Şimdi Ara

Sadece ben miyim OKUDUĞU ŞEHRİ SEVMEYEN? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
5.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: M.C.E

quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç Balıkesir'de okuyan yok mu yav

biz variz hocam:)

sahsen cevremdeki tum arkadaslarim balikesirden nefret etsede ben inadina seviyorum bu sehri nedense

hocam anladığım kadarıyla sende Bursa dan gelmişsin bende Bursa lıyım ama hiç sarmadı nedense

aynen hocam Bursa'dan geldim buraya. sehirde saricak bisey yok gercekten. 3-4 cafeden baska bisey yok. anca ev ortamlariyla guzel, uni okuyoruz diye sikinti yapmiyorum, haftasonlari Bursaya kaciyorum falan, iyi oluyo :)

Aynı kafayız ben de her boşlukta Bursa dayım :) senin bölüm,sınıf nedir hocam?

Bursa candir can :) Besyo, 1.sinif. senin ?

İktisat 1.sınıf:)

iyimiş hocam

• Eskişehir'deyim , mutlu sayılırım ama sevgilim yanımda olsa daha mutlu olacağım.İyi geceler ..
  • Bursa hakkında bilgi verebilecek olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrokenGoblet

Bursa hakkında bilgi verebilecek olan varmı?

Yardımcı oluruz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

quote:

Orijinalden alıntı: tR_Sheriff_tR

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

KÜTAHYA

Görüşelim mi

ikinizde hayatınızın hatasını yapmışınız

Ben doğma büyüme kütahyalıyım

Senin iş daha zor ben şimdi eskisehirdeyim hayatımı yasıyorum burda senin düşünceni bilmem ama ben çok mutluyum kurtulduğum için .

Benim için sıkıntı yok arabam var işim var vs.. fakat bir eskişehir değil tabi ki.

valla biz daha liseliyiz son sene çalışmasam kılıçarslan yolu gözükmüştü ama kendimi zorladım bu şehirden kurtarmak için ve son anda eskişehirde bir liseyi kazandım şimdi benden mutlusu yok ayrıca bi de bişey dikkatimi çekti doğum günlerimiz aynı şaşırdım biraz

365'de 1 ihtimal

incik suyunun lanetidir :D haha bi içtim 6 sene kütahyada kaldım bu sene zor attım kendimi ankaraya dh kütahyalılar konusuna uzun uzun yazmıştım neden kütahyanın kötü olduğunu girin okuyun dpü de daha hukuk fakültesi yok bu sene ilahiyatı kuracaklarmış zaten biyolog peygamberimiz vardı bi ilahiyat eksik o da olur tam olur inşallah halime şükrediyorum valla. eskişehirden gelen bi arkadaşım en sonunda depresyona girmişti artık günübirlik geliyordu kütahyaya şimdi o da bıraktı okulu bu sene yanıma gelecek çok şanslıyım

bu arada ankaraya laf atanın aklına şaşarım tandoğanda kalıyorum önüm kızılay arkam bahçeli altım ulus- sıhhiye üstüm anıtkabir daha ne isterim allahtan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urqun -- 4 Ocak 2012; 18:12:56 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.