Şimdi Ara

en pahalı hangi oyun hesabı satılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yazin online oyun için birçok zamanım oluyor ve benim amacım hesap geliştirip satmak. Bunun için hangi online oyun hesabını geliştirip en pahalıya satabilirim? Oyuna para yatirmayi düşünmüyorum sadece gelistirip saticam hangi oyuna başlayim sizce hangisinin piyasası yüksek? Oyun türü fark etmez yüksek fiyata satilsin yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çoluk çocuğa dayanabilirseniz ya wolfteam yada metin 2 metin gibi wolfteama göre biraz daha düzgün
  • Çeşitli firmalarla anlaşıp gold sellerlık yapabilirsin.Ayda 1000 TL ye yakın kazanan biliyorum.Günde 10 saat çalışırsın orası ayrı.

Diğer türlü metin 2 öneririm.Çoluk çocuk alıcısı fazla türkiyede.
  • valla dostum ikinizde metin2 demişsiniz ama biliyorsunuz metin2de çara para yatırıladan oynanmıyor oyun. mutlaka para yatırmak gerekli ve onuda ben istemiyıorum. cabal online ve league of legends nasıldır? onların piyasası yüksek diye duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xemree

valla dostum ikinizde metin2 demişsiniz ama biliyorsunuz metin2de çara para yatırıladan oynanmıyor oyun. mutlaka para yatırmak gerekli ve onuda ben istemiyıorum. cabal online ve league of legends nasıldır? onların piyasası yüksek diye duydum

league of legendin piyasası düşük ve satamazsın mmrpg gibi değildir.
  • Para yatırmadan da para kazanmak pek olası bişey değil.Lol den para kazanmak kolay değil.
  • Türkiye'de halen en fazla kazandıran Knight ve Metin 2. WoW'un falan dış piyasası iyi ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Para kazanılan oyun olarak Knight Online dan başka öneremem.
    Oyunu sonuçta herkes biliyor, ne nerden düşer, ne satılır ne satılmaz, neyin piyasası nedir? Bilmeyende 1 haftada öğreniyor zaten..

Metin2 diyeceğim ama gerçekten grafikler çok berbat. Knight online 2d görüntü veriyor ama kat kat daha iyi. Metin2 ye hem öğrenmek hem zaman geçirmek amaçlı bir girdim, duymadığımız yep yeni küfürler öğrendim. 40 50 dk durabildim oyunda, yani azıcıkta olsa zevk alman lazım oyun oynarken..

Bu yüzden Knight Online hesabı açıp, hızlı hızlı 70 lvla 4 karakter kasıp,
    Bu 4 karakterin 70 questlerini alıp +basarak (Hesabı satman için) şansını deneyebilirsin.
    4 Karakter kasınca zaten ortalama 60-70m para geliyor. (+5 undylerini +7 yaparsın, para görevleri, chitin, shell, kasarken girdiğin bdw'ler..)

Sonra 70 mage'ini paper yapıp yaratık keserek, ftlere girerek rahat bir şekilde para kasabilrisin.

En mantıklı yöntem budur bence.

Yada, klan bulabilirsin, bu klanınla bifrost, cz vb bölgelerdeki bossları temizleyebilrisin.

• Aion'da Zubaba serveri ilk açıldığından itibaren şimdiye kadar toplamda 20.000 TL ye yakın kazandım. 2013 Model 0 model Seat İbiza almıştım. Halen onun kredisini ödüyor :) Ancak artık oyun öldü gibi. Ayda 300-500 anca geliyor. İlk zamanları ayda 1300 TL altına düşmüyordum. Serverlar birleşcek diyorlar belki gene canlanır.
  • Şu anda TRde en fazla LoLden para kazanırsın ama ustalaşmak zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • para o kadar önemliyse bir işe gir? oyun hesabı satmak nedir. 3 kuruş için değer mi o uğraşa?
    çinliler felan yapıyor ama.. 1 tane adam aynı anda 3 oyuna birden bakıyor. Yeri geliyor botuydu şuyuydu buyuydu 10-20 hesap aynı anda kasıyorlar.

3 kuruş için verdiğin uğraşa değmez.
    amelesi, temizlikçisi bile 100tl alırken... gerisini hesapla yani.

Tabi fiziksel veya zihinsel bir problemin varsa, başkalarının hesaplarını kasabilirsin. el ile hesap kastırıp, daha çok veriyorlar. Çünkü kendi hesaplarına kastırıyorlar karakteri (dışardan alınan her acc geri çalınabilir olduğundan)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.