Şimdi Ara

En nefret ettiğiniz reklam ? :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
6
Favori
8.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baykartal1903

Birikim

oyy gözüm doldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alliswell*

orkid reklamları koku hapsedici teknoloji ne yaaa

aynen en uyuz olduğum reklam türleri ped reklamlarıdır :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu bi adam çıkıyo taablet bilgisayar satan nasıl övüyo o boktan çin malı tableti :d:d:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeDomJumPeR -- 24 Nisan 2013; 20:36:25 >
  • bu işte

En nefret ettiğiniz reklam ? :D
  • "babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi"

Kapa o ağzını terbiyesiz.

Şunuda unutmamak lazım:

Beyaz tül bembeyaz tüüüüüllll
  • Albeni

• 1.Beyaz tül bembeyaz tül.

2.Kırlara uzanıp alaaaaaaaaaaa luna,ala luna diye bağıran ablamızın olduğu reklam.Luna reklamı.

3.Perwol reklamları.Hep aynı senaryo,"elbisenin yeni olmadığını nerden biliyorsun ? -Çünkü o benim ... (herhangi bi akrabayı koyabilirsiniz bu boşluğa :D )

4.Bal ve ayakkabı reklamları.

5.Konkort silvır ediişın reklamları.Çağrı'ydı abimizin adı galiba.

6.Paraf reklamları.

7.Albeni.

8.Snikırs reklamı.5 aydır reklam oynuyo lan.Bi kaldırmadılar şu reklamı :D

9.Acun'un sörvayvır reklam aralarında yaptığı reklamlar.Hiç samimi durmuyor zaten,adam zorla yaptırıldığını çok belli ediyor. :D

10.Haydı kızlar gelin gidiyoruz,böyle bi gündeeeeeeee.Evet hergün bilmem ne gerisini bilmiyorum.Ped reklamı. :D

11.Esra Erol'un cinseng özlü şampuan reklamı.Elinde şampuanla dolaşıyo. :D

12.Behzat Uygur'un ara sıra çıkan omo reklamı.

13.Calgon reklamları.Kadın kapıyı açıyor,aaa siz mi geldiniz ? diyor.Halbuki kamera evin içinden çekim yapıyo zaten. :D

14.Mustafa Keser abimizin finansbank reklamı.

15.Feyri deterjan reklamı.1 şişe feyriyle 18 bin tabak. :D

16.Seda Sayan'ın şok reklamı.

17.Ankaralı Turgut'un A-101 reklamı.Alışverişte Aaa 101,kalite deee A-101,ucuzlukta A-101. :D

18.Hikmet Karaman'ın oynadığı daçya reklamı.

19.118 80,118 10,118 90 ve türevleri.

20.Komili komili komili kom. :D

21.Sinan Çetin & Ali Ağaoğlu reklamı. :D

22.Altın Oran'ın reklamı.Abimiz koltuğun tepesine çıkıp milletvekili adayı olduğunu söyleyip kızım sen 2 adım da kaykaya gideceksin falan diyo. :D

23.Kıvanç Tatlışey'in mavi reklamı.

24.Sörvayvır'ın sponsoru Kolins reklamı.

25.Mustafa Sandal'ın Bpet altımıt reklamı. :D

26.Hay,ay em cristiano ronaldo.Ay yuuz dı cliyır for men. :D

Daha bi yığın var ama şuan aklıma gelenler bunlar.Sevdiğim reklamlar da var.

Coca cola,sağlam reklam yapıyorlar.Özellikle ramazan ayında o sofrada ki birlik beraberlik yaşlı amcayı sofraya çağırıyorlar falan çok hoş.

Fiat reklamıydı galiba.Çocuğun topu patlıyor,yeni top almak için arabaya biniyorlar.Daha sonra arabaya binmek için çocuk topu bilerek patlatıyo.

Akbank reklamları güzel oluyor.Emek sarfediyorlar en azından.

Rafıls'ın Fuat Akdağ,Mehmet Demirkol ve Ercan Taner ile olan reklamı.Çağırırsan evine gelir maç izleriz falan. :D

Bi aralar oynuyordu ama şuan pek göremiyorum.Thy reklamı vardı,Messi ve Kobe'nin olduğu.

Toplumsal içerikli mesajlı olan reklamlar.Kampanya reklamları.

• O albeni reklamında oynayan kadınlar aklıma geldiği zaman kusacak gibi oluyorum. Albeniyi seviyordum fakat artık yiyemiyorum.

Acun dan da nefret ediyorum onu ve onun programlarını millet nasil seyrediyor anlam vermek zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: warriorsoftheworld

quote:

orkid reklamları koku hapsedici teknoloji ne yaaa

aynen en uyuz olduğum reklam türleri ped reklamlarıdır :D

Kızlardan soğutuyorlar resmen:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavvrick

tutku reklamları iğrenç ötesi

kesinlikle he bide o şarkısı nedir öyle akışkannnn biiiirr kremaamm vaaar dörttt yanımda tümm insanlar kuraabiyyeem akla zarar akışllarla yaşıyorum:D::D
  • quote:

quote:

kesinlikle he bide o şarkısı nedir öyle akışkannnn biiiirr kremaamm vaaar dörttt yanımda tümm insanlar kuraabiyyeem akla zarar akışllarla yaşıyorum:D::D

eti nin tüm reklamları berbat aslında hepsi ayrı bi komedi ve saçmalıkla dolu
  • 1,5 yaşında bir oğlum var... Çizgi film işine girmedi ama tam bi reklam hastası...
    Hangi kanal olursa olsun reklan cıngılınıduyuduğu anda 3 oda öteden koşarak gelip gözünü kırpmadan seyrediyor..
    Teb reklamınından uzak duruyordum ama baktım bizimki Olgun Şimşek çıkınca çok gülüyor, katlanıyoruz artık
  • quote:

quote:

quote:

eti nin tüm reklamları berbat aslında hepsi ayrı bi komedi ve saçmalıkla dolu

bencede:) hele mal peruklu kadınlar ayrı bi uyuz:D

• beyaz tüle attıran oğlun annesi
  • Yeni cikan A101 reklami

• quote:

Orijinalden alıntı: erdal86

Concord Silver Edition
     En nefret ettiğiniz reklam ? :D

Neden sevmiyorsunuz hocam adam sitesinde 1799TL olan ürünü 289TL satıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rap1d -- 27 Nisan 2013; 13:35:17 >

• gece kuşağında hep karşıma çıkıyor sattığı ürün yerinede 200 liraya piranha alabilirim
  • Ped reklamları ayakkabı , bal reklam ları ve acun un cıktıgı reklamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngnatc

1.Beyaz tül bembeyaz tül.

2.Kırlara uzanıp alaaaaaaaaaaa luna,ala luna diye bağıran ablamızın olduğu reklam.Luna reklamı.

3.Perwol reklamları.Hep aynı senaryo,"elbisenin yeni olmadığını nerden biliyorsun ? -Çünkü o benim ... (herhangi bi akrabayı koyabilirsiniz bu boşluğa :D )

4.Bal ve ayakkabı reklamları.

5.Konkort silvır ediişın reklamları.Çağrı'ydı abimizin adı galiba.

6.Paraf reklamları.

7.Albeni.

8.Snikırs reklamı.5 aydır reklam oynuyo lan.Bi kaldırmadılar şu reklamı :D

9.Acun'un sörvayvır reklam aralarında yaptığı reklamlar.Hiç samimi durmuyor zaten,adam zorla yaptırıldığını çok belli ediyor. :D

10.Haydı kızlar gelin gidiyoruz,böyle bi gündeeeeeeee.Evet hergün bilmem ne gerisini bilmiyorum.Ped reklamı. :D

11.Esra Erol'un cinseng özlü şampuan reklamı.Elinde şampuanla dolaşıyo. :D

12.Behzat Uygur'un ara sıra çıkan omo reklamı.

13.Calgon reklamları.Kadın kapıyı açıyor,aaa siz mi geldiniz ? diyor.Halbuki kamera evin içinden çekim yapıyo zaten. :D

14.Mustafa Keser abimizin finansbank reklamı.

15.Feyri deterjan reklamı.1 şişe feyriyle 18 bin tabak. :D

16.Seda Sayan'ın şok reklamı.

17.Ankaralı Turgut'un A-101 reklamı.Alışverişte Aaa 101,kalite deee A-101,ucuzlukta A-101. :D

18.Hikmet Karaman'ın oynadığı daçya reklamı.

19.118 80,118 10,118 90 ve türevleri.

20.Komili komili komili kom. :D

21.Sinan Çetin & Ali Ağaoğlu reklamı. :D

22.Altın Oran'ın reklamı.Abimiz koltuğun tepesine çıkıp milletvekili adayı olduğunu söyleyip kızım sen 2 adım da kaykaya gideceksin falan diyo. :D

23.Kıvanç Tatlışey'in mavi reklamı.

24.Sörvayvır'ın sponsoru Kolins reklamı.

25.Mustafa Sandal'ın Bpet altımıt reklamı. :D

26.Hay,ay em cristiano ronaldo.Ay yuuz dı cliyır for men. :D

Daha bi yığın var ama şuan aklıma gelenler bunlar.Sevdiğim reklamlar da var.

Coca cola,sağlam reklam yapıyorlar.Özellikle ramazan ayında o sofrada ki birlik beraberlik yaşlı amcayı sofraya çağırıyorlar falan çok hoş.

Fiat reklamıydı galiba.Çocuğun topu patlıyor,yeni top almak için arabaya biniyorlar.Daha sonra arabaya binmek için çocuk topu bilerek patlatıyo.

Akbank reklamları güzel oluyor.Emek sarfediyorlar en azından.

Rafıls'ın Fuat Akdağ,Mehmet Demirkol ve Ercan Taner ile olan reklamı.Çağırırsan evine gelir maç izleriz falan. :D

Bi aralar oynuyordu ama şuan pek göremiyorum.Thy reklamı vardı,Messi ve Kobe'nin olduğu.

Toplumsal içerikli mesajlı olan reklamlar.Kampanya reklamları.

Tşk ederim sayende bişey yazmama gerek kalmadı.

• Bi adam çıkıyor bana bana dıp dıp dırıp dıp bana bana pınar krem peynir. O reklam kadar nefret ettiğim reklam yok

Edit :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rap1d -- 1 Mayıs 2013; 15:59:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.