burada 'be ya' demiyor,öptüm kib bye
demez olur mu hiç bea sen denk gelmemişsin :)
bende afyonda okuyorum. Sen haline sükret içki yok bar falan yok. Bir tane warmıs oda halk tarafından resmen taşlanmıs ve kapatılmıs. Böyle bir yerde okuyorum ve daha ilk senem 3sene daha war. Insallah geçer kurtulurum. Birde buraya antalyadan geldim .ogrenciyide sevmemeleri cabası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
istanbuldayım mutlu degilim.
istanbul'dan giden her öğrenci aynı şeyleri der. istanbul'u yok şöyle yok böyle diye eleştiririz ama gidince değeri anlaşılır. bu ülke vatandaşlarının öğrenciye hürmetleri yok misal arkadaşın okuduğu afyon, sakarya benzeri yerler. kira parasını fahiş fiyatlara yükseltmek olsun, cafelerde kazıklamak olsun bir bakıma haklıyız beğenmemekte.
aydındayım malesef .... üni yolunda girmez olaydım oraya..
quote:
Orijinalden alıntı: Oggie Boogie
Dostum bende hatayda öğrenciyim Hatayı sevmek ne mümkün.tamam sakin, güvenilir bir yer.insanları hoşgorülü sıcak ve ucuz bi memleket ama ünv. Öğrencisi gençliğin gazını alacak aktiviteler yok tek eğlence internet,seviyorsan tv,bilardo ps3,halı saha maçları,içki alemleri filan napalım artık olan oldu.
evet aktivite vs. sıkıntısı var yılbaşı için partilere bakıyorum şimdi bu arada dün konuyu bıraktıgımda 9 kişi cevap yazmıştı bugün baya talep görmüş
quote:
Orijinalden alıntı: engrugur
quote:
Dostum bende hatayda öğrenciyim Hatayı sevmek ne mümkün.tamam sakin, güvenilir bir yer.insanları hoşgorülü sıcak ve ucuz bi memleket ama ünv. Öğrencisi gençliğin gazını alacak aktiviteler yok tek eğlence internet,seviyorsan tv,bilardo ps3,halı saha maçları,içki alemleri filan napalım artık olan oldu.
evet aktivite vs. sıkıntısı var yılbaşı için partilere bakıyorum şimdi bu arada dün konuyu bıraktıgımda 9 kişi cevap yazmıştı bugün baya talep görmüş
aydındayım malesef .... üni yolunda girmez olaydım oraya..
ne güzel aynı fakültedeyiz :D radyo sinema tv bende
kaçıncı sınıf isim ney ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: engrugur
quote:
hangi bölüm senin ki hocam?
inşaat senin?
Hatay güzeldir
ankaradayım. böyle berbat şehir yok hocam. günlük 10TL den az harçlık/5 saatten az gezmemek ölüm demek burda evde huzur falan yok kafayı yiyeceğim meşrutiyetin bulvara yakın olan kesiminde oturuyorum bilen bilir..
şehrin tam ortasına bir gökdelen diktiler. adıda "Emek İşhanı" 1960tan beri projesi yapılıyor. daha bina bitmedi
uğurmumcu caddesinde vinci unutulan gökdelen apayrı bir hikaye.. nasıl bir insan koskoca vinci yukarda unutur oyuncak değilki bu
Çevrem olmadığında sıyırıyorum. Yazları kurak kışları serin. (Popülite açısındanda böyle)