Şimdi Ara

En Sağlam İnternetten Para Kazanma Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi sizlere henüz Türkiye'de yeni açılmış olan bir yatırım sitesinden bahsedeceğim; GetMyAds.

Bu sitede 50$ karşılığında bir jeton aliyorsunuz ve 600 günde bu jetonunuz 300$ oluyor. Yani 3000$ lık bir jeton alımında bulunduğunuzda 600 günde bu paranız 18.000$ oluyor.

18.000$ oluyor fakat bu paranın yalnızca yarısını cekebiliyorsunuz. İşte işin güzel tarafı da burası. Paranın Geri kalan yarısı jeton havuzuna aktarılıyor, yani bu yarısıyla sadece jeton alabiliyorsunuz. Bu şekilde sistem kendini yeniliyor ve artan bir ciroyla yoluna devam ediyor. Bu şekilde şirket kendini güvence altına alıyor.

Ayrıca her yatırım sitesinde olduğu gibi GetMyAds te de alt üye komisyonu mevcut. Alt üyelerinizin ve onların alt üyelerinin aldığı her jetonda siz 6$ komisyon kazanıyorsunuz.

Bu şirket batar mı batmaz mı konusuna gelince, samimi konuşmak zorundayım; elbette birgün batacak, ancak benim fikrimce en azından 4-5 yıl kadar ömrü var, çünkü şirket köklü ve kendini güvenceye almış durumda. Ki zaten bırakın 5 yılı, 1-2 yıl bile bu siteden parayı kırmak için yeterli. Tekrar belirteyim, burada ben kendi fikirlerimi belirtiyorum.

Peki bu şirkete yaptırdığımız paralar nereye gidiyor ve şirket nasıl kazanıyor? Bizden aldığı 50$ larla facebook, twetter gibi sosyal sitelerden buyuk reklam alanları satın alıp bu alanları kiralıyorlar, bilen bilir gerçekten büyük gelir getiren bir iş bu.

Peki ne kadar Kazanılabilir GetMyAds'ten? GetMyAdste her jeton size günlük 0.5 $ kazandırır,yani her gün yatırdığınız paranın %1 i. Şöyle bir hesap yapalım, 500$ yatırdınız ve 10 jeton aldınız, günlük kazancınız 5$, aylık 150$. Sonra ki aya bu 150$ la 3 jeton(GetMyAds teki ismiyle Token) daha alın. 13 jeton oldu, aylık 195$. Daha sonra yine jeton alın ve bu şekilde gelirinizi katlayın. Ya da her ay kazandığınızın yarısını harcayın, bu size kalmış. Tabi bu hesap alt üyelerden gelecek komisyonlar hesaba katılmadan yapıldı, bir de onlardan gelecek komisyonlar var. Bu şekilde katlanarak büyük miktarlarda gelir elde edebilirsiniz.

28 eylüle kadar GetMyAds'e benim linkimle kaydolup;

5 Token (250$) le başlayana 30 TL
    10 Token (500$) le başlayana 60 TL
    20 Token (1000$) le başlayana 120 TL
    30 Token (1500$) le başlayana 180 TL
    50 Token (2500$) le başlayana 300 TL
    100 Token (5000$) le girene 600 TL
    200 Token (10.000$) le girene 1200 TL
    300 Token (15.000$) le girene 1800 TL
    500 Token (25.000$) le girene 3000 TL
    1000 Token (50.000$) le girene 6000 TL

ödeme yapıyorum.

Peki neden böyle bir kampanya yapıyorum? Ben sizin aldığınız her jetondan 6 $ kazanıyorum ve kazancımın 1/3 ünü sizinle paylaşıyorum, ve ayrıca sizin daha sonra alacağınız her jetondan ve alt üyelerinizin jetonlarından ben yine kazanıyorum, ve aynı şekilde siz de kazanıyorsunuz. Bu kampanyamla hem ben daha büyük bir ekibe sahip olup daha fazla gelir elde ediyorum, hem de siz daha az maliyetle bu karlı sisteme girmiş oluyorsunuz, kısacası iki taraf da kazanıyor.

Bu karlı sistemde siz de yer almak istiyorsaniz bana mesaj yada telefon yoluyla ulaşın...

Üyelik linkim alttadır:

https://getmyads.com/r/262770

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.