Şimdi Ara

En nefret ettiğiniz reklam ? :D (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
6
Favori
8.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deterjan reklamları. Kadınlara aaaaaaaa aaaaaaa aaaaaaaa bıktım dedirttikleri var ya. Deli oluyorum o reklamı görünce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KILLERGHOST

quote:

Orijinalden alıntı: ngnatc

1.Beyaz tül bembeyaz tül.

2.Kırlara uzanıp alaaaaaaaaaaa luna,ala luna diye bağıran ablamızın olduğu reklam.Luna reklamı.

3.Perwol reklamları.Hep aynı senaryo,"elbisenin yeni olmadığını nerden biliyorsun ? -Çünkü o benim ... (herhangi bi akrabayı koyabilirsiniz bu boşluğa :D )

4.Bal ve ayakkabı reklamları.

5.Konkort silvır ediişın reklamları.Çağrı'ydı abimizin adı galiba.

6.Paraf reklamları.

7.Albeni.

8.Snikırs reklamı.5 aydır reklam oynuyo lan.Bi kaldırmadılar şu reklamı :D

9.Acun'un sörvayvır reklam aralarında yaptığı reklamlar.Hiç samimi durmuyor zaten,adam zorla yaptırıldığını çok belli ediyor. :D

10.Haydı kızlar gelin gidiyoruz,böyle bi gündeeeeeeee.Evet hergün bilmem ne gerisini bilmiyorum.Ped reklamı. :D

11.Esra Erol'un cinseng özlü şampuan reklamı.Elinde şampuanla dolaşıyo. :D

12.Behzat Uygur'un ara sıra çıkan omo reklamı.

13.Calgon reklamları.Kadın kapıyı açıyor,aaa siz mi geldiniz ? diyor.Halbuki kamera evin içinden çekim yapıyo zaten. :D

14.Mustafa Keser abimizin finansbank reklamı.

15.Feyri deterjan reklamı.1 şişe feyriyle 18 bin tabak. :D

16.Seda Sayan'ın şok reklamı.

17.Ankaralı Turgut'un A-101 reklamı.Alışverişte Aaa 101,kalite deee A-101,ucuzlukta A-101. :D

18.Hikmet Karaman'ın oynadığı daçya reklamı.

19.118 80,118 10,118 90 ve türevleri.

20.Komili komili komili kom. :D

21.Sinan Çetin & Ali Ağaoğlu reklamı. :D

22.Altın Oran'ın reklamı.Abimiz koltuğun tepesine çıkıp milletvekili adayı olduğunu söyleyip kızım sen 2 adım da kaykaya gideceksin falan diyo. :D

23.Kıvanç Tatlışey'in mavi reklamı.

24.Sörvayvır'ın sponsoru Kolins reklamı.

25.Mustafa Sandal'ın Bpet altımıt reklamı. :D

26.Hay,ay em cristiano ronaldo.Ay yuuz dı cliyır for men. :D

Daha bi yığın var ama şuan aklıma gelenler bunlar.Sevdiğim reklamlar da var.

Coca cola,sağlam reklam yapıyorlar.Özellikle ramazan ayında o sofrada ki birlik beraberlik yaşlı amcayı sofraya çağırıyorlar falan çok hoş.

Fiat reklamıydı galiba.Çocuğun topu patlıyor,yeni top almak için arabaya biniyorlar.Daha sonra arabaya binmek için çocuk topu bilerek patlatıyo.

Akbank reklamları güzel oluyor.Emek sarfediyorlar en azından.

Rafıls'ın Fuat Akdağ,Mehmet Demirkol ve Ercan Taner ile olan reklamı.Çağırırsan evine gelir maç izleriz falan. :D

Bi aralar oynuyordu ama şuan pek göremiyorum.Thy reklamı vardı,Messi ve Kobe'nin olduğu.

Toplumsal içerikli mesajlı olan reklamlar.Kampanya reklamları.

Tşk ederim sayende bişey yazmama gerek kalmadı.

Rica ederim ne demek.

@lEddYl Hocam ben o reklamı çok seviyorum.Yaratıcı bi reklam. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Jar Jar Binks

Yazın Azra Akın,bir tane dede ve torunların oynadığı Pepsi reklamı vardı.İğrenç ötesiydi.Beynime kazınmıştı bir ara "Dede,dede:şelaleden pepsi akıyor" repliği

1-2 gün yayınlandı sonra kaldırıldı reklam

• 2 tane söyleyim bitanesi hani bi kadın perdesini alırken beyaz gül bembeyaz gül diye şarkı söylüyor sonrada aa aaaa diye ona çok sinir oluyorum bide sucuk reklamını sevmiyorum öf pöf diye diye karşımda yiyolar canım çekiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: eahmet11

Arkadaşlar televizyonda en nefret ettiğiniz reklamları söylermisiniz?

bellona reklamındaki o iğrennç bad ses varya insanı hayattan soğutuyor ya. paris hilton şarkısı koysalarda ne olurdu sanki.
     En nefret ettiğiniz reklam ? :D

• Dacia araba reklemları ve bal reklemlarını tek geçerim.Ama N11.com reklamını o kız yüzünden netten bile izliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nionell

quote:

Orijinalden alıntı: Jar Jar Binks

Yazın Azra Akın,bir tane dede ve torunların oynadığı Pepsi reklamı vardı.İğrenç ötesiydi.Beynime kazınmıştı bir ara "Dede,dede:şelaleden pepsi akıyor" repliği

1-2 gün yayınlandı sonra kaldırıldı reklam

ay çok güldüm bu reklama ilk kez görüyorum iğrenç ötesi :D hele o torunlar nedir öyle:D

• Kıvanç ın Akbank Kobilere özel kredi (tavuklu reklam) o ne öyle bık bık akbanka bıık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayvendetta

118 80 reklamını nasıl unutursunuz arkadaşlar

+1 ve şok reklamları
  • world of tanks reklamı
  • akbank reklamları.
  • Hayattan rengi alın geri neyi kalırki replikli boya reklamı nefret ettim o reklamdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz'ın oynadığı denizbank reklamları + Cumartesinin geleceği cumadan belli

• quote:

Orijinalden alıntı: iskeletiso

Hayattan rengi alın geri neyi kalırki replikli boya reklamı nefret ettim o reklamdan

Evet ben de. Hele birisi twittera yazmıştı ki, hayattan *..* reklamını yapanlara 6 nokta körler derneği öyle bir beddua yaparki ne renk kalır hayatlarında ne birşey tarzında....baya takdir etmiştim yine ediyorum.
  • Garanti Bankası reklamında güya şiveli konuşmaya çalışan o kadına birisi iyi bir ders vermeli. Ülkemin şiveleri candır ve taklit etmesi de çok zordur. Yapamayacağın işi yapmayacaksın kardeşim.

Ha yapabilen yok mu? Zamanında Yasemince programı vardı, oradaki İtilmiş-Kakılmış'ın kakılmış tiplemesinin üstüne tanımam.
  • Egepeeen dikonikk reklam ciktigi anda odadan disari firliyodum

• Bulut insaat reklamı daha ne anlatmaya calıstıgını cözemedim

• perwoll reklamı kadın sorarken bu bence yeni derken adam hyır değil diyip partide perwoll çıkarırken acaba kıçındanmı çıkarıyr :S
  • uludag narata mandalinata

algida fruittare

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filli boya reklamı. "Hayattan rengi alın, geri neyi kalır ki?" Sloganı yüzünden. Bunu her gördüğümde gözlerimin gördüğüne şükrediyorum. Gözleri görmeyenlerin bunu duyunca hissedeceği gerçekten acı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.