Şimdi Ara

Sadece ben miyim OKUDUĞU ŞEHRİ SEVMEYEN? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
5.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

Orijinalden alıntı: tR_Sheriff_tR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tR_Sheriff_tR

quote:

eskişehiri tek sevmeyen benmiyim
    not=a.ö.f işletme okuyrum ama ailem burada.doğma,büyüme,ölme eskişehirde kalacam herhalde.

eskişehir, senden nefret ediyorum

Böylelikle ilk sefer Eskişehir'den nefret ettiğini söyleyen birisiyle de karşılaşmış oldum... Ayrıca Eskişehirin hangi özelliğinden nefret ediyorsun merak ettim ?

ben ailemin yanında kalmaktan sıkıldığım için ve daha rahat olmak için eskişehirden nefret ediyorum. yoksa yalnız kalsam eskişehirden nefret etmezdim. ayrıca 19 yıldır 2 sene konyada kaldığım için yok sayıyorum. artık eskişehir benim için bir anlam ifade etmiyor. hani çarlıya çıkıyorum geziyorum ama hep aynı yerler aynı şeyler olduğu için o bile sıktı beni. cafe aynı, bar aynı, avmler aynı. aynıda aynı yani.zaten küçük şehir. arabayla gezeyim desen 15 dk da tüm eskişehiri gezmiş oluyorsun bu yüzdendir eskişehiri sevmemem.

Bende Eskişehirde okuyorum ondan demiştim.Ancak Yılmaz Büyükerşen bence şehri harika yapmış şehirde heryerde parklar var odunpazarında belki bilirsin ama Kütahya öyle değil işte bir tane küçük Sevgi yolu var o da kısacık bişey 2 dakikada bitirirsin o yüzden Eskişehir bana daha güzel geliyor ama senin gibi düşünen görmedim daha tanıdıklardan

her yer park canım onda bir sıkıntı yok. gençlere yönelik şeyler çok yaptı ama insan sevmeyince sevmiyor ya hocam bırakta kütahyaadan güzel olsun bilirim kütahyanın sevgi caddesini. eskişehirden kütahyaya gidince gelişmiş köy'e gittim gibi bişey oldu. hiç birşey yok yapacak
    o tanıdıkların eskişehirlimi ? eğer öyleyse yakındır eskişehirden sıkılmaları tabi herkes sevmeyecek diye bir kaide yok.birde ben biraz şehir görmek isteyen biriyim. bununda etkisi vardır mutlaka.en önemli konu aslında bunu yazmıycaktım da;
    benim aşklarım eskişehirde geçti. her köşede bir anı var

Hocam o dediğin herkezde var Dünyanın en güzel sehrinde yaşasan bile insan başka sehirlere ilgi duyuyor hep böyledir insan gitmediği bir yere hep ilgi duyar .

• quote:

Orijinalden alıntı: Missing

edirne de okuyupta memnun olan var mı ?

Fena sayılmaz. Haftanın 3 günü İstanbul'a gelebiliyorsun, aldığın eğitim fena değil (kendi bölümüm için), haftada 1 Edirne'ye has ciğer veya köfte keyfi, İstanbul kadar kaliteli olmasa da sevdiğin arkadaşlarınla çıkarsan eğlenceli olabilen gece hayatı idare ediyor bence.
    Oradayken İstanbul'un ve evin kıymetini anlamak, İstanbul'un kalabalığına farklı bir gözle bakmak da cabası.

Hele şurda milletin anlattıklarını okuyup da şikayet etmen ayıp. Yoksa evet üniversite iyi değil, Edirne max.1 günde her şeyiyle gezilecek küçük bir şehir, hayat hiç ucuz değil, havalar iyice soğudu ama iyi tarafından yani üstte anlattıklarıma bak sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: tappo22

quote:

Orijinalden alıntı: webconn

ben sakaryadayım birde beni düşün Allahtan istanbul'a yakın ve burada kampüste ortam var

kardeş bende sakaryayı bitirdim hayatımın seneleri orda çürüdü allah yardımcın olsun kardeşim :;)

böyle berbat bir yer olamaz

ve ben merkezde okumuyorum düşün halimi

ne ders kalitesi ne insan kalitesi

içinizde adapazarlı varsa kusura bakmasın ama

kendini düşünen insanlar ve sömürürler öğrenciyi

siz siz olun halkıyla samimi olmayın

ilk önce seni yoklar çözer seni yemeye çalışır ama yemezler

yurtda şuan çok var kullanıyorlar milleti paso

bana sökmüyor tabi ondan sonra tribe bağlıyorlar

• Bu arada bende Eskişehirliyim.. Ayazından , yalan görüntüsünden , koskoca Eskişehir'i ; 3 cadde , 2 köprü , 1 sokağını görüp ; '' Eskişehir budur / Eskişehir öğrenci şehridir'' yalanını yıllarca yutturan bir millete ne denmeli , bilmiyorum.
    Eskişehir'i anlatanların yüzde 99'u , Eskişehir - Merkez ilçesinin dışına çıkmamıştır. Yani onlara gözüken Eskişehir değil , Eskişehir - Merkez ilçesinin yalan cazibesidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: black jack

quote:

not=a.ö.f işletme okuyrum ama ailem burada.doğma,büyüme,ölme eskişehirde kalacam herhalde.

Arkadaş ortamı edin biraz dışarı çık takıl :)
    Eskişehir bir gençin en rahat ortam kurabileceği şehirdir :)

hocam bu yorumu şaka olarak yazdığını varsayıyorum.
    doğma büyüme eskişehirliyim. arkadaş ortamım var bü yüzden.2 sene konyada yaşadım ama bu pek etki etmez bence.

arkadaş ortamımım 1 değil 2 değil 3 tane var. bu konuda sıkıntı yok. ben ailemin yanında kalmaktan sıkıldığım için ve daha rahat olmak için eskişehirden nefret ediyorum. yoksa yalnız kalsam eskişehirden nefret etmezdim

Hocam anlıyorum seni bende doğma büyüme eskişehirliyim ve ailemin yanında kalıyorum , gün geliyor bende sıkılıyorum şehirden ama gerçekten Türkiyede bir çok ilin çok üst seviyesinde olan bir şehir , imkanları cok yüksek ...
    Bende bu şehre aşığım

• quote:

quote:

quote:

quote:

doğma büyüme eskişehirliyim. arkadaş ortamım var bü yüzden.2 sene konyada yaşadım ama bu pek etki etmez bence.

arkadaş ortamımım 1 değil 2 değil 3 tane var. bu konuda sıkıntı yok. ben ailemin yanında kalmaktan sıkıldığım için ve daha rahat olmak için eskişehirden nefret ediyorum. yoksa yalnız kalsam eskişehirden nefret etmezdim

Hocam anlıyorum seni bende doğma büyüme eskişehirliyim ve ailemin yanında kalıyorum , gün geliyor bende sıkılıyorum şehirden ama gerçekten Türkiyede bir çok ilin çok üst seviyesinde olan bir şehir , imkanları cok yüksek ...
    Bende bu şehre aşığım

olaya o noktadan bakarsak tamam. o zaman bu şehre bende aşığım. hani hep derler ya, küçük şehirde büyük şehir yaşıyoruz. işte o tanıma uygun. peş peşe 3 tane büyük avm var. birinden çık birine git ortalama 30 dk.
    ama artık kuru ayazı, havası, gerçek denizi olmayaşı. ya ben muğla-antalya-izmir-iskenderun-adana. sıcak memleket ve denizi olan bir yer istiyorum. bilmem anlatabildim. bıktım bu eskişehirin soğundan yav

@Bodyguard_26
    aynen katılıyorum sana.görünen güzellik millete.içini bilen yok

• Muğladayım, geldiğim güne lanet olsun buraya, kesinlikle ve kesinlikle gelmeyin, gelmeyi düşünen yakınlarınızı uyarın, gelmesinler, Üniversite dağda, eğer üniye yakın olayım diyorsanız üninin hemen altına kötekli denen öğrenci köyü var, çamur toz toprak içinde, ASFALT YOK, elektrikler her yağmurda kesilir gelir, laptopunuzun bir tarafı yanar, altyapı sıfır. Ev kiraları ve yurt kiraları sanki izmir istanbulda okuyormuşsunuz gibi yüksek!
    Bol yağmurlu bir günde bir çamur çukuruna denk gelip ayağı sakatlama ihtimaliniz var.

Yine bu kötekli denen öğrenci köyünde vakit geçirecek hiçbiryer yok, 2 tane kafe var, 2 tanede ps salonu, bu kadar.
    Merkez denen yer 60 bin nüfuslu ufak bi kasaba şehri, okula uzak, anca minibüsle falan gidiliyor.

Sakın ola marmaris, akyaka, bodruma kanıpta gelmeyin, berbat bir yer.

Okul olarakta işletme öğrencilerine, matematik dersinde integral türev trigonometri gibi en baba kazık soruları soran bir zihniyete sahip, lan ben bu konuları yapsaydım işletmeyemi gelirdim, hey allahım ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 27 Aralık 2011; 16:17:01 >

• Hiç Balıkesir'de okuyan yok mu yav
  • SDÜ Gelendost Myo okuyorum. Nüfus 5400. Isparta merkeze 80 km. yaklaşık 900 öğrenci var. 3 tane kafe var. Alışamadım alışamıyacam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende bu şehre aşığım

olaya o noktadan bakarsak tamam. o zaman bu şehre bende aşığım. hani hep derler ya, küçük şehirde büyük şehir yaşıyoruz. işte o tanıma uygun. peş peşe 3 tane büyük avm var. birinden çık birine git ortalama 30 dk.
    ama artık kuru ayazı, havası, gerçek denizi olmayaşı. ya ben muğla-antalya-izmir-iskenderun-adana. sıcak memleket ve denizi olan bir yer istiyorum. bilmem anlatabildim. bıktım bu eskişehirin soğundan yav

@Bodyguard_26
    aynen katılıyorum sana.görünen güzellik millete.içini bilen yok

O soğuk konusunda haklısın :) ben 20 yıldır burdayım hala alışamadım ayazına , yeni gelen öğrencilerin hallerini düşünemiyorum bile :)

• Adana'da okuyup memnun olmayan var mı? Çukurova düşünüyorum ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axi___

Afyon! ben buraya ragmen umutlu olmaya calıstım ama ne arkdas ortamı ne sosyal açıdan asla olmaz burda kesinlikle yaşanmaz bukdar yobaz geri kalmıs bi şehir olamaz . . kimse istemedigi bi yeri yazmasın 1 yıl daha hazırlanacak şansı olanlar 1 yıl hazırlanıp istemedigi yere gitmesinler benim gibi rezil olmasınlar..

ne okuyosun hocam afyonda
  • Ne kadar Hataylı varmış forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.C.E

Hiç Balıkesir'de okuyan yok mu yav

biz variz hocam:)

sahsen cevremdeki tum arkadaslarim balikesirden nefret etsede ben inadina seviyorum bu sehri nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

quote:

sahsen cevremdeki tum arkadaslarim balikesirden nefret etsede ben inadina seviyorum bu sehri nedense

hocam anladığım kadarıyla sende Bursa dan gelmişsin bende Bursa lıyım ama hiç sarmadı nedense
  • quote:

quote:

quote:

hocam anladığım kadarıyla sende Bursa dan gelmişsin bende Bursa lıyım ama hiç sarmadı nedense

aynen hocam Bursa'dan geldim buraya. sehirde saricak bisey yok gercekten. 3-4 cafeden baska bisey yok. anca ev ortamlariyla guzel, uni okuyoruz diye sikinti yapmiyorum, haftasonlari Bursaya kaciyorum falan, iyi oluyo :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen hocam Bursa'dan geldim buraya. sehirde saricak bisey yok gercekten. 3-4 cafeden baska bisey yok. anca ev ortamlariyla guzel, uni okuyoruz diye sikinti yapmiyorum, haftasonlari Bursaya kaciyorum falan, iyi oluyo :)

Aynı kafayız ben de her boşlukta Bursa dayım :) senin bölüm,sınıf nedir hocam?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bursa candir can :) Besyo, 1.sinif. senin ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bursa candir can :) Besyo, 1.sinif. senin ?

İktisat 1.sınıf:)

• adapazarı. Not: biri beni buradan kurtarabilir mi :D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.